پاسداران در راستای رهنمود‌های دیروز امام و امروز رهبری معظم انقلاب ساده زیستی را در دستور کار خود قرار داده‌اند و لذا فلسفه پاسداری از چنین نظام و سیاستی نشاءت گرفته است.

ماجرای فوتبالیستی که پاسدار شد/ سئوال همیشگی خبرنگاران از یک نماینده مجلسبه گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران در قرارگاه ثارالله، بابیان اینکه سپاه هیچ‌گاه به جوسازی‌ها علیه خود توجه نکرده و به خدمت‌رسانی مردم و حفاظت از دستاورد‌های نظام و حریم ولایت ادامه خواهد داد، ضمن تشریح روند شکل‌گیری سپاه پاسداران و مشی پاسداری به خاطراتی جالب از دوران پاسداری خود اشاره کرد.

سردار اسماعیل کوثری ضمن گرامی داشت روز پاسدار، در رابطه با این روز  گفت: اصل نظام جمهوری اسلامی ایران تداوم‌بخش حکومت علی بن ابی‌طالب و پیامبر اعظم (ص) است و این دو بزرگوار همواره ساده زیستی و در کنار مردم بودن را سرلوحه کار خود قراردادند. باید گفت: پاسداران در راستای رهنمود‌های دیروز امام و امروز رهبری معظم انقلاب ساده زیستی را در دستور کار خود قرار داده‌اند و لذا فلسفه پاسداری از چنین نظام و سیاستی نشاءت گرفته و برای پاسدار بودن برای ما افتخار است.

وی با تاکید بر اینکه پاسداری شغل نیست و پاسدار خارج از قواعد پست سازمانی خود را حافظ حریم ولایت و مردم می‌داند، افزود: همان‌گونه که حضرت ابوالفضل العباس به‌عنوان نماد پاسداری و جانبازی از امام حسین (ع) سلام، ولی و بردار خود حفاظت و پاسداری می‌کرد.

در عصر حاضر هم وظایف پاسداری بر همین اساس در جامعه ما تعریف می‌شود و به لطف خدا از روز اول شروع ماموریت سپاه تاکنون، نگاه ما به مقوله پاسداری حفظ و صیانت از حریم ولایت و پیروی از منویات ایشان در جهت منافع مردم بوده و باید بگوییم واژه پاسداری با یک شغل سازمانی و نظامی‌گری موضوع کاملاً متفاوتی است و همان‌طور که اشاره شد رسالت والاتری یعنی حفاظت از نظام اسلامی و، ولی جامعه اسلامی را دنبال می‌کند.

این مقام نظامی امنیتی با نگاهی به سوابق فعالیتی خود در چند دهه گذشته به تجربه نمایندگی خود در مجلس اشاره داشت و تصریح کرد: در مقطعی که بنده عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس بودم، خبرنگاران همیشه از من سئوال می‌کردند، آیا نمایندگی در مجلس بهتر است یا فعالیت در سپاه پاسداران، پاسخ این بود که ما پاسدار این نظام و این انقلاب هستیم و آن شاالله همین راه را ادامه خواهیم داد.

کوثری در همین رابطه به ذکر مسئله‌ای جالب پرداخت و خاطر نشان کرد: تا قبل از تاسیس سپاه دانشجوی رشته تربیت‌بدنی و هم‌کلاس شهید ناصر کاظمی از شهدای غرب در دانشگاه تهران بودم و هم اینکه فوتبالیست دو باشگاه تاج سابق (قبل از انقلاب) و ابومسلم خراسان بودم و خیلی بیش از الان درآمد داشتم.

وی افزود: بینسال‌های ۵۸ تا سال ۶۱ که دستمزد پاسداران رقمی در حدود ۲ هزار تومان بود کسی این مبلغ را دریافت نمی‌کرد و حتی باگذشت ۱ دهه از انقلاب کسی در سپاه رسمی و حتی بیمه هم نبود. اما هیچ‌گاه بچه‌های پاسدار به‌عنوان شغل وارد سپاه نشدند و به خاطر علقه‌ای که به تأمین امنیت مردم و دستاورد‌های انقلاب داشتند در پایگاه‌های سپاه حضور پیدا می‌کردند. در کل خواستم به این موضوع تأکید کنم پاسداری شغل نیست، پاسداری حفاظت از دستاورد‌های نظام و انقلاب اسلامی است.

جانشین فرمانده کل سپاه در قرارگاه ثارالله در ادامه، پیرامون شاخص‌ترین اقداماتی که مجموعه پاسداران انقلاب اسلامی تاکنون در حوزه غیر نظامی انجام داده گفت: مطلقا قرار نیست سپاه همیشه اسلحه به دست بگیرد، به خاطر دارم در دهه هفتاد وزارت بهداشت و درمان وقت از بسیج برای واکسیناسیون عمومی درخواست همکاری کرد و ما با رغبت فراوان در این خصوص ورود کرده و بخش اعظم کودکان و شهروندان ما در آن مقطع توسط مجموعه سپاه و بسیج واکسینه شدند و یادم هست کاری کردند که اقدام آن‌ها زبان زد خاص و عام شد.

کوثری در همین راستا تشریح کرد: حتی در بخش‌های عمرانی هم باید اشاره‌کنیم که بزرگ‌ترین سد خاورمیانه و یازدهمین سد دنیا با ظرفیت ذخیره ۷.۵ میلیارد مترمکعب آب بنام کرخه توسط سپاه پاسداران در ایران ساخته شد. این سد قرار بود ۱۰ ساله تحویل داده شود، اما سپاه ۹ ساله آن را به دولت تحویل داد.

وی در پایان تاکید کرد: همه خدماتی که تاکنون سپاه و بسیج برای کشور بدون منت انجام داده و در آینده خواهد داد و با وجود برخی جوسازی‌ها علیه این نهاد انقلابی و مردمی آنچه برای ما اهمیت دارد تشخیص مردم در خصوص ماهیت وجودی پاسدار و سپاه است و توجه به این حرف‌ها ما را از رسالت پاسداری خود غافل نکرده و نخواهد کرد.

منبع:جام‌جم

انتهای پیام/

آیافعالیت در سپاه پاسداران  بهتر است یا نمایندگی در مجلس؟

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.