به گزارش خبرنگارحوزه قرآن و عترت گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ سید عباس صالحی وزیر فرهنگ وارشاد اسلامی عصر امروز با حضور در مصلی تهران از بخش های مختلف سی و پنجمین دوره مسابقات بین المللی قرآن کریم دیدن کرد.
وی پس از بازديد از مكان برگزاری مسابقات قرآن كريم گفت: امسال جمهوری اسلامی ایران چهلمین سال پيروزی انقلاب اسلامی را جشن میگیرد. انقلابی که با قرآن پیوند عمیق و گسترده ای دارد؛ با قرآن زاده شد و مسیر تکامل خود را همواره بر مبنای آن طی کرده است.
صالحی افزود: رهبران انقلاب اسلامی، امام راحل و مقام معظم رهبری علاوه بر اینکه در سایر علوم سرآمد بودهاند، در علوم و معارف قرآنی نیز به عنوان مفسر انقلاب چه قبل از دوران انقلاب و چه پس از آن، همواره به عنوان مفسر قرآن شناخته میشوند و معارف گستردهای از قرآن را بازگشایی کردهاند.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در ادامه با اشاره به اینکه رهبر انقلاب در قبل از انقلاب و بعد از آن، دریچههای عظیمی از قرآن را گشودهاند، گفت: هر کسی که به تفسیر سوره برائت رهبر که در ماههای گذشته منتشر شده است، مراجعه کند؛ متوجه میشود که چگونه رهبری نگاه کلاسیک و نگاه معارفی را در این سوره به یکدیگر پیوند داده است. جمهوری اسلامی در سطوح مختلف ارتباط با قرآن را همواره گسترده کرده است.
صالحی درباره نفوذ قرآن و معارف قرآنی در دانشگاه های كشور گفت: امروز در جمهوری اسلامی ما دهها دانشکده و مراکز آموزشی قرآنی داریم و پایاننامههای قرآنی نیز مورد توجه قرار میگیرند و در این ۴۰ سال پایاننامههای قرآنی زیادی تدوین شده است.
وی با تاكيد بر اينكه در مسیر دهه پنجم انقلاب، فیلمها، سریالها، ادبیات، فیلمنامه و نمایشنامه و... باید بیشتر طعم و رنگ قرآنی پیدا کند، افزود: ما در عرصه هنر انیمیشنهایی داریم که میتواند اثرگذار باشد. دهه پنجم انقلاب را باید به دهه هنر و قرآن تبدیل کنیم. فضای مجازی و قرآن یکی از بسترهایی است که باید به آن توجه کنیم. قرآن باید در این فضا ظهور و بروز پیدا کند و باید استفاده حداکثری از فضای مجازی برای نشر معارف و الفاظ قرآنی را داشته باشیم و باید در این عرصه کارهای مضاعفی را انجام بدهیم و همه در خدمت قرآن باشیم تا فضای مجازی معطر به عطر قرآن شود. هنرهای مختلف باید به مفاهيم قرآن نزدیک شوند و از آنها بهره ببرند. ما می توانیم دهه پنجم انقلاب اسلامی را به دهه هنر قرآنی تبدیل کنیم.
وزير ارشاد در پايان تاكيد كرد: قرآن حلقه اتصال بین مسلمان هاست؛ هر قدر ما بتوانیم اصول و مبانی آن را منتشر کنیم، اقتدار مسلمانان مستحکم تر خواهد شد. حضور نمايندگان ۸۴ کشور در مسابقات قرآنی اين دوره، یکی از همين فرصت های طلايی برای گسترش پيام های اخلاقی و اجتماعی قرآن است. فرصتی مناسب است که قرآن را باب مکالمه و گفتوگوی خود در جهان اسلام قرار بدهیم.
انتهای پيام/