مهدی قره شیخلو رئیس دارالقران کشور در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اراک؛ گفت: حدود ۱۱ هزارموسسه قرآنی، خانه قرآن شهری و خانه قرآن روستایی با مجوز رسمی در سطح کشور داریم که به صورت مردمی فعالیت میکنند.
قره شیخلو افزود: تلاش کنیم که این مجموعهها هم از لحاظ کمی و هم از لحاظ کیفی توسعه پیدا کند و امیدواریم این امر با کمک مردم و مساعدت مسئولان صورت بگیرد.
وی تاکید کرد: باید از فضاهای قرآنی کشور استفاده کنیم تا این امر به نحو احسن انجام شود و نسبت به گذشته توسعه قرآنی بیشتری داشته باشیم و در این زمینه ترکیبی از حمایتهای دولتی و مردمی میتواند موثر باشد.
رئیس دارالقران کشور با بیان اینکه بیش از ۴ هزار نفر حافظ قرآن در کشور داریم ادامه داد: اگر این افراد هرکدام یک جلسه را هدایت کنند تعداد حافظان قرآن بیش از وضعیت موجود خواهد بود و باید هم مسئولان کشور کمک کنند تا این رقم بالاتر از تعداد باشد و این موضوع در کشور تبدیل به یک فرهنگ عمومی شود .
وی بیان کرد: ۱۲ سال است که دار القرآن مسئول برگزاری آزمونهای تخصصی و اعطای مدرک تخصصی به حفاظان است و در طول این ۱۲ ساله حدود ۵۸ هزار نفر در این آزمون شرکت کردند که ۸۰ درصد خانمها و ۲۰ درصد آقایان بودند.
رئیس دارالقرآن کشور وضعیت استان مرکزی را در برنامههای قرآنی خوب ارزیابی کرد و گفت: این که استان مرکزی در ارزیابی اول کشور بوده نشاندهنده نیروهای قرآنی خیلی خوب، مسئولان قرآنی خیلی خوب در این استان است.
وی تاکیدکرد: با این امتیازات امیدواریم به زودی شاهد باشیم استان مرکزی به قطب قرآنی در کشور تبدیل و نمونهای برای دیگر استانها باشد.
انتهای پیام / ج