سید حسن شفعتی در گفتوگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،اظهار کرد: یکی از مطالبات به حق مردم خوانسار اجرای فاضلاب شهری بود که با توجه به شیب بافت مسکونی مشکلات بسیاری را در فصلهای مختلف سال همراه داشت.
وی افزود: پروژه فاضلاب شهری از سال 82 آغاز شد، اما 14 سال به دلیل عدم اعتبارات معوق مانده بود که با رایزنی نماینده شهرستان در وزارت نیرو و شرکت آبفای استان در الویت اجرا قرار گرفت.
فرماندار خوانسار ادامه داد: فاز نخست این پروژه در منطقه مسکن مهر، شهرک گلستان، شهرک اندیشه، اطراف مسجد جامع و خیابان بسیج، خیابان شهید رجائی و کوچههای اطراف این خیابان توسط سه پیمانکار در حال اجرا است اعتبار فاز نخست این پروژه 8 میلیارد تومان است.
وی با اشاره به اینکه از سوی آبفای شهری فروش انشعاب نیز کلید خورده است، افزود: تا کنون برای اجرای این پروژه 23 میلیارد تومان هزینه شده است.
شفعتی با اشاره به اینکه پروژه تونل خوانسار-بوئین میاندشت به دلیل عدم قرار داشتن در ردیف اعتبار معوق مانده بود، افزود: در بازدید استاندار از تونل و پیگیری ایشان اعتباری بالغ 23 میلیارد تومان از محل وزارت نیرو تخصیص داده شده است.
وی با اشاره به اینکه حفاری تونل صد در صد انجام شده است، افزود: پس از بازرسی و حسابرسی نهائی این اعتبار به راه و شهرسازی تخصیص داده میشود تا ادامه پروژه تونل اجرا شود.
فرماندار خوانسار گفت: سرمایهگذاران در زمینه ایجاد صنایع غذایی و تبدیلی در شهرستان ورود پیدا کردند و به زودی ناحیه صنعتی رحمتآباد و خم پیچ احداث میشود.
وی با بیان اینکه نیروگاه بادی از سوی وزارت نیرو با واگذاری به بخش خصوصی به زودی عملیات احداث آن آغاز میشود، افزود: با احداث این نیروگاه خوانسار به عنوان قطب تولید انرژی پاک معرفی میشود.
شفعتی خاطرنشان کرد: خوانسار به دلیل کوهستانی بودن از مهر ماه تا اواخر اردیبهشت ماه هوای سرد در شهرستان پایدار است و نیاز به وسائل گرمایشی وجود دارد، مطالبات مردم خوانسار به مسؤولان کشوری و استانی رسانده شده است و نماینده شهرستان نیز در حال پیگیری است که خوانسار جز مناطق سردسیر در محاسبات قیمت گاز قرار گیرد.
وی اظهار کرد: اعتبارات تملک دارائی سال گذشته تاکنون 60 درصد تخصیص یافته است که به پروژههای فعال اعتبار بیشتری تخصیص داده شده است.
فرماندار خوانسار گفت: سال گذشته 27 میلیارد تومان اعتبار برای اشتغالزائی به شهرستان اختصاص داده شد که به تفکیک برای اشتغال روستائی 2 میلیارد و 400 میلیون تومان، ادارات کمیته امداد و بهزیستی 3 میلیارد و یکصد میلیون تومان، اشتغال فراگیر 16 میلیارد و 400 میلیون تومان، بانک سینا یک میلیارد تومان، صندوق کارآفرینی و قرضالحسنه یک و نیم میلیارد تومان و تسهیلات روستائی 2 میلیارد و 800 میلیون تومان اختصاص داده شده است.
انتهای پیام/م