به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، وقتی صحبت از فست فود به میان می آید سریع تصویری از یک غذای چرب و چیلی پر از سوسیس و کالباس جلوی چشممان نقش می بندد و وجدانمان به درد می آید که این ها غذاهای سالمی نیستند و جز ضرر برای بدن چیز دیگری به ارمغان نمی آورند .
اما همه میدانیم که دلیل مضر بودن فست فودها استفاده از سوسیس کالباسهای نامعتبر و پرادویه و استفاده مکرر از روغن برای سرخ کردن است. ما هم که تمام سعی مان را می کنیم که مواد اولیه را معتبر و سالم تهیه کنیم، پس می توانیم مجوز پخت فست فود خانگی را همین جا صادر کنیم تا هم دل خودمان خوش شود، هم دل بچه هایمان که مدتهاست به خاطر سخت گیری های ما کمتر اجازه دارند لب به فست فود بزنند شاد می شود.
در اینجا با 5 نوع فست فود که با سوسیس و کالباس سالم آماده می شود آشنا میشوید. میتوانید از سوسیس و کالباس خانگی استفاده کنید.
1 ) سالاد پاستا و سوسیس
برای آماده کردن این سالاد ابتدا باید یک بسته 500 گرمی پاستای فرمی را به روش معمول در آب جوش بریزید و وقتی نرم شد آن را در آبکش بریزید. دیگر مواد مورد استفاده در این سالاد عبارتند از دو و نیم پیمانه سوسیس پخته خرد یا ورقه شده، یک و نیم پیمانه خیار شور ریز شده، 1 پیمانه ذرت پخته یا کنسروی، 1 پیمانه زیتون حلقه شده و سه چهارم پیمانه جعفری خرد شده است.
سس این سالاد مایونز، آب لیمو، نمک و فلفل است. بهتر است قبل از سرو مدتی در یخچال بماند تا خنک و مزهدار شود.
2 ) قارچ شکم پر با گوشت و سوسیس
یک عدد پیاز را ریز خرد کنید و در تابهای با روغن تفت دهید. 200 گرم گوشت چرخ کرده را هم با کمی زردچوبه، نمک، فلفل به آن افزوده و سرخ کنید. حالا دو عدد سوسیس را خرد کنید و به تابه بیفزایید.
در صورت تمایل کمی پودر آویشن به مواد اضافه کنید. نصف فلفل دلمهای خرد شده و سه قاشق رب گوجهفرنگی هم بریزید و بعد از افزودن کمی آب، در تابه را بگذارید. یک کیلو قارچ درشت را بشویید و دمشان را جدا کنید. دمهای قارچ را هم خرد کنید و به مواد داخل تابه بیفزایید.
وقتی مایه بدون آب شد، آن را از روی حرارت بردارید تا خنک شود. مایه خنک شده را داخل شکم قارچها بریزید. روی آنها را با کمی پنیر پیتزای رنده شده پر کنید و روی قارچها را با کمی روغن یا روغن زیتون چرب کنید. آنها را به مدت 20 دقیقه تا نیم ساعت در فر از پیش گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد حرارت دهید.
3 ) بوریتوی مکزیکی
در تابهای 3 قاشق روغن زیتون بریزید. 1 پیمانه کرفس خرد شده، 1 پیمانه سوسیس خانگی خرد شده، 1 عدد پیاز و نصف یک فلفل دلمهای خرد شده را در آن تفت دهید. 3 حبه سیر، کمی ادویه (پودر زیره و پودر تخم گشنیز)، نمک و فلفل را هم بریزید.
بعد 2 پیمانه لوبیا چیتی پخته و 2 عدد گوجهفرنگی خرد شده را هم اضافه کنید. حرارت را زیاد کنید تا مایه غلیظ و سسدار شود. کمی گشنیز خرد شده هم بیفزایید. مقداری از مواد را تا داغ است، روی نان لواش یا پیتا بریزید و رویشان کمی پنیر چدار رنده شده بپاشید. بعد از لوله کردن نان، ساندویچ را سرو کنید.
4 ) کوکوی سیب زمینی با سوسیس
3 عدد سیب زمینی را آبپز و بعد نگینی خرد کنید. در تابهای کمی روغن بریزید. 1 عدد پیاز خرد شده و 1حبه سیر له شده را در روغن تفت دهید. بعد سه عدد سوسیس کوکتل حلقه شده اضافه و سرخ کنید. تابه را از روی حرارت بردارید و کناری بگذارید تا خنک شود. در کاسهای 5 عدد تخممرغ بشکنید و با چنگال هم بزنید.
نمک، فلفل و ادویه دلخواه بیفزایید و به هم زدن ادامه دهید. سیب زمینی، سوسیس و پیاز خنک شده را به تخم مرغها اضافه کنید و خوب هم بزنید. فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. تابهای بیدسته را روی حرارت ملایم بگذارید.
3 قاشق روغن زیتون در تابه بریزید تا داغ شود. مایه کوکو را در تابه بریزید و سطح آن را صاف کنید. روی آن یک پیمانه پنیر فتای خرد شده بریزید و در فر به مدت نیم ساعت حرارت دهید.
5 ) سوپ کوکتل پنیر و سبزیجات
1 پیمانه لوبیا سفید را یک شب تا صبح خیس کنید و چند بار آب آن را عوض کنید. آنها را با مقدار مناسبی آب در زودپز بپزید. به اندازه 2 پیمانه اسفناج را پاک کنید و بشویید و نواری درشت خرد کنید. یک پیمانه برگ کلم را هم به همین صورت آماده کنید.
در قابلمهای کمی روغن زیتون بریزید و روی حرارت بگذارید. 300 گرم کوکتل پنیر حلقهای بریده شده را در روغن تفت دهید تا رنگشان تغییر کند. بعد آنها را بیرون آورده و کناری بگذارید. یک دسته پیازچه خرد شده، کلم و اسفناج را هم بریزید و تفت دهید تا نرم شوند.
حالا به قابلمه 4 پیمانه آب مرغ اضافه کنید. وقتی سوپ جوش آمد، نمک و ادویهجات را به همراه سوسیس و لوبیای پخته به سوپ اضافه کنید. سوپ جا افتاده و آماده را داغ سرو کنید.
منبع:وب سایت سر آشپز
انتهای پیام/