به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از لرستان؛ گودرز امیری، معاون استاندار لرستان گفت: در ماه رمضان هرساله یکسری کاستیها و نواقص پیش میآید که گاهی اوقات عرضه اضافه محصول به بازار ممکن است دردسر ایجاد کند.
وی بابیان اینکه باید به دنبال تنظیم بازار باشیم نه بهگونهای که محصول زیاد یا کم به بازار عرضه شود افزود: باید نظارت کافی در این راستا داشته باشیم و بازار را کنترل کنیم.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری لرستان به قرنطینه دام زنده توسط دامپزشکی استان اشاره و عنوان کرد: دامپزشکی لرستان بر اساس قوانین و مقررات باید اقدام به ایجاد قرنطینه در ورودی و خروجی شهر کند و سازمان برنامهریزی و بودجه تسهیلات موردنیاز را در اختیارشان قرار دهد.
وی با اشاره به نظارت بر قیمت اقلام در بازار بیان کرد: جهاد کشاورزی باید آنالیز قیمت تمامشده گوشت گوساله، گاو و همچنین گوشت مرغ را برآورد کند و قیمت معینی برای مصرف مردم ارائه شود.
امیری بابیان اینکه با تشکیل کمیته با حضور نمایندگان جهاد کشاورزی، دامپزشکی و استانداری به تمام مشکلات رسیدگی و راهحل ارائه شود گفت: مصوبات کمیته تشکیلشده، مصوبات کارگروه تنظیم بازار تلقی میشود، نصب خط دو که ممکن است برای صاحبان کشتارگاه هزینه داشته باشد که با دادن تسهیلات روستایی و فراگیر احداث خط دو تسریع شود.
معاون هماهنگی و امور اقتصادی استانداری لرستان با تأکید به تولید مرغ زیر یک کیلو و ۸۰۰ گرم تصریح کرد: اگر وزن مرغ تولیدشده بیشتر از یک کیلو و ۸۰۰ گرم باشد به این معنی است که هورمون به خورد مردم میدهید؛ جهاد کشاورزی و دامپزشکی موظف هستند به تولیدکنندگان ابلاغ کنند مرغ زیر یک کیلو و ۸۰۰ گرم به بازار عرضه کنند.
وی خاطرنشان کرد: وقتی مواد خوراکی ناسالم و غیربهداشتی وارد بازار شود مردم اطلاع ندارند و میخرند و این وظیفه ما مسئولان است که اطلاعرسانی کنیم و مانع از مواد خوراکی ناسالم به بازار شویم؛ بنا نیست خودمان وقت بگذاریم تولیداتمان را استاندارد کنیم، ولی از استانهای دیگر تولیدات غیراستاندارد وارد کنیم و بر همین اساس دامپزشکی موظف است در ورودیهای شهر قرنطینههایی ساماندهی کند و سازمان برنامهریزی و بودجه اعتبارات لازم را در اختیارشان قرار دهد.
امیری با انتقاد به اینکه چرا باید مرغ صادرشده به کشورهای خارجی یک کیلو و ۸۰۰ گرم باشد، ولی خودمان هر چی استفاده کنیم مهم نیست گفت: ما میخواهیم مردم مرغ سالم و استاندارد استفاده کنند چرا نمیتوانیم جلوی عرضه مرغ ناسالم را بگیریم، باید از طریق وزارت جهاد کشاورزی پیگیر شویم چرا در داخل کشور نمیتوانیم عرضه مرغ ناسالم را کنترل کنیم؛ اگر مردم دنیا بفهمند جنس سالم را به آنها میدهیم و جنس ناسالم را خودمان مصرف میکنیم بسیار حرکت زشتی است.
انتهای پیام/د