وی ادامه داد: گاهی معلمان از زمان آموزشی گلایه مند هستند زیرا باعث فشرده شدن زمان تدریس آنها می شود البته در تلاش هستیم تا این مشکل را کاهش دهیم و باید معلم در کلاس فرصت تمرین مهارتها و گفتگو با دانش آموز را داشته باشد.
بطحایی تصریح کرد: اکنون مدارس ۲ شیفته ای در کشور داریم که این روند به کاهش زمان آموزشی دانش آموزان این مدارس منجر می شود علاوه بر آن تعطیلی مدرسه به دلیل آلودگی هوا و شرایط جوی، کاهش بیشتر زمان آموزشی را به دنبال دارد که در کار معلم هم اختلال ایجاد خواهد کرد.
وزیر آموزش و پرورش با اشاره به استقرار پایه دوازدهم در سال تحصیلی جدید بیان کرد: ۳۵ ساعت آموزشی در هفته برای دانشآموزان این پایه پیشبینی شده است و این موضوع در حالی است که کنکور پابرجاست و امتحان نهایی در چندین درس وجود دارد.
وی ادامه داد: این برنامه ریزی فشار روانی و جسمی به دانشآموزان وارد میکند در حالی مدرسه باید محل زندگی دانشآموزان باشد بنابراین تلاش داریم این ۳۵ ساعت را به ۲۴ ساعت کاهش دهیم.
وزیرآموزش و پرورش درباره برنامه ریزی برای اوقات فراغت دانشآموزان در تابستان اظهار کرد: دانش آموزان از اواسط خرداد تا اواخر شهریور ماه، زمان برای یادگیری مهارت ها و گذراندن اوقات فراغت خود را دارند و برای تقویت این دوره افزایش پایگاه اوقات فراغت از ۲۲ به ۳۲ هزار پایگاه را مورد توجه قرار دادیم.
وی افزود اکنون تشکل های مختلف دانش آموزی در کلاس های تابستانی مهارت محوری را سرلوحه برنامه های خود قرار دادند و ازاین ایام برای جبران کاستی های آموزشی بهره نمی گیرند.
بطحایی باتاکید بر اینکه کلاس های تابستانی باید به افزایش خلاقیت و ذوق دانش آموزان کمک کند، بیان کرد: رعایت نکات ایمنی و امنیت دانشآموزان باید در این دوره ها مورد توجه و در اولویت باشد.
در ادامه علیرضا کاظمی معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش با تاکید بر اینکه برنامههای اوقات فراغت دانشآموزان منحصر به تابستان نیست، بیان کرد: فعالیتهای حوزه معاونت پرورشی در طول سال تحصیلی هم برقرار است اما فعالیتهای تابستانی نقطه عطف برنامه های اوقات فراغت محسوب می شود.
وی ادامه داد: اوقات فراغت فرصتی برای جبران برنامه های پرورشر در طول سال تحصیلی و شکوفایی استعدادهای دانش آموزان است برای ارتقای سلامت جسمی و روانی آنان است.
کاظمی با اشاره به اینکه برای اولین بار آموزش و پرورش بسته سیاستی کامل از تمام فعالیتها را تدوین و ابلاغ کرده است، گفت: رویکرد اصلی در برنامه های تابستانی حمایت از شعار سال و ایجاد بستر مناسب برای مهارتآموزی و اشتغالزایی است.
وی با اشاره به اینکه در برنامههای اوقات فراغت، تعلیم و تربیت تمام ساحتی را دنبال می کنیم، بیان کرد: حمایت از کالای ایرانی، تمرکز بر مناطق روستایی و برنامهریزی متناسب با ذائقه دانشآموزان مورد توجه است.
معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش با اشاره به اینکه برنامههای تابستانی اوقات فراغت در ۵ محور شامل مهارتهای ارتباطی معرفتی، هویتی و بصیرتی، مهارتهای فرهنگی، هنری و فعالیتهای نشاط آور و شادی بخش، مهارتهای حرفهای، مهارتهای اقتصادی و اشتغالزایی و مهارتهای ورزشی و سلامت در نظر گرفته شده است، گفت: ۳۳ هزار پایگاه اوقات فراغت در سراسر کشور برای دانش آموزان در نظر گفته شده است پیش بینی میکنیم با توجه به آمار سال گذشته ۵ میلیون نفر رشته از برنامه ها استقبال کنند.
کاظمی با اشاره به روال برنامه ریزی برای برنامه های اوقات فراغت از سوی نهادهای مختلف گفت: سیاستهای اجرای این فعالیتها به استانها ابلاغ شده تا با توجه به شرایط بومی هر منطقه فعالیت خود را آغاز کنند.
در ادامه عبدالرسول کریمی معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش شهر تهران گفت: غنیسازی اوقات فراغت دانشآموزان، شکوفایی استعدادها و کارآفرینی در این دوره ها مورد توجه است.
وی بیان کرد: امسال ۹۰۰ پایگاه تابستانی را در شهر تهران برپاست و اردوهای دانش آموزی از ۲۳ تیرماه تا ۱۵ شهریورماه در دستور کار قرار می گیرد.
انتهای پیام/
خواهش میکنم کنکورونهایی و درنظربگیرید خیلی سخته اینجوری وقتی هم ک نداریم واسه خوندن اینده ای نداریم ماهاکه تو روستاییم کله امیدمون همین درسه که اگه اینم ب دربسته بخوریم
دیگه به چه امیدی زندگی کنیم اخه توروخدا وقتی بزارین برامون خواهش میکنم
خدا کنه که ساعت مطالعه بشه 24ساعت در هفته وگر دانش اموزان از شدت انواع فشار هاي رواني جسماني و مالي و. ...خيلي زياد اسيب ميبينند
درضمن اصلا از اینده خود خبر ندارند تابرنامه ریزی دقیقی کنند
واقعا برای این سیستم آموزشی متاسفم تازه ی ماه مونده ب شروع مدارس دارن برنامه ریزی میکنن برامون!!!
از خودم شرمنده میشم وقتی میبینم در...