مولاوردی گفت: ظام آموزش و پرورش ما باید بتواند در درجه اول انسان، شهروندی آگاه و متعهد تربیت کند.
به گزارش خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ شهیندخت مولاوردی دستیار ویژه رئیس جمهور در امور حقوق شهروندی در مراسم اختتامیه هجدهمین کنگره پرسش مهر که در باغ موزه دفاع مقدس برگزار شد، درباره پرسش مهر رئیس جمهوری اظهار کرد: این سوال در شرایط فعلی جامعه لازم است تا به انسجام و وفاق ملی برسیم و امیدوارم با اتکا به این فضایل از مسیر سختی که در کشور ایجاد شده، عبور کنیم.

وی ادامه داد: احترام و اخلاق با حقوق شهروندی در ارتباط است و به دنبال احقاق آن هستیم که مطمئن هستیم پنج میلیون شرکت کننده در کنگره پرسش مهر، پاسخ ها و راهکارهای موثری داشتند که می توان از آن بهره برداری کرد.

دستیار ویژه رئیس‌جمهوری در امور شهروندی گفت: امیدوارم این سوال به شعار سال مبتلا نشود که در پایان سال به فراموشی سپرده می شود.

مولاوردی گفت: برای توجه به اصل مدارا باید ببینیم که‌ در نظام آموزش و پرورش چقدر این مهم مورد توجه قرار گرفته است و تا زمانی که به یک باور تبدیل نشده باشد نباید انتظار تحول از آن داشت.

وی با اشاره به اینکه باید تفاوت ها را به عنوان یک واقعیت بپذیریم، اظهار کرد: برای خلق این فضیلت اخلاقی باید به درک مشترک و درستی از این مفهوم برسیم و مرحله نهایی مدارا، پذیرش واقعیات جامعه و تفاوت هایی است که وجود دارد و در حالی که رنگین کمانی از اقوام و مذاهب در کشور داریم باید این مهم را بیشتر دنبال کنیم.

دستیار ویژه رئیس‌جمهوری در امور حقوق شهروندی گفت: نظام تعلیم و تربیت کودکان را از ابتدا رشد می‌دهد و به دنبال باز کردن ذهن است و باید به این اصل اساسی که کرامت ذاتی بشری است توجه شود.

توجه به رشد فضایل اخلاقی در سند تحول بنیادین

مولاوردی تصریح کرد: در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش به رشد فضایل اخلاقی اشاره شده است همچنین در امور شهروندی به ۲ حوزه نهادسازی و نهادینه سازی توجه می کنیم که نهادینه سازی اثربخش تر و ماندگارتر است.

وی با بیان اینکه نظام آموزش و پرورش ما باید بتواند در درجه اول انسان، شهروندی آگاه و متعهد تربیت کند، اظهار کرد: چنین برنامه هایی در تربیت احساسات و پرورش حس زیبا دیدن و زیبا زندگی کردن موثر است.

دستیار ویژه رئیس‌جمهوری در امور حقوق شهروندی یادآور شد: باید به جامعه ای برسیم که عقلانیت و اخلاق مداری برای دستیابی به توسعه پایدار تمرین شود و شوراهای دانش آموزی برای برون رفت از این مشکلات راهکارهای اساسی دارند.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۳۱ ۱۱ تير ۱۳۹۷
این طرح سرمایه گذاری میخواد باید جدی گرفته شه
آخرین اخبار