وی ادامه داد: اداره مدارس ایرانی در خارج از کشور همچنان مانند ۲۰ سال قبل صورت میگیرد، در صورتی که شرایط و نیازها بهسرعت تغییر کرده و ضروری است راهها و روشهای جدید ارائه دهیم و بنابراین باید در قالب یک هیئت اندیشهورزی، رویکردهای جدید را پیگیری کرده و پیشنهادهای عملیاتی دهیم.
وزیر آموزشوپرورش تصریح کرد: افرادی به خارج اعزام شوند که صلاحیت کافی را بهعنوان نماینده یک کشور داشته باشد و شناخت معلمان از شرایط ایران در عرصه بینالملل بسیار ضروری و موثر است.
وی اظهار کرد: آموزش مستمر مدیران با استفاده فناوری جدید امری لازم است و کارگروههایی در مرکز امور بینالملل دائما با مدیران مدارس خارج از کشور ارتباط داشته باشند و انتخاب افراد شایسته و دارای صلاحیت و عدم مقاومت در برابر تغییرات میتواند به کیفیت مدارس خارج از کشور کمک کند.
بطحایی اذعان کرد: علیرغم وجود همه مشکلات معلمان و مدیران مدارس خارج از کشور باید تلاش کنند تا چهره خوبی از معلمان ایران در خارج ترسیم کنند و لازم است مدیران هر هفته حداقل یک تا ۲ ساعت آموزشهای نوین را فراگیرند.
بطحایی تصریح کرد: راهاندازی نظام واحد آموزشی بینالمللی در مدارس خارج از کشور بسیار ضروری است که اگر شرایط بینالمللی اجازه دهد باید در اسرع وقت تدوین شود.
انتهای پیام/