به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ شیرینی شکری از خوشمزه ترین شیرینی های سنتی کرمانشاه است که طرفداران بسیاری دارد. در خود استان کرمانشاه نیز این نان خوش طعم به صورت میان وعده عصر تهیه و پخته می شود. بی شک بانوان کرمانشاهی لذیذ ترین شیرینی شکری را می پزند و از این شیرینی بسیار خوشمزه برای پذیرایی از مهمانان خود چه بومی چه غیربومی استفاده می کنند. ما نیز در این خبر از باشگاه خبرنگاران جوان بر آن شده ایم تا طرز "پخت شیرینی شکری" به عنوان یک شیرینی خانگی را به طور کامل به شما آموزش دهیم. در ادامه با ما همراه شوید.
در ابتدای شروع پخت هر نوع شیرینی خانگی لازم است که تمامی مواد اولیه مورد نیاز آن را تهیه و آماده کنیم. ما در این جا همه مواد لازم پخت شیرینی شکری را برای شما لیست کرده ایم.
هم چنین بخوانید: نحوه پخت شیرینی نارنجکی
حتما بخوانید: 6 نوع شیرینی ساده و خوشمزه خانگی
ما در این جا طرز تهیه این شیرینی خانگی را به طور کامل و به صورت مرحله به مرحله برای شما بیان کرده ایم.
در ابتدای کار برای پخت شیرینی شکری لازم است فر را روشن و آن را بر روی دمای 175 درجه سانتی گراد تنظیم نمایید تا گرم شود.
روغن، شکر و کره را با یکدیگر به طور کامل مخلوط کنید و تا زمانی که یکدست و صاف شوند، هم بزنید.
در ادامه نیز تخم مرغ و وانیل را به مخلوط اولیه اضافه کرده و هم بزنید.
بکینگ پودر و نمک را با هم ترکیب و بعد به مواد اضافه کنید. این مخلوط را تا زمانی که خوب خمیر بگیرد، هم بزنید.
بیشتر یاد بگیرید: طرز تهیه کیک شکلاتی با میوه های تابستانی
هم چنین بخوانید: طرز تهیه کیک میوه های تابستانی
پس از این که خمیر شیرینی شکری تان آماده شد آن را به توپ های کوچک هم اندازه تبدیل کنید.
تمامی توپک های درست شده را در مقداری شکر غلت دهید.
توپک ها را پس از غلتاندن در شکر به فاصله پنج سانتی متری از هم در سینی فر بچینید.
سینی را داخل فر گذاشته و به مدت ده تا دوازده دقیقه زمان بدهید تا بپزند و سپس از فر خارج کرده و اجازه دهید تا سرد شود .
امیدواریم با این طرز تهیه شیرینی خانگی ( پخت شیرینی شکری ) یک شیرینی خانگی خوشمزه بپزید و آن را در عصرانه خود میل و نوش جان کنید.