کاهش عرضه خودروهای داخلی به بازار موجب التهاب بازار خودرو در چند ماه گذشته شد.

آزاد سازی قیمت خودرو امکان پذیر نیست/ ایران خودرو و سایپا،40هزارخودرو به بازار تزریق می کنند

به گزارش خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی باشگاه خبرنگاران جوان،طی چند ماه اخیر بازار خودروی کشور به دلیل عدم عرضه و فروش خودرو توسط دو خودروساز بزرگ،ایران خودرو و سایپا دچار التهابات بسیاری شده و قیمت‌ها هر روز بالاترمی رود اماخودروسازان زیر بار احتکار خودرو نرفته و دلیل اصلی افزایش قیمت  را سرمایه های سرگردان بازار و وجود واسطه ها می دانند.

از طرف دیگر آنها دلیل وجود تعداد زیاد خودرو در انبارهای خود را کمبود قطعات و وجود نواقص عنوان می کنند.این در حالیست که دوربین های صداوسیما چند روز پیش،تصاویری از پارکینگ یکی از خودروسازان بزرگ کشور در استان آذربایجان شرقی را ضبط و پخش کرد که در آن هزاران خودرو احتکار شده ،به چشم می خورد.انتشار این تصاویر به شائبه های موجود در رابطه با احتکار خودرو توسط خودروسازان دامن زد.

ایران خودرو و سایپا،40هزارخودرو به بازار تزریق می کنند

احمد نعمت‌بخش دبیر انجمن خودروسازان ایران در گفت و گو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی ،از تمهیدات وزارت صنعت، معدن و تجارت برای کاهش التهاب بازار خودرو خبر داد و اظهار کرد: قرار است براساس توافقات به‌عمل‌آمده به‌مناسبت عید غدیر خم فروش ویژه محصولات سایپا با قیمت روز در زمان تحویل در این هفته آغاز شود.

وی افزود: در این طرح  20 هزار دستگاه از محصولات سایپا پیش‌فروش شده و 20 هزار از خودروهای ناقص ایران خودرو که تأمین قطعات آنها انجام شده، تحویل خریداران خواهد شد.

دبیر انجمن خودروسازان ایران در خصوص دلایل افزایش غیرمنطقی قیمت انواع خودروهای داخلی از جمله پراید که از مرز 40 میلیون تومان نیز گذشته است گفت: به‌اعتقاد من این قیمت‌ها صوری است، عده‌ای پول‌های سرگردان را راهی بازار خودرو کرده و با انتشار تبلیغات مختلف در صدد افزایش قیمت خودرو هستند.

وی چاره کار بازار سرگردان خودرو را فروش خودرو در حاشیه بازار دانست و گفت: با این روش دست سودجویان از بازار خودرو قطع  و با کاهش خریداران، قیمت خودرو تعدیل خواهد شد. به‌نحوی که با این روش خریداران واقعی با بازشدن سایت فروش خودروسازان موفق به ثبت‌نام خودرو در پیش‌فروش‌ها خواهند شد. تجربه موفق بدست آمده در دهه 70 برای بازار خودرو گواه صادق این ادعاست.

در ادامه در گفت و گو با  رییس سازمان حمایت از مصرف کنندگان  و تولیدکنندگان جویای اقدامات  وزارت صنعت،معدن و تجارت در جهت کنترل قیمت ها ،عرضه و تقاضا و همچنین تحقیق و تفحص از خودروسازان شده ایم که به این شرح است؛

در حوزه خودروهای تولید داخل،احتکار نشده است

محمود نوابی رییس سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولیدکنندگان در گفت وگو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی ،در پاسخ به این پرسش که آیا به احتکار سیستماتیک توسط خودروسازان قایل هستید،اظهار کرد:اعتقاد ندارم که در حوزه خودروهای تولید داخل احتکار شده است.

وی افزود:  اگر احتکاری صورت گرفته باشد،وظیفه ماست که در بازرسی های استان تهران و استان های دیگر به آن بپردازیم زیرا خودرو بافته جدا تافته نیست و مانند سایر کالاها  زیر ذره بین دقیق بازرسی ها قرار دارد.

نوابی تاکید کرد:در بحث خودرو به ما گزارشی داده شد که بر اساس آن تعداد زیادی خودرو تولید شده اما از آنجاییکه قطعات موردنیاز آن تامین نشده است،تجاری نیست و نمی تواند وارد بازار  شود.

رییس سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولیدکنندگان یادآوری کرد:در صورتیکه به ما ثابت شود این گزارش صحیح نیست و خودروسازان از عمد اقدام به عرضه قطره چکانی خودروبه بازار کرده اند،تمام اقدامات لازم برای برخورد با آنها صورت خواهد گرفت.

وی با اشاره به این موضوع که خودرو در کشور ما یک کالای سرمایه ای محسوب می شود،گفت:مردم در چند ماه گذشته تلاش کردند که نقدینگی خود را به خودرو تبدیل کنند و این موضوع به التهاب بازار خودرو دامن زده است.

نوابی تصریح کرد: در تولید خودرو بویژه خودروهای کم  تیراژ، همیشه میزان عرضه نسبت به تقاضا پایین تر بوده و همین امر موجب بوجود آمدن اختلاف قیمتی شده است البته این اختلاف قیمت هیچ گاه به جیب خودروسازان نمی رود.

رییس سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولیدکنندگان اعلام کرد:پیشنهادی در حال بررسی است که بر اساس آن در زمان التهاب بازار خودرو،خودروسازان بتوانند خودرو را بر اساس قیمت واقعی به بازار بدهند و مابه التفاوت آن نیز به حساب دولت واریز شود تا بدین صورت دست دلالان و واسطه ها تا حد امکان از بازار پر سود خودرو کوتاه و این کالا به دست مصرف کننده اصلی برسد.

مردم در شرکت های واسطه ای خودرو ثبت نام نکنند

وی در خصوص تاخیر در تحویل خودرهای داخلی گفت:بخشی از تاخیرها از طرف شرکت های واسطه خودرویی صورت گرفته و این در حالیست که در چند ماه گذشته،سازمان حمایت ازمصرف کنندگان و تولیدکنندگان به کرات از طریق رسانه های مختلف به مردم هشدار داده بود که از شرکت های واسطه ای ،خودرو نخرند.

نوابی یادآوری کرد:در این حوزه ما به وظایف خود عمل کرده ایم و این مردم هستند که به اشتباه از برخی شرکت هایی که حتی مجوز فروش نداشته اند،خودروخریده اند.

رییس سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولیدکنندگان تاکید کرد:در راستای رسیدگی به جرایم شرکت های واسطه خودرویی،پرونده هایی در سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولیدکنندگان تشکیل شده که بزودی به همه آنها رسیدگی خواهدشد.

وی تصریح کرد:بطور حتم تمام شرکت هایی که در تحویل خودرو تاخیر داشته اند باید جرایم تاخیر را بپردازند.

نوابی گفت:اگر هر خودروسازی در قراردادی که با مشتریان خود بسته،تخطی کند بطور حتم سازمان حمایت صالح بر رسیدگی بر موضوع خواهد بود.

رییس سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولیدکنندگان تصریح کرد:در دولت نهم و دهم،وظیفه قیمت گذاری بر خودروی داخلی از سازمان حمایت سلب و به شورای رقابت محول شد.

وی یادآوری کرد:شورای رقابت موظف است تا دستورالعمل نحوه قیمت گذاری خودروهای زیر 45 میلیون را تعیین کند که این سازمان افزایش قیمت را برای سال جدید با متوسط 7 درصد اعلام کرده است.

نوابی افزود:در کشور،چیزی به نام رهاسازی قیمت نداریم و حتی کالاهایی که جز گروه یک نیستند،از طریق آزادسازی و بر اساس ضوابط عمومی قیمت گذاری سازمان حمایت،تعیین تکلیف می شوند.

این مقام مسئول تاکید کرد:خودروهای با قیمت بالای 45میلیون تومان هم تنها با دستور مستقیم وزیر صمت تغییر می یابند که امسال این میزان،9.6درصد برای برخی ازخودروها توسط وزیر اعلام شد.

وی تاکید کرد:اکنون مشکلاتی که در گرانی قیمت خودرو ایجاد شده است به دلیل گران فروشی خودروسازان نیست و اگر هر کدام از شرکت های خودرویی بخواهند خودروی خود را یک ریال گران تر به فروش برسانند با برخورد جدی ما روبرو خواهند شد.

نوابی اضافه کرد:فروش دست دوم خودروها تحت رصد سازمان حمایت نیست وقیمت اصلی را بازار تعیین می کند.

با برنامه وزارت صمت،قیمت بازار و کارخانه بهم نزدیک می شود

 رییس سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولیدکنندگان خبر داد:برنامه ای در وزارت صمت در حال تدوین است که بر اساس آن قیمت خودرو از کارخانه تا بازار به حداقل برسد.

وی با توضیح اینکه زمانی که عرضه کالایی از تقاضای آن بیشتر باشد،باید قیمت آن آزاد شود،گفت:در سال های گذشته با نظارت غیرمستقیم سازمان حمایت،خودروها در بازار خرید و فروش می شد ونمایندگی ها با یکدیگر در رقابت بودند.اما پس از جریان های ارزی پیش آمده در چند ماه گذشته،فضای قیمتی بهم خورده و در نتیجه باید میزان کنترل ها و بازرسی های ما باید بیشتر شود.

نوابی بیان کرد:بازار خودرو داخلی ما تحت نظارت نظام قیمت گذاری است که وزارت صمت آنرا کنترل می کند.

وی ادامه داد:قیمت های خودروهایی که از کارخانه می آید،شناور نیست و قیمت بازار،شناور تعیین می شود.

رییس سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولیدکنندگان تاکید کرد:اعلام شورای رقابت مبنی بر بررسی فاکتورهای دخیل در تعیین قیمت خودرو،غیر کارشناسی بود و موجب التهاب بازار شد.

گزارش از سمیه عرب

انتهای پیام/

 

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۹۵
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
امید
۱۸:۳۶ ۲۲ شهريور ۱۳۹۷
اتفاقا خودرو دران خوبم دارن احکتار کردن اصلا شک نکنید که انبارها پره و به راحتی هم تحویل می تونن بدن ولی تحویل نمیدن چون اولاا باعث و بانی گرونی دلا ل های خود شرکت هستن دوم اینکه میخان هرجور شده قیمت ها رو ببرن بالاتر و سوم اینکه خیلی فشار آوردن قیمت ها آزاد بشه .باشه قیمت ها آزاد بشه ولی قیمت های آزاد یعنی تعرفه صفر واردات خودرو یعنی کسی دیگه قراضه های بی کیفیت شمارو سوار نمیشه .آزاد سازی قیمت یعنی باید به مردم التماس کنید بیان داخلی بخرن البته اگر دولت طبق قانون عمل کنه وگرنه فراقانوی عمل بکنه آزاد سازی بشه بعد تعرفه هم صفر نشه یعنی محکومیت مردم به خرید مجبورن و تنها راه ملت عزیز و همیشه درصحنه نخرید نخرید نخریددددددددددددددددد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۱۴ ۱۲ شهريور ۱۳۹۷
خواهش میکنم تا دیر نشده کارخونه های خودروسازی که سالهاست خون 80 میلیون نفرو تو شیشه کردن تعطیل کنید.. به کی باید رای بدیم تا اینکارو بکنه؟؟ هر کاندیدایی قول بده من رای میدم
Iran (Islamic Republic of)
جواد
۱۲:۱۵ ۲۵ شهريور ۱۳۹۷
دمت گرم
Germany
ناشناس
۱۷:۲۸ ۱۲ شهريور ۱۳۹۷
کسانی که سکه را پیش فروش کردند و اوضاع اقتصادی کشور را اینطور بر هم زدند محاکمه کنید! دلال به تنهایی مقصر نیست!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۵۰ ۱۲ شهريور ۱۳۹۷
من میتونم ماشین بخرم ولی نمیخرم میدونید چرا؟؟؟ چون شعورم ایجاب میکنه این قیمتی که دارم برای این محصول میدم قیمت واقعیش این نیست میتونم بخرم ولی نمیخرم چرا؟؟؟ چون شعورم ایجاب میکنه اگه من بخرم ظلم میشه در حق بنده ای که واقعاً توان مالی نداره این خودروهای بی کیفیت رو بخره ...عذرخواهی میکنم عزیزان اینطوری حرف زدم
Iran (Islamic Republic of)
جواد
۱۲:۱۷ ۲۵ شهريور ۱۳۹۷
خیلی به دل نشست
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۴۶ ۱۲ شهريور ۱۳۹۷
اگر خودرو سازان میگویند که دلالان باعث گرانی و آشفته بازار شده اند چیز سختی که نیست شما خودرو سازان خودرو را به قیمت پایین تر از کارخانه عرضه کنید خود به خود دست دلالان و محتکران در این بازار قطع خواهد شد و درس عبرتی میشودکه دیگر این افراد دلال کیسه برای سود از جیب مردم نخواهند دوخت. خودرو هم که زیاد در انبار دارید و مردم همون کمبود رادیو و رودری هم از شما میپذیرند. و بنا به گفته وزیر صحت روزانه سه هزار خودرو در کشور میسازیم. بالا
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۴۴ ۱۲ شهريور ۱۳۹۷
خودرو سازان از خداشون که قیمت خودرو بالا بره و آنها سود کلانی به جیب بزنند و چاره این کار نخریدن است مردم باید با هم متحد شوند و به هیچ وجه از این دو خودرو ساز ماشین نخرند تا آنها حساب کار دستشون بیاد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۰۵ ۱۲ شهريور ۱۳۹۷
دشمن مردم رو باید کشت
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۱۷ ۱۲ شهريور ۱۳۹۷
قراره سازمان حمایت از مصرف کننده رسیدگی کنه عجله نکنین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!! البته این سازمان هم نتونست یه سازمان دیگه می زنن به اسم دیگه اون حتما رسیدگی میکنه نگران نشین همش شایعه هست نه گرونی هست نه تورم نه بیکاری ...
Iran (Islamic Republic of)
S
۰۵:۳۶ ۱۲ شهريور ۱۳۹۷
مرگ حق است، پراید سبب
Iran (Islamic Republic of)
hobot
۲۳:۲۶ ۱۱ شهريور ۱۳۹۷
ایران خودرو در اردیبهشت 97 با توافق با شورای رقابت افزایش قیمت بالایی داشته که ازجمله از انها 207دستی با افزایش قیمت 4میلیون و296هزارو100تومان و
508اتومات با افزایش قیمت 15میلیون تومان
دنا پلاس توربو 5میلیون و88هزارو 200تومان وغیره اشاره نمود که از حوصله ما خارجه
حرف ما اینه که اقای خودروساز شما که به تازگی با هماهنگی شورای حمایت از مصرف کننده وصنعت ومعدن ودوستان دیگتون از 4تا 15میلیون ماشیناتون رو گرون کردین و مردم هم به خاطر حمایت از تولیدات به اصتلاح خودتون داخلی و ملی حرفی نزدن
چرا دوباره شمشیر کشیدین بازار رو به هم ریختین مگر چند بار در سال باید محصولاتتون رو گران کنید
بنده به عنوان کسی که سالهاست در ساخت قطعات خودرو برای خودروسازها فعالیت داشته ام
وبیشتر پیمانکارهای بزرگ وکوچکی را که برای 2خودروساز بزرگ و انحصارگرای ایران کار میکنند و تقریبا همه قطعات خودرو را ساخته و تامین میکنند میخاهم بدانم
همانگونه که خودتان چنین رفتار غیر حرفه ای را در سطح کشور با مصرف کننده انجام میدهید
قطعه ساران هم با شما میتوانند چنین کاری را انجام دهند
شما خودروسارازان در ازای هر یک ساعت که از طرف پیمانکارانی که به شما قطعه میدهند
خط تولیدتان میخوابد میلیون ها تومان جریمه میگیرید
چگونه به خود اجازه میدهید با رفتار غیر حرفه ایتون دامن به بی ثباتی اقتصاد
کشور وبازار خودرو وغیره بزنید
خودروهایی که نشان اسب و نام خودروی ملی را با خود یدک میکشد چرا باید افزایش قیمت
داشته باشند
اگر خودرو ملی است پس قطعا تمام قطعات داخلی است و هیچ ربطی به دلار ندارد
اگر ملی نیست و قطعات واردادیست پس چیزی به نام خودروی بومی وملی نداریم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۰۲ ۱۲ شهريور ۱۳۹۷
باید با بالون های اتش سا انبار خودرو سازها رو آتش بزنیم
Iran (Islamic Republic of)
جواد
۱۲:۲۳ ۲۵ شهريور ۱۳۹۷
باید واردات خودرو آزاد بشه بدون گمرکی واین دو شرکت هم تعطیل بشن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۳۱ ۲۵ شهريور ۱۳۹۷
آیا تا کنون توجه کرده اید مخترعینی که در این سی سال طرح ساخت خودرو وانواع کاهنده سوخت و موتور خودرو داده اند الان کدام کشور هستند . چرا؟
Iran (Islamic Republic of)
محمد
۲۱:۰۶ ۱۱ شهريور ۱۳۹۷
هرکس یک پراید بخرد یک وجب از خاک بهشت نصیبش میگردد. هر کس دو عدد پراید بخرد دو وجب از خاک بهشت نصیبش می گردد......... هر کس تمام پراید ها را بخرد کل بهشت نصیبش میگردد!!!!!!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۰۰ ۱۱ شهريور ۱۳۹۷
قیمت روز یعنی پراید 30 و چند میلیونی چرا پراید 12 میلیونی باید اینقدر گرون به مردم بیچاره فروخته بشه
Iran (Islamic Republic of)
hobot
۱۸:۱۴ ۱۱ شهريور ۱۳۹۷
در خصوص فرمایش دوست عزیزی که فرموده ما جوان ها جمع شیم خودرو بسازیم
باید به عرض برسونم من 20ساله که یکی از خوبهای صنعت قالب سازی هستم
واز قالب های قطعات خوردرو تا لوازم خانگی وبهداشتی در این 20سال با کمک همکارام ساختم
ما جوانهای ایرانی اونقدر قدر هستیم که بتوانیم این کار را انجام دهیم
به جرات میگم که 70درصد یا شاید بیشترقطعات خودرو را پیمانکارای داخلی میسازند و
تحویل خودروسازا میدهند
اما از انجا که صنعت خودرو بسیار صنعت بسته و معافیایی هست شمای سازنده اگر بخاهی
کوچک ترین قطعه خودرو را بسازی نمی توانی بفروشی
ما ساختیم با کیفیتی بالا اما چون برند خودرو سازی نبود هیچ کسی با هیچ قیمتی نخرید
خانه از پایه ویران است
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۳۳ ۱۱ شهريور ۱۳۹۷
این همه گرونی برای چیه ؟؟؟؟؟ چرا تموم نمیشه؟ ما که توان تامین هزینه ها نداریم ...
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۳۲ ۱۱ شهريور ۱۳۹۷
بیشتر سود همیشه نسیب این دلالان میشه که اصلا به فکر مردم و معیشتشون نیستن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۲۷ ۱۱ شهريور ۱۳۹۷
قیمت کارخانه هم گران است من که نمیتونم با این وضع خودرو بخرم نمیدونم چکارکنم
Iran (Islamic Republic of)
محمد
۱۴:۴۶ ۱۱ شهريور ۱۳۹۷
دو روزه می خوان سایتو باز کنن
قرار بود شنبه این هفته یعنی 10 شهریور سایت باز بشه
توی تلویزیون اعلام شده
ولی هنوز بعد از گذشت یک روز هنوز سایت باز نشده
Iran (Islamic Republic of)
محمد
۱۴:۴۵ ۱۱ شهريور ۱۳۹۷
دو روزه می خوان سایتو باز کنن
قرار بود شنبه این هفته یعنی 10 شهریور سایت باز بشه
توی تلویزیون اعلام شده
ولی هنوز بعد از گذشت یک روز هنوز سایت باز نشده
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۴۲ ۱۱ شهريور ۱۳۹۷
مگه قرار نبود قیمت همه ی کالاها به خصوص خودرو به تابستام سال 96 برگرده پس چی شد؟؟؟؟؟؟؟
Germany
ناشناس
۱۴:۳۷ ۱۱ شهريور ۱۳۹۷
باید هر چه سریعتر مجازات شوند
Germany
ناشناس
۱۴:۳۷ ۱۱ شهريور ۱۳۹۷
چاره کار نخریدن است و بس
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
ناشناس
۲۳:۵۰ ۱۱ شهريور ۱۳۹۷
چاره کار اتش زدن خودروهای احتکار شده در نمایشگاهها و انبارهاست .همین .
United States of America
ناشناس
۱۴:۳۳ ۱۱ شهريور ۱۳۹۷
باید جلوی این دلالان خودرو گرفته بشه تا اینقدر شاهد این گرونی ها نباشیم
Iran (Islamic Republic of)
دینا
۱۴:۳۳ ۱۱ شهريور ۱۳۹۷
برکسی پوشیده نیست التهاب خودرو خیلی راحت قابل کنترله نمیدونم دست دست کردن آ قایان مسئول براچیه!!!!!یادتون باشه خیلی ها زندگیشون باتاکسی و.....میچرخه...و حکم نون شبه براخانوادشون....مثل بعضیا چند شغله نیستند!!!!!!!!!!
France
ناشناس
۱۴:۰۰ ۱۱ شهريور ۱۳۹۷
من یک راه حل دارم برای مردم ایران اسلامی،که باید توسط یک نهاد حمایت بشه مثل جهاد سازندگی یا بسیج عمومی.
با شرکت همه مردم ،همه که میگم یعنی همه حتی یک نوزاد،همه بتونیم باهم خودرو بسازیم سهیم باشیم وجوانهایمان هم بکار مشغول بشن ،آنقدر وسیع هست که کل جوانان وطن دختر و پسر بیکار نمانند و تبدیل به ابر قدرت خودرو ساز جهانی شده وجزو خودرو سازان بزرگ و مدرن سطح اول باشیم.
ولی نمیدانم کجا مراجعه کنم و با کی مطرح کنم ایده خودمو.
United Arab Emirates
ناشناس
۱۳:۴۸ ۱۱ شهريور ۱۳۹۷
پس احتکار خودرو سازان چیه تحریم نیست ؟؟؟؟؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۰۸ ۱۱ شهريور ۱۳۹۷
تا کی همه چیز گرونی میشه؟؟؟؟؟؟؟
Iran (Islamic Republic of)
باقری
۱۳:۲۵ ۱۱ شهريور ۱۳۹۷
آدم هر چی با خودش فک میکنه و میبینه چرا به همه انبار ها برای دپوی اجناسی که از بندر میاد و بالاخره باید جایی نگهداری بشه تا به بازار وارد بشه و از قبل هم همینطور بوده (با توجه به اینکه هنوز ما در خصوص کالاهای ضروری کمبودی در بازار نداریم علی رقم گرانی ) برخورد می شه ولی در خصوص خودرو ما به یکباره از اواسط سال گذشته هیچ تزریقی به بازار نداشتیم (علی رقم انبار هزاران خودرو در ایران خودرو و سایپا آیا این دپوی ماشین احتکار نیست
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۲۴ ۱۱ شهريور ۱۳۹۷
بابا چیزای دیگه هم گرونه مرغ گوشت بابا میشه ماشین نخرید ولی نمیشه گوشت و مرغ نخرید یه ذره هم به گرونیه این اجناس حساس بشین
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۲۲ ۱۱ شهريور ۱۳۹۷
ما مردم ایران از شما مسئولین میخواهیم واردات خودروهای زیر 50 میلون ازاد بشه
Iran (Islamic Republic of)
احمدی
۱۳:۱۶ ۱۱ شهريور ۱۳۹۷
چرا وقتی که انبارها پرشده بود از خودرو وکسی نمیخرید خودروسازان تو سرشو.ن میزدن که مشتری نیست و دولت باید کمک کنه و... و وام دادن و تمام خودروها در عرض چند روز به فروش رفت. حالا چرا دولت نمیگه خودروسازان الان چکار میکنید و چرا احتکار میکنید و... ولی اینم هست که آخرش با تعیین قیمت به نفع خودروسازان پایان میابد. چرا وقتی کسانی چیزهای جزئی را احتکار کردن دولت وارد عمل میشه اما خودرو هیچی ؟ الان اگه قیمت هم مصوب بشه پس اینهمه سود که به جیب خودروسازان رفت چی میشه ؟ اینها که بازار رامتشنج کردن و بازار را به هم ریختن چرا مفسد فی الارض حساب نمیشن ؟ و ما خوب شد فهمیدیم نداشتن سیستم صوتی (سیستم پخش )خودرو میشه کمبود قطعات ...
Germany
ناشناس
۱۳:۰۶ ۱۱ شهريور ۱۳۹۷
مفسد فی الارض واقعی خودروسازا وحامیان سازمانیشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۰۳ ۱۱ شهريور ۱۳۹۷
چرا کسی به فکر مردم محروم و مستضعف نیست... اخه تا کی؟ چرا مسئولان همه چی رو به حال خودش ول کردند و تا هر کس هرچه خواست بکند؟؟؟ واقعا متاسفم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۲۶ ۱۱ شهريور ۱۳۹۷
یارانه ها کی ده برابر میشه عین دلار!!!!!!!!!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۲۶ ۱۱ شهريور ۱۳۹۷
یارانه ها کی ده برابر میشه عین دلار!!!!!!!!!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۲۰ ۱۱ شهريور ۱۳۹۷
من که نمیتونم خودرو بخرم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۲۰ ۱۱ شهريور ۱۳۹۷
سازمان حمایت مهمترین عامل گرانی خودروهستن که با خودروسازها همیشه همکاری میکنن
Iran (Islamic Republic of)
شریفی نیا - عباس
۱۲:۰۹ ۱۱ شهريور ۱۳۹۷
تولیدات بی کیفیت و از رده خارج ....
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۵۶ ۱۱ شهريور ۱۳۹۷
باعث تمام گرانی ها خود شرکت های خودروساز هستن...خودشون به دلال ها میدن بازار و به هم میزنن... جلوی اینارو باید گرفت دلال ها هم جای خودشون دارن این ملت هم نخرن از دلال ها مجبورن مگه؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۴۷ ۱۱ شهريور ۱۳۹۷
چرا قیمت مرغ کنترل نمیشه که از واجبات بلا انکار مردم است؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۲۰ ۱۱ شهريور ۱۳۹۷
چرا خودروسازها رو دادگاهی نمیکنید؟؟ بزرگترین فساد اقتصادی توی این صنعت هست
اگه واقعا میخواید با فساد سیستماتیک مبارزه کنید بسم الله.. وگرنه بازداشت رقبای سیاسی فقط بی اعتمادی مردم و جناحی عمل کردن قوه قضاییه رو نشون میده
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۴۵ ۱۱ شهريور ۱۳۹۷
چرا مراجع تقلید هیچ اظهار نظری در مورد گرانیها نمیکنند؟ اللهم عجل لولیک الفرج
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۵۳ ۱۱ شهريور ۱۳۹۷
خودروسازها را مثل بقیه پای میز محاکمه واقعی بیارید
Germany
ناشناس
۱۱:۱۰ ۱۱ شهريور ۱۳۹۷
البته منظورشون سازمان حمایت از خودروسازانه...البته بازم مثل همیشه بنام مصرف کنندگان و درحقیقت حامی خودرو سازان...
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۲۸ ۱۱ شهريور ۱۳۹۷
افرین همیشه سازمان حمایت از اونا حمایت کرده!!!!!!!!
Iran (Islamic Republic of)
مسلم
۱۰:۵۲ ۱۱ شهريور ۱۳۹۷
بیارین خودرو چینی بریزین تو بازار بعد ببینید چطور خودرو سازها به دست پا مردم می افتن.روابط اقتصادی ما با چین که خوبه.والا خیلی محصولاتش از پراید بهتره هم ارزون تر.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۲۸ ۱۱ شهريور ۱۳۹۷
خودروهای ما همه قطعاتش چینیه!!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۵۱ ۱۱ شهريور ۱۳۹۷
متخلفان را در ملاعام به دار مجازات بیاویزید
Iran (Islamic Republic of)
حسین
۱۰:۴۴ ۱۱ شهريور ۱۳۹۷
دلال همان خود رو ساز است که به جای توسعه صنعت خود رو تبدیل به مافیا شده است و بشکلی به احتکار و دلالی روی آورده است ، شیوه های فریب خود رو ساز مردم را دچار مشکلات کرده است ، حتی امنیت کشور را به چالش کشیده است
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۴۰ ۱۱ شهريور ۱۳۹۷
این بی نظمی ها و هرکی هرکی ها کمر شهروندان رو شکسته اصلاً پراید بیست تومن هم براش زیاده
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۳۲ ۱۱ شهريور ۱۳۹۷
خودروسازان هم جزو برهم زنندگان امنیت اقتصادی کشور هستند و دقیقا باید به جرایم آنها در دادگاهها رسیدگی شود؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۲۶ ۱۱ شهريور ۱۳۹۷
پرونده ی خودرو سازان باید به قوه ی قضائیه برود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۴۵ ۱۱ شهريور ۱۳۹۷
خودرو سازان لیاقت حمایت ندارن
باید باید باید
ورود ماشینهای زیر 50 میلیون به ایران آزاد بشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۲۳ ۱۱ شهريور ۱۳۹۷
قوه قضاییه چرا،یقه خودروسازان بی انصاف،رانت خوار، رو نمیگیره؟؟ که یک شبه قیمت خودروهای بی کیفیتی رو که اگه تعرفه ورود خودروهای خارجی رو بردارن، هیچکس حاضر نیست اونها رو بخره، و الان قیمت ها رو دو برابر و گاها سه برابر کرده رو نمیگیره...
Germany
ناشناس
۲۲:۵۹ ۱۶ شهريور ۱۳۹۷
دادستانی به عنوان مدعی العموم باید ورود کنه.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۱۶ ۱۱ شهريور ۱۳۹۷
برای این خودرو سازی ایران متاسفم ... این پول کثیف خوب مزه ای میده...
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۰۱ ۱۱ شهريور ۱۳۹۷
خواهشمندم پیگیری و اطلاع رسانی کنید که :
گزارش تحقیق و تفحص مجلس شورای اسلامی در خصوص خودروسازی به کجا رسید. آیا کسی هم در زمینه اشتباهات عنوان شده در این گزارش بازخواست شد؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۵۸ ۱۱ شهريور ۱۳۹۷
سلام علیکم ،

انا خلقناکم من نفس واحده ،

و جعلناکم شعوبا و قبائل لتعارفوا ( تا بدانید تنها بی نیاز خدا است ) .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۵۷ ۱۱ شهريور ۱۳۹۷
طبق دستور صریح مقام معظم رهبری در این برهه از زمان که خانواده هایی برای کمترین مایحتاج عمومی خود در سختی بسر می برند و میلیو نها پدر و مادرهایی که هر روزه خجالت زده فرزندانشان بخاطر سفره خالی هستند ) باید مفسدان کوچک و بزرگ را در ملاء عام به اشد مجازات برسانند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۵۶ ۱۱ شهريور ۱۳۹۷
پشت این گرانی خود خودروسازان هستش.مگه میشه زورشون به دلال نرسه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
ناشناس
۲۳:۵۴ ۱۱ شهريور ۱۳۹۷
پشت همه گرانیها و احتکارها کی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۵۴ ۱۱ شهريور ۱۳۹۷
روزى روزگاري بود اگر دلالى ميخواست ازدواج كند به او زن نميدادند ميگفتند داماد بايد شغل ثابت و ابرومند داشته باشد و حالا دلال ها در حال پريدن هستند از بازار ارز و سكه به بازار خودرو ار بازار ميوه و تره بار به بازار مواد پتروشيمي و اهن و فولاد و از بازار گوشى و موبايل به بازار پارچه و.........
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۵۲ ۱۱ شهريور ۱۳۹۷
این افراد متخلف بایستی چنان نقره داغ شوند تا همه آیندگان آنها نتوانند آن را فراموش نمایند!!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۳۹ ۱۱ شهريور ۱۳۹۷
خدایا ما چه کردیم با خودمون؟
Iran (Islamic Republic of)
بنده خدا
۱۱:۰۷ ۱۱ شهريور ۱۳۹۷
خدا لعنت کنه باعث بانی شرمندگی پدرها پیش خانواده هاشون، افسوس که از چاله به چاه افتادبیم
Iran (Islamic Republic of)
کامران وکیل
۰۹:۲۲ ۱۱ شهريور ۱۳۹۷
مهرماه سال گدشته (1396) پژو 2008 ثبت نام کردیم، زمان تحویل اردیبهشت 1397 بوده است. هنوز تحویل نداده اند/ وقتی ایران خودرو ماهها از برنامه تحویل خودروهای فروخته شده عقب است چطور می تواند خودرویی در بازار تزریق کند؟؟؟؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۵۳ ۱۱ شهريور ۱۳۹۷
شرکت ایران خودرو و سایپا غیر مستقیم و از طریق واسطه هاش قیمتها را بالا میبره.هر دوی این شرکتها افرادی در بازار آزاد دارند که مواقع پیش فروش و حتی خارج از زمان فروش به صورت سوری تحویل این افراد داده تا در بازار سود بیشتری نصیب شرکت بشه
Iran (Islamic Republic of)
Saeed
۰۸:۵۰ ۱۱ شهريور ۱۳۹۷
پرایدی که22تومن بودنمیتونستم بخرمش چه برسه45میلیون ازمسئولین خواهش میکنم دردمردم بفهمیدمردم قدرت خریدندارن قیمت هابه حالت سابق برگردن.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۲۲ ۱۱ شهريور ۱۳۹۷
کیابودن گوش فلک و کر کردن که پراید ماشین نیست !!!!!!!
Iran (Islamic Republic of)
م
۱۳:۳۰ ۱۱ شهريور ۱۳۹۷
مگه هست؟!!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۰۸ ۱۱ شهريور ۱۳۹۷
مگه هست؟؟؟؟؟؟؟؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۰۸ ۱۱ شهريور ۱۳۹۷
چرا طرفداری خودروسازان رو میکنی؟؟؟؟؟؟؟
Iran (Islamic Republic of)
هانیه
۰۸:۴۶ ۱۱ شهريور ۱۳۹۷
لطفا تعرفه واردات خودرو را کاهش دهید . و کارخانجات را وادار به رقابت با خودرو های وارادتی کنید تا روی به پیشرفت و نو اوری کنند . تا قطعه سازان داخلی بتوانند دوباره پروژه های جدید بگیرند که برای انجام پروژه نیرو های سابق را دوباره فراخوانی کنند . ادامه کار به همین شیوه باعث می شود که خودرو سازها فقط همان محصولات بی کیفیت قدیمی را با سود زیاد بفروشند . وقتیکه خودرو وارداتی حداقل از 120 میلیون شروع می شود دیگر رقیبی برای پراید 20 تومنی وجود ندارد و براحتی قیمت را بالا می برند .شما هیچوقت نمی توانید با قانون خودروساز سودجو را وادار به رفتار شرافتمندانه کنید . انها همیشه یک راه گریزی برای دور زدن قوانین پیدا می کنند و تا شما متوجه خلاء های موجود شوید و به اصلاح انها بپردازید یکی دو سال زمان می برد . شما باید سازوکاری را قرار دهید که دولت درامد تعرفه واردات خودرو را به شیوه دیگری در بیاورد و همه را به گردن مردم نیندازید .این سهم میتواند با کاهش سود خودروساز از تولید و رساندن ان به استاندارد جهانی (سود خودروساز ) میسر شود .همچنین این درامد می تواند به شکل مالیات نیز از خودرو ساز اخذ شود . شما با رقابتی کردن بازار سود کلان و نابجای خودروساز را تبدیل به درامد دولتی و خودرو باکیفیت و ارزان و اشتغال در حوزه خودرو می کنید .بشرطیکه .....
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۰۷ ۱۱ شهريور ۱۳۹۷
عالیه .مسئولین توجه کنید .اب تو اسیاب خودرو ساز نریزید
Iran (Islamic Republic of)
حسنا
۰۸:۳۲ ۱۱ شهريور ۱۳۹۷
توضیحات خودروسازان بیشتر توجیحات است، نام دپوی هزاران خودرو فقط در انبارها فقط احتکار است احتکار ،
خودرو سازان اگر قصد ایجاد التهاب در بازار خودرو ندارند می بایست صادقانه باطلاع مشتریان برسانند و کمبود ها را اعلام میکرد، خودرو سازان فعلا نقش ستون پنجم دشمن را در شرایط کنونی دارند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۱۶ ۱۱ شهريور ۱۳۹۷
مافیای خودرو سازی خیلی کلفتر از اینی است که از سازمان حمایت و دادگاهی بترسه فقط راهش اینه که ملت همیشه در صحنه شش ما نخرن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۰۴ ۱۱ شهريور ۱۳۹۷
مثل روز روشنه که احتکار کردن حیف این مردم نجیب که از همه باید بخورن حتی از خودی
Iran (Islamic Republic of)
میرزا
۰۸:۰۱ ۱۱ شهريور ۱۳۹۷
باز هم مردم مقصر شناخته شدند، آقا زورتان به این دو مافیای خودرو سازی نمیرسد دیگران را متهم نکنید.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۰۰ ۱۱ شهريور ۱۳۹۷
تفاوت قیمت بازار و کارخانه نشان میدهد عرضه و تقاضا با هم دیگر همخوانی ندارند و این خودروسازان هستند که احتکار کردن که قیمت ها بره بالا چطور مردم عادی اگر چند کیسه برنج در انبارشان نگهداری میکنن محتکرند ولی این خودروسازان نداشتن چند قطعه به بهانه های تحریم مگر در سنوات گذشته تحریم نبودیم چرا این اتفاقات رخ نمیداد
Iran (Islamic Republic of)
امید
۱۸:۴۲ ۲۲ شهريور ۱۳۹۷
دارن که بدن خوبم دارن حتی تحویل فوری ولی نمیخان بدن تا قیمت ها بره بالا قیمت بازار هم دست خودشون هست جالبه در حوزه موبایل و سکه وارز مبترزه می کنن ولی اصلا و ابدا با گرانی خودرو کاری ندارن و همه مسولین در مورد خودرو سکوت کردن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۵۰ ۱۱ شهريور ۱۳۹۷
مشکل اصلی سیستم انحصاری خودروسازان است.
از تولید تا عرضه به بازار در انحصار خودرو سازان است. و بعد از عرضه به بازار نظارت بر بازار مثل خدمات پس از فروشش است.
خودرو سازان چون کسی را برای رقابت در کشور ندارند هر سازی که بخواهند برای این ملت میزنند تا منافع خود را از آب گل آلود گرانی و بدبختی ملت بیرون بکشند.
خودروسازان اولین کسانی بودند که اقدام به افزایش قیمت خودرو کردند و بر آتش زیر خاکستر التهاب اقتصاد این مملکت دمیدند، ابتدا به اصطلاح قیمت را ثابت کردند و شروع به قطع عرضه خودرو به بازار نمودند تا هر چه بیشتر به نرخ سود خود بیافزایند. چند صد خودرو فقط و فقط به خاطر بهانه نبود یک قطعه غیر ضروری به صورت علنی و به اصطلاح موجه احتکار شده. اما کسی ...............
اگر صنعت خودرو کشور خودش را جزئی از اقتصاد این ملت میداند باید با مردم و کشور اسلامی ایران همراه باشد نه اینکه بر فشار روانی و اقتصادی مردم بیافزاید. اگر این صنعت اینطور ادامه دهد آخرش همین مردم آنها را سر جایشان مینشانند تا از این اشتباهات نکنند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۵۰ ۱۱ شهريور ۱۳۹۷
چاره کار فقط و فقط به صفر رساندن تعرفه واردات خودرو است.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۳۲ ۱۲ شهريور ۱۳۹۷
پیشنهاد یک راهکار
با توجه به اینکه الان سود افزایش قیمت خودرو به جیب دلال ها میرود کارخانه به قیمت نزدیک بازار خودرو را بفروشد و فاصله این قیمت تا قیمت تعیین شده در شورای رقابت به یک حساب برود و فقط و فقط و فقط برای طرح اسقاط خودرو استفاده شود و اگر بشود قیمت اسقاط هم بالاتر برود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۳۴ ۱۱ شهريور ۱۳۹۷
هیچ وقت کاردرست و اصولی انجام نشده فقط حرف
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۳۱ ۱۱ شهريور ۱۳۹۷
این خودروها را چگونه بردن پارکینگ اگر کم بود قطعه داشتن
Germany
ناشناس
۱۱:۲۰ ۱۱ شهريور ۱۳۹۷
منظورشون ازقطعه مثلا فندک سیگارروشن کنشه ویا ضبتشه ویا یکی ازقالپاقهای چرخشه.. عاقلان دانن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۲۳ ۱۱ شهريور ۱۳۹۷
این طرح که میگن هر فردی نمیتونه تا یک سال خودرو رو بفروشه من به نظرم باعث افزایش قیمت بیشتر میشه. با توجه به اینکه مصرف کننده نمیتونه یک سال منتظر بمونه که خودرو ساز آیا بهش ماشین ثبت نامی رو تحویل بده یا نه، پس برای خرید به بازار میره اونجا هم که بنگاه ها اتومبیل های ثبت نام شدشون رو نمیتونن بفروشن در نتیجه این تعداد خودرو وارد شده به بازار بی اثر میشه و قیمت بالا میره. بهتر هست شرکت های خودرو سازی فقط تحویل فوری داشته باشن برای کنترل بازار و این بخش رو از دست دلالان دور کنن و بگن تا یک سال حق فروش ندارن.
Iran (Islamic Republic of)
امید
۱۸:۴۰ ۲۲ شهريور ۱۳۹۷
اینکارو نمی کنن با اینکه می تونن چون این سفته بازی ودلا ل بازی کار خودشون هست راه نجات ملت یا نخریدن وخودرو توسط مردم به مدت یکسال هست یا آزادسازی قیمت خودرو و صفر کردن تعرفه خودرو واردات
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۲۳ ۱۱ شهريور ۱۳۹۷
اینم از ترفندهای خودروسازها ست وقتی با افزایش قیمت های انها موافقت نشه .قطه چکانی وارد بازار می کنن و وقتی قیمتها سرسام آور شد سایت ثبت نام باز میشه با قیمتی کمی پایینتر از قیمت حبابی بازار .مردم هم خوشحال از تفاوت قیمت ثبت نام میکنن .دو روز دیگه پراید چهل میلیونی بازار رو سی و پنج ثبت نام میکنن و مردم هم خوشحالتر از همیشه ثبت نام میکنن خودرو ساز هم بدون هیچ زحمتی به قیمت مورد نظر خودش میرسه
Germany
ناشناس
۱۱:۱۷ ۱۱ شهريور ۱۳۹۷
واقعا نمیدونم چی بگم
آخرین اخبار