به گزارش خبرنگار حوزه حوادث و انتظامی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ محمدهادی ایازی معاون امور اجتماعی وزیر بهداشت در مراسم رونمایی از گیتهای جدید کنترل رفتار رانندگان پر خطر که امروز(سهشنبه) برگزار شد، اظهار کرد: در شهریور ماه هر روز ۶۶ نفر و به اندازه جانباختگان هواپیمای تهران-یاسوج جان خود را در جادهها از دست دادند.
وی افزود: به صورت دائم ۱۰ هزار مورد از تختهای بیمارستانی به مصدومان حوادث رانندگی اختصاص پیدا میکند و دهها میلیارد تومان بودجه کشور صرف درمان این مصدومان میشود.
ایازی بیان کرد: ۷۰ درصد علت تصادفات رانندگی مربوط به رفتارهای ترافیکی است و اصلاح رفتار رانندگان میتواند در کاهش تصادفات کمک کند و هر چه روی این موضوع سرمایه گذاری کنیم، ضرر نکردیم.
وی افزود: رفتارهای پر خطر رانندگان از نگرانیهای ما است و به غیر از رانندگان کم سنی که سوار خودروهای گران قیمت میشوند، دو گروه در هنگام رانندگی از موادمخدر استفاده میکنند.
معاون امور اجتماعی وزیر بهداشت تصریح کرد: بر اساس آمارها حدود ۲ میلیون و ۸۵۰ معتاد در کشور وجود دارد و ۶ درصد افرادی که برای دریافت گواهینامه مراجعه میکنند، معتاد هستند.
وی گفت: همچنین ۳۰ درصد رانندگانی که در جادهها رانندگی میکنند، اعتیاد دارند.
ایازی بیان کرد: افراد دیگری هستند که الکل مصرف میکنند که تعداد آنها در جامعه قابل توجه است.
وی افزود: در یک ماه اخیر 460 نفر به دلیل مصرف الکل دچار مسمومیت شدند که 42 نفر از این افراد فوت کردند و 170 نفر نیز دیالیزی شدند و برای همیشه کلیههای آنها از کار افتاد و 16 نفر هم نابینا شدند.
معاون امور اجتماعی وزیر بهداشت گفت: 50 درصد تصادفات ناشی از مصرف الکل منجر به مصدومیت و تلفات میشود.
ایازی تصریح کرد: مردم باید رفتارهای پرخطر خود را کنترل کنند و در صورت مصرف الکل، رانندگی نکنند.
انتهای پیام/