طرز تهیه:
۱. دمای فر را روی ۱۶۵ درجه سانتیگراد تنظیم و روشن کنید و ظرفتان را چرب کنید.
۲. یک آبکش فلزی را داخل قابلمه آب بگذارید و در آن را ببندید تا جوش بیاید. گل کلم را داخل آن بگذارید و بخارپز کنید تا نرم شود (حدود ۵ دقیقه) سپس آب بکشید و کنار بگذارید.
۳. خامه ترش، پنیر چدار، پولکی ذرت، فلفل دلمهای و نمک را در یک کاسه متوسط ترکیب کنید. گل کلم را اضافه کنید و سپس به ظرفتان منتقل کنید. پنیر پارمیزان و پاپریکا را روی آن بپاشید.
۴. به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه در فر بپزید.
نان بروکلی و گل کلم
مواد لازم:
طرز تهیه:
۱. دمای فر را روی ۲۲۰ درجه سانتیگراد تنظیم و روشن کنید.
۲. در یک ماهیتابه متوسط، گل کلم و بروکلی را بجوشانید تا نرم شود (حدود ۱۰ دقیقه) سپس آب بکشید و به ظرف پخت انتقال دهید.
۳. در یک ماهیتابه دیگر روی حرارت کم، کره را ذوب کنید و آرد را کم کم با آن ترکیب کنید. به تدریج شیر را اضافه کنید و حرارت را تا متوسط افزایش دهید. وقتی مخلوط کمی غلیظ شد، خردل، فلفل و نمک را اضافه کنید. به هم زدن ادامه دهید تا سس غلیظی ایجاد شود. فقط مراقب باشید نجوشد. دو سوم پنیر را هم اضافه کنید و هم بزنید تا ذوب شود.
۴. سس را روی بروکلی و گل کلم بریزید. به مدت ۳۰ دقیقه در فر بپزید تا قهوهای روشن و حبابی شود. باقیمانده پنیر را در ۱۰ دقیقه آخر پخت روی آن بپاشید.
گل کلم کبابی
مواد لازم:
طرز تهیه:
۱. دمای فر را روی ۱۷۵ درجه سانتیگراد تنظیم و روشن کنید.
۲. کره را با شوید، سیر، پوست لیمو، زیره، نمک و فلفل سیاه ترکیب کنید.
۳. پایین ساقه گل کلم را ببرید تا داخل ظرف بایستد. مخلوط کره را روی گل کلم پخش کنید و آن را با فویل بپوشانید.
۴. گل کلم را در فر بپزید تا نرم و پخته شود (حدود یک ساعت و ربع) سپس با همه مایعات اطراف آن، داخل بشقاب ریخته و میل کنید.
طرز تهیه:
۱. دمای فر را روی ۲۰۰ درجه سانتیگراد تنظیم و روشن کنید. یک ظرف کم عمق را چرب کنید.
۲. برای تهیه پوسته: آب اضافی سیب زمینی را بگیرید. در یک کاسه متوسط سیب زمینی، پیاز، تخم مرغ، نمک و آرد را ترکیب کنید. مخلوط را به ظرفی که چرب کردید انتقال دهید و با انگشت کاملا کف ظرف پخش کنید. به مدت ۳۰ دقیقه در فر بپزید. سپس روی آن روغن مالیده و ۱۰ دقیقه دیگر بپزید. از فر درآورید و دمای فر را به ۱۷۵ درجه سانتیگراد کاهش دهید.
۳. برای تهیه مواد داخل پای: در یک ماهیتابه بزرگ روی حرارت زیاد، روغن را گرم کنید. سپس شعله را کمتر کرده و پیاز، سیر، ریحان، آویشن، فلفل، نمک و پاپریکا را در روغن داغ تفت دهید. به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه بپزید. گل کلمها را اضافه کرده و ۱۵ دقیقه دیگر بپزید.
۴. نصف پنیر را روی پوسته سیب زمینی پخش کنید. سبزیجات را روی پنیر بریزید. باقیمانده پنیر را روی سبزیجات تفت داده بریزید. شیر و تخم مرغها را در یک کاسه کوچک هم بزنید و روی سبزیجات و پنیر بریزید. حالا پاپریکا را روی مخلوط بپاشید.
۵. ۳۵ تا ۴۰ دقیقه بپزید تا زمانی که روی پای کاملا سرخ شود.
گل کلم هندی
مواد لازم:
طرز تهیه:
۱. دمای فر را روی ۱۷۵ درجه سانتیگراد تنظیم و روشن کنید. ساقه گل کلم را جدا کرده و به صورت کامل در ظرفی که میخواهید در آن بپزید، قرار دهید.
۲. دو قاشق غذاخوری روغن را به همراه زردچوبه در یک ماهیتابه داغ کنید و سپس روی گل کلم بمالید.
۳. گل کلم را به مدت ۳۰ دقیقه بپزید.
۴. در این حین دو قاشق غذاخوری روغن را در ماهیتابه داغ کنید، پیاز را در آن تفت دهید تا نیمه سرخ شود. پوره گوجه، سیر، ماسالا و نمک را اضافه کنید و اجازه دهید ۱۰ دقیقه بماند.
۵. برگهای کاهو پیچ را در یک بشقاب بچینید. گل کلم را روی آنها قرار دهید. سس گوجه را روی گل کلم ریخته و میل کنید.
منبع: برترین ها
انتهای پیام/