محمدرضا حافظی رئیس جامعه خیرین مدرسه ساز کشور در این جلسه گفت: امروز طلیعه مبارکی است و حرکت خیرین مدرسه ساز در کشور میبایست بیشتر شود.
وی افزود: روسای مجامع خیرین مدرسه ساز کشور هنگامی که به استان های خود باز می گردند، اهتمام جدی نسبت به جذب حداکثری خیرین در حوزه مدرسه سازی داشته باشند.
حافظی با اشاره به اهمیت دانش آموزانی که در مدارس خیرساز تحصیل می کنند خاطرنشان کرد: در یکی از مجالس متوجه شدم دختری دانش آموز، 12 اختراع را به ثبت رسانده و وقتی از او جویا شدم متوجه شدم در یکی از مدارس خیرساز تحصیل کرده بود و سیزدهمین اختراع خود را نیز در حال انجام داشت؛ این اهمیت فعالیت را نشان می دهد.
بهادری عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی در این نشست گفت: موضوع آموزش و پرورش از موضوعات مهمی است که در مجلس همواره پیگیر مسائل آن بوده و هستیم و در بودجه های سنواتی نیز گنجانده شده است.
وی افزود: یکی از موارد مهم که مجلس به شدت پیگیر آن بود، معافیت مدارس از پرداخت هزینه های آب، برق، گاز بود که می تواند در زمینه سرانه مدارس کمک کند.
وی با اشاره به اینکه کارکرد صندوق ذخیره ارزی تغییر کرده است، گفت: اگر منابع فروش نفت به معنای اینکه اضافه فروش نفت وارد صندوق ذخیره ارزی شود، به دلیل قیمت کنونی نفت، حساب ذخیره ارزی شرایط خوبی ندارد.
بهادری با بیان اینکه باید به مقاومسازی ساختمانهای مدارس موجود توجه شود گفت: دولت با کمک خیرین می تواند در حوزه مقاوم سازی و بهسازی مدارس موجود نیز اهتمام داشته باشند.
وی افزود:در استان آذربایجان غربی 6 هزار کلاس درس کمبود داریم و استان بیست و نهم در رده نیازمندی به فضاهای آموزشی هستیم. سرانه دانش آموزی استان آذربایجان غربی حدود 1/17 مترمربع است که در این راستا باید به موضوع عدالت آموزشی توجه کنیم.
پروانه مافی عضو کمیسیون شوراها مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه گفت: مجلس در برنامه ششم توسعه، نهایت همکاری را در حوزه مدرسه سازی با خیرین مدرسه ساز خواهد داشت.
وی افزود: در ماده 63 و بند ت و ج مفصل در حوزه ساخت مدارس بحث شده تا اگر خیرین به هر اندازه آورده در ساخت مدارس داشته اند، دولت نیز به همان اندازه باید مشارکت داشته باشد.
مافی ضمن قدردانی از اقدامات سازمان نوسازی مدارس کشور ادامه داد: اینکه در سال 97 موضوع ماده 63 درخصوص آورده دولت، به میزان آورده خیرین به صورت کامل محقق شده است، جای مباهات و تشکر است.
وی گفت: براساس ماده مربوطه در برنامه ششم توسعه، این آمادگی از سوی مجلس وجود دارد تا پیگیری و نظارت لازم را انجام دهد.
انتهای پیام/