به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، Takehiro Kishimoto، آشپز ۳۸ ساله ژاپنی، در پنج سال اخیر طراحیهای پیچیده و شگفت انگیزی با استفاده از مواد غذایی و تنها یک چاقو انجام داده است. این آشپز ژاپنی سال هاست که وقت خود را صرف فکر کردن به چگونگی حکاکیهای باور نکردنی از میوهها و سبزیجات کرده است. هنر حکاکی میوهها و سبزیجات یک سنت باستانی در ژاپن است که به نام Mukimono شناخته میشود.
این آشپز خوش ذوق و با سلیقه میگوید: من از انجام این کار بعنوان یک سر آشپز بسیار لذت میبرم بخاطر اینکه ایجاد طرحهای زیبا بر روی میوهها و مواد غذایی انرژی من را چندین برابر میکند و همچنین برای مردم بعنوان یک سرگرمی لذت بخش است که فکر میکنم در کار من خیلی مهم و باارزش است. او اضافه کرد طراحی میوهها و سبزیجات و... بطور میانگین از نیم ساعت تا سه ساعت زمان میبرد او همچنین اشاره کرد بیشتر زمانها حتی غذاهایی را که خودش میخورد نیز اول طراحی میکند بعد به خوردن آنها میپردازد که لذت وصف ناپذیری برای او به همراه دارد.
در ادامه میتوانید برخی از این طراحیهای زیبا را در قالب تصاویر به نمایش گذاشته شده مشاهده کرده و لذت ببرید.
منبع: تابناک باتو
انتهای پیام/