به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند ؛ ملکی، رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی استان گفت : در اولین مرحله از این طرح، اقدامات لازم در خصوص پایش و مراقبت از مراکز جمع آوری شیر، گاوداری های صنعتی و سنتی آغاز شده و تا پایان آذر ادامه دارد.
وی، با بیان اینکه در این طرح بیش از 60 واحد گاوداری با ظرفیت بالای 50 رأس در استان پایش می شوند، افزود: هدف از پایش در این مرحله بررسی بار میکروبی و تقلبات و باقیمانده آنتی بیوتیک در شیر خام تولیدی گاوداریهاست.
ملکی افزود: همزمان با اجرای پایش در گاوداریها، مراکز عمده جمع آوری شیر خام نیز ممیزی می شوند.
رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی، با توجه به اهمیت شیر در سبدغذایی خانواده ها، این محصول باید دارای کیفیت مطلوب و عاری از هر گونه آلودگی باشد تا علاوه بر تامین نیاز جامعه، از انتقال بیماریهای گوناگون جلوگیری شود.
این طرح از ابتدای این هفته در خراسان جنوبی آغاز شده است.
انتهای پیام/ک