باکری گفت: توزیع هر کیلو شیر خام با نرخ ۲ هزار و ۲۰۰ تومان به کارخانه‌ها، بیانگر افزایش۱۰ درصدی مصوبه ستاد تنظیم بازار است.

دامداران نرخ مصوب شیرخام را رعایت نمی‌کنند/ کاهش ۱۸ درصدی صادرات لبنیاترضا باکری دبیر انجمن صنایع لبنی در گفت‌وگو با خبرنگار صنعت، تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به اینکه تمامی کارخانه های لبنی، قیمت مصوب ستاد تنظیم بازار را رعایت می کنند اظهار کرد: اگرچه شایعاتی مبنی بر کاهش نیافتن نرخ لبنیات در بازار مطرح است، اما از تاریخ ۲۷ آذر تمامی کارخانه‌های لبنی طبق مصوبه محصولاتشان را به بازار عرضه می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه ۱۴ قلم محصولات لبنی طبق مصوبه ستاد تنظیم بازار عرضه می‌شود، افزود: گروه بازرسی تخلفات سازمان حمایت از تولیدکننده و مصرف کننده به طور مداوم از کارخانه‌های لبنی بازدید می‌کند تا تخلفی در قیمت‌های مصوب رخ ندهد.

باکری ادامه داد: هم اکنون کارخانه لبنی در کشور وجود ندارد که نرخ گذاری ۱۴ قلم محصولات لبنی مصوبه ستاد تنظیم بازار را رعایت نکرده باشد و تنها ممکن است قیمت محصولاتی که در بسته بندی‌های خاص و یا از لحاظ کیفیت با محصولات قیمت گذاری شده تفاوت دارند، تغییر نکرده باشند.


بیشتر بخوانید: ۱۴ قلم از محصولات لبنی مشمول قیمت گذاری/کسری تحویل شیرخام به کارخانه‌های لبنی همچنان بر قوت خود باقی است


دبیر انجمن صنایع لبنی با اشاره به اینکه دامداران نرخ مصوب ستاد تنظیم بازار در مورد شیرخام را رعایت نمی‌کنند، بیان کرد: با وجود آنکه انجمن‌ها و تشکل‌های دامداران، نرخ مصوب ۲ هزار تومان را پذیرفته است و تلاش می‌کند که تولیدکنندگان را متقاعد کند که آنها با نرخ مصوب محصولشان را در اختیار کارخانه‌های لبنی قرار دهند، اما دامداران به سبب افزایش قیمت نهاده‌های تولید از اجرای مصوبه سرباز می‌زنند.

به گفته وی، هم اکنون هر کیلو شیرخام با نرخ ۲ هزار و ۲۰۰ تومان به کارخانه‌های لبنی توزیع می‌شود که این نرخ بیانگر افزایش ۱۰ درصدی قیمت نسبت به مصوبه ستاد تنظیم بازار است.

این مقام مسئول درباره تعیین تکلیف مابقی محصولات لبنی که مشمول قیمت‌گذاری نیستند، گفت: طبق مصوبه ستاد تنظیم بازار مابقی کالا‌ها که مشمول نرخ گذاری نیستند، مطابق با بخشنامه و دستورالعمل کالا‌های تولید داخل عرضه می‌شوند.

باکری ادامه داد: تمامی کارخانه‌های لبنی ملزم هستند که قیمت محصولاتشان را در سامانه ۱۲۴ ثبت کنند تا پس از محاسبه قیمت برحسب قواعد قیمت گذاری کالا‌های تولید داخل، مورد بررسی و کنترل قرار گیرند.

صادرات لبنیات کاهش یافت

دبیر انجمن صنایع لبنی با اشاره به اینکه صادرات محصولات لبنی از نظر وزنی نسبت به مدت مشابه سال قبل کاهش داشته است، بیان کرد: براساس آمار هشت ماهه گمرک، ۲۸۱ هزار و ۱۴۳ تن محصولات لبنی به بازار‌های هدف صادر شد که از نظر ارزشی نسبت به مدت مشابه سال قبل به سبب نوسان نرخ ارز ۱۳ درصد رشد و از نظر وزنی ۱۷ تا ۱۸درصد کاهش داشته است.

وی در پایان با اشاره به اینکه سال گذشته ۴۸۵ هزار تن محصولات لبنی به بازار‌های هدف صادر شد، تصریح کرد: با توجه به شرایط کنونی بعید است تا پایان سال به این میزان از صادرات محصولات لبنی دست یابیم.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۰۶ ۲۹ دی ۱۳۹۷
مگه بقیه رعایت میکنن که دامداران رعایت کنن
-
عباس گودرزی
۱۱:۴۳ ۲۹ دی ۱۳۹۷
سلام لطفا از مدیران مرتبط با لبنبات سئوال شود چرا ماده اصلی تاثیر گذار در سلامتی مردم باید صادر تا قیمت آن افزایش یافته و اقشار نیازمند نتوانند استفاده نمایند ؟ اگر یارانه بنزین که بیشترین مصرف را اشرافگران دارند حذف و لبنیات بیشترین یارانه را به خود اختصاص دهد ، در دراز مدت سود وافری خواهیم داشت ( با پوکی استخوان و درمان هزینه بر آن با افزایش پرخاشگپری و ضعف جسمی و حافظه ای و غیره ) مواجه نخواهیم شد . لذا رسانه ها مدیران خواب آلود را بیدار نمایند .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۵۸ ۲۹ دی ۱۳۹۷
اقای‌گودرزی‌دمت‌گرم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۵۱ ۲۹ دی ۱۳۹۷
گرانی‌تاکی‌مردم‌بدبخت‌شدند
آخرین اخبار