به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، سیب یک میوه ضد سرطان است و سبب ارتقای سیستم ایمنی بدن در برابر این عارضه میشود، به طوری که خوردن سیب خطر بروز سرطان پانکراس را تا ۲۳ درصد کاهش میدهد.
سیب خاصیت ضد کلسترولی دارد و باعث کاهش جذب چگالی و سطح کلسترول بد میشود.
سیب حاوی آنتی اکسیدان و سرشار از ویتامین C است که خاصیت ضد التهابی دارد.
مصرف منظم سیب سبب تقویت سلولهای عصبی ومانع از بروز بیماری آلزایمر میشود و آب سیب به بهبود سلولهای آسیب دیده مغز کمک بزرگی میکند.
سیب حاوی پلی فنولها و فیتوکمیکالها است که سبب بهبود آسم و مشکلات مختلف تنفسی میشود و مصرف آب سیب خطر ابتلا به حملات آسمی را به طرز چشمگیری کاهش میدهد و مصرف سیب باعث درمان دیابت و تنظیم و کنترل میزان قند خون میشود.
سیب مقوی و عامل سم زدایی کبد است، مشکلات اسهال و یبوست را برطرف میکند؛ براساس مطالعات دانشمندان مصرف سیب از شیوع آب مروارید جلوگیری میکند و آنتی اکسیدانهای موجود در آن مانع از ابتلای افراد به بیماری پارکینسون میشود.
فیبر موجود در میوه سیب معده را با کالری کمتری پر میکند به همین دلیل باعث از بین بردن حس گرسنگی در بین افراد میَشود و این موضوع کمک بزرگی به کاهش وزن خواهد کرد.
انتهای پیام/