در این مطلب دستورالعمل تهیه کره کدوی خانگی را به شما عزیزان آموزش داده‌ایم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، یکی از نمونه‌های پرطرفدار کره می‌توان به کره کدو اشاره کرد که علاوه بر داشتن طعمی خوشمزه، کاربرد‌های بسیاری نیز در آشپزی و سرو غذا دارد. شما می‌توانید از این کره کدو همراه با انواع ساندویچ کره بادام زمینی، مافین و بیسکویت لذت ببرید. در ادامه با ما همراه باشید تا با طرز تهیه این کره آشنا شوید.

طرز تهیه کره کدو به روش خانگی

موارد استفاده از کره کدو

شما می‌توانید به ۱۲ طریق از این کره کدو استفاده و لذت ببرید:

برای رومال روی کلوچه‌های صبحانه، مافین‌ها، کیک‌های چای یا نان تست یا نا باگلز با پنیر خامه‌ای
به عنوان یک دیپ برای کراکرها، نان پرتزل و میوه تازه
به صورت مخلوط با غلات صبحانه، گرانولا، اوتمیل و ماست یونانی یا پنیر کوتاژ با مغز‌های خوراکی
به صورت مخلوط با کوکتل‌ها، اسموتی و قهوه، انواع لاته و کوکای داغ
به عنوان کره در ساندویچ‌هایی با هر نوع کره آجیلی
به صورت مخلوط با شیره افرا یا کره برای سرو با تست فرانسوی، پن کیک‌ها یا وافل‌ها
ریختن در لابلای بار‌های پختنی، چیز کیک، کیک قهوه، لوف نان یا خمیر‌های مافین
به صورت لایه‌ای در تریفل برای دسر کدو تنبل
به صورت فیلینگ برای شیرینی رولت فرانسوی یا تاسی‌ها (کلوچه‌های کریسمس) یا ساندویچ کردن وسط پای ووپی
به صورت تاپینگ (مواد رویه) بستنی یا ماست منجمد
یه عنوان یک بیس برای چاشنی‌ها و کمپوت‌ها با سیب خرد شده یا گلابی، میوه‌های خشک، پیاز‌ها و مغز‌های آجیلی برای سرو با کیک «بری»، کالباس یا برش‌های گوشت خرد شده به عنوان پیش غذا یا محرک اشتها و در کنار سینی پنیر یا به عنوان یک سس در سوپ ایتالیایی، پاستا، برنج یا غذا‌هایی با ریشه سبزیجات یا سیب زمینی.

خب اگر به این کره گیاهی خوشمزه علاقه‌مند شدید و دوست دارید آن را به لیست غذا‌های خانواده‌تان اضافه کنید، دستورالعمل آن را در زیر مطالعه کنید.

مواد لازم:

پوره کدو: ۱ قوطی (۸۰۰ گرم)
شکر دانه درشت: ۱/۲ پیمانه (۱۰۰ گرم)
شکر قهوه‌ای درشت: ۱/۲ پیمانه (۱۰۰ گرم)
پوره آب سیب: ۱ پیمانه پوره ۱۰۰% خالص (بدون شکر افزوده) یا سرکه سیب
پودر زنجبیل: ۱ قاشق چایخوری
جوز هندی: ۳/۴ قاشق چایخوری
جوز هندی: ۱/۲ قاشق چایخوری پودر میخ
آب لیموی تازه: ۲ قاشق چایخوری (۱۰ میلی لیتر)

طرز تهیه کره کدوی خانگی

۱. در یک کاسه پیرکس بزرگ و قابل گذاشتن در مایکروویو، همه مواد لازم به جز آبلیمو را ترکیب کنید. آن‌ها را با یک پوشش قابل استفاده در مایکروفر مثل کاغذ مومی یا حوله کاغذی بپوشانید.

۲. روی حرارت بالا به مدت ۶ دقیقه بپزید، بهم بزنید. ۶ دقیقه دیگر بپزید، بهم بزنید. برای ۳ دقیقه دیگر بپزید، بهم بزنید.

۳. با دقت کاسه داغ را از مایکروفر به وسیله دستکش فر بردارید. با دقت پوشش را بردارید و با آب لیمو مخلوط کنید.

۴. اجازه دهید به طور کامل خنک شود. در یک ظرف در دار گذاشته و در یخچال نگهداری کنید.

شما می‌توانید آن را با فرمول دیگری نیز درست کنید

مواد لازم:

پوره کدو: ۸۰۰ گرم
آب سیب یا سرکه سیب: ۱ پیمانه
شکر دانه درشت: ۱/۲ پیمانه
عسل: ۱/۴ پیمانه
دارچین: ۲ قاشق چایخوری
پودر زنجبیل: ۱ قاشق چایخوری
پودر جوز هندی: ۳/۴ قاشق چایخوری

طرز تهیه کره کدو:

۱. همه مواد را در یک ماهیتابه بزرگ بریزید.

۲. اجازه دهید تا روی حرارت بالا به جوش بیاید، به آرامی هم بزنید.

۳. حرارت را به کمتر از متوسط کاهش دهید، اجازه دهید ۱۰ تا ۱۵ دقیقه روی حرارت پایین بماند، همزمان به طور مرتب بهم بزنید. مخلوط لطیف و یکدست خواهد شد.

۴. برای اینکه غلیظتر شود، به گرم کردن روی حرارت کم به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه دیگر ادامه دهید.

کره کدو خانگی ساده و سریع و معرفی کاربرد‌های این کره گیاهی

نکات آشپزی:

شما می‌توانید بر حسب نوع تغذیه خود تغییراتی در این دستور ایجاد کنید که نمونه‌های آن به صورت زیر آمده است:

کره کدو در رژیم غذایی پالئو: شکر را با ۱ پیمانه شکر نارگیل، شکر افرای ارگانیک، عسل خام یا شیر افرای خالص جایگزین کنید. شیره خرما و انگور طعم آن را تغییر می‌دهند البته شما می‌توانید آن‌ها را هم امتحان کنید، من که تاکنون اینکار را نکرده‌ام.

کره کدو مخصوص گیاهخواران: شکر را با ۱ پیمانه شکر گیاهی، شکر نارگیل، شکر افرا ارگانیک، شیره افرا یا شیره آگاوه جایگزین کنید.

کره کدو در آرام پز: همه مواد به جز آبلیمو را در آرام پز بگذارید و خو بهم بزنید تا ترکیب شوند. آن را روی حرارت پایین به مدت ۵ تا ۶ یا تا زمانی که به اندازه دلخواه شما غلیظ شود، بهم بزنید. برای جلوگیری از ته گرفتن، چسبیدن و سوختن مواد، هر ۹۰ دقیقه یکبار آن را بهم بزنید. مواد را در یک کاسه بریزید و آب لیموی تازه را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید. اجازه دهید تا بطور کامل خنک شود. در یک ظرف در دار بگذارید و در یخچال نگه دارید. این مقدار مواد بسته به غلظت، ۳ تا ۴ پیمانه کره کدو درست می‌کند.

در مورد پخت آن روی گاز، می‌توانید زمان پختن روی حرارت پایین را به ۳۰ تا ۴۵ برسانید. اجازه دهید خنک شود، بسته به غلظت در این روش ۴ تا ۵ پیمانه کره کدو به دست می‌آید.

شیوه نگهداری کره کدو

کره کدو را حداکثر تا ۳ هفته می‌توان در یک ظرف دردار در یخچال نگه داشت.
کره کدو را می‌توان به مدت طولانی‌تر در فریزر نگه داشت به این منظور، کره کدو را می‌توانید در یک ظرف کاملا هواگیری شده و یا کیسه زیپ لاک هوا گرفته به مدت ۶ تا ۱۲ ماه نگهداری کرد. اگر آن را فریز کردید، حواستان باشد که روی آن برچسب تاریخ درست شدن آن را بزنید.
برای اینکه کره کدوی شما طعم ملاسی بیشتر و رنگ تیره‌تر داشته باشد، شکر قهوه‌ای تیره را جایگزین کل شکر دستورالعمل کنید.
کنسروی کردن کره کدو تنبل به دلیل محتوای پایین اسیدی آن توصیه نمی‌شود.

منبع: مجله قرمز

انتهای پیام/

برچسب ها: تغذیه ، آشپزی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.