به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج ، جعفری مدیرعامل شرکت تهیه و تولید مواد معدنی کشور گفت: در تصمیمات جدید و کارشناسی شده این شرکت و سازمان توسعه نوسازی معادن صنایع معدن ایران، برای به نتیجه رساندن این طرح و برخورداری مردم از مزایای آن تا رسیدن به نتیجه نهایی تلاش خواهد شد.
وی افزود: بعد از اجرای فاز اول طرح که مربوط به بخش آهکی و تولید آهک هیدراته است در فازهای بعد طرح معدن فسفات عملیاتی میشود.
جعفری ذخیره معدن فسفات چرام را ۸۰ میلیون تن با عیار ۵/۸ تا ۹ درصد اعلام کرد و گفت: با بهره برداری اولیه از این معدن برای ۶۰۰ نفر و در دراز مدت یک هزار و ۲۰۰ نفر به طور مستقیم شغل ایجاد میشود.
نماینده مردم شهرستانهای کهگیلویه، بهمئی، چرام و لنده در مجلس گفت: همزمان با ۲۲ بهمن از امروز عملیات اجرایی مرحله اول معدن فسفات چرام آغاز شد.
عدل هاشمی پور با اشاره به اینکه، عمده مطالعات معدنی در استان، بر تسریع در روند طرح معدن فسفات در شهرستان چرام متمرکز شده است گفت: مرحله اول این معدن با ساخت کارخانه آهک و هیدراته از امروز آغاز شده است.
وی بیان کرد: بالغ بر ۱۶۰ میلیارد ریال اعتبار برای اجرای اولیه این طرح اختصاص داده شد.
هاشمی افزود: بر اساس برنامه ریزی معدن فسفات چرام در دوره زمانی مشخص اجرایی و زمینه اشتغال تعداد زیادی از جوانان این منطقه فراهم خواهد کرد.
مجری معدن فسفات چرام یکی از شرکتهای تحت پوشش سازمان گسترش و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران است.
عملیات اکتشافی معدن فسفات چرام از سال ۱۳۴۹ آغاز شد و تا سال ۱۳۷۲ طول کشید و پس از آن مطالعات امکان سنجی فنی و اقتصادی شروع شد.
شهرستان چرام با بیش از ۳۲ هزار نفر جمعیت در فاصله ۱۷۰ کیلومتری یاسوج مرکز کهگیلویه و بویراحمد واقع شده است.
انتهای پیام/غ