به گزارش خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، علی باقرزاده معاون پشتیبانی سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی در نشست هماندیشی اعضای سازمان پژوهش و برنامهریزی آموزشی اظهار کرد: سازمان در روزهای گذشته ایام بسیار پرکاری پشت سر گذاشته است و روزهای پرکار تری پیش رو داریم.
وی ادامه داد: امین کیفیت و تلاش مداوم برای بهبود مستمر یادگیری مهمترین ماموریت سازمان است و گام بلندی برای همسو سازی سازمان برداشتیم که این ماموریت با چند باور امکان تحقق دارد.
باقرزاده با اشاره به اینکه وضع موجود مطلوب ما نیست، گفت: نبود بلند پروازی و قناعت به وضع موجود خسارت سنگینی به نظام آموزشی تحمیل خواهد کرد و باید این موضوع مدنظر باشد، برای رسیدن به جایی که تا الان نرسیدیم باید راههایی برویم که تاکنون نرفتیم.
معاون سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی تصریح کرد: در وضعیتی که امروز در جامعه وجود دارد ما به عنوان قلب نظام آموزشی سهمی داریم و باید سهم خود را مشخص کنیم که البته هسته دانا و شبکهای توانا نیاز دارد.
باقرزاده با اشاره به اینکه در سال ۹۸ بازتولید و اعتبار بخشی به محتوای آموزشی مورد توجه است، گفت: البته قدمهای مختلفی برداشته شده است همچنین بازنگری برنامه های دوره پیش دبستانی است که سازمان باید بیش از گذشته وارد عمل شود.
وی ادامه داد: تدوین و تصویب استانداردهای عملکردی دانش آموزان از دیگر برنامههای مورد توجه سازمان است علاوه بر ان نقش آفرینی در تولید محتوای مناسب و به روزرسانی شبکه رشد در دستور کار است.
باقرزاده با اشاره به اصلاح و به روزآوری ساختار سازمان است، گفت: تغییر سازمان سازمان هیچ ارتباطی به بودن یا نبودن پژوهشگاه ندارد.
معاون سازمان پژوهش و برنامهریزی آموزشی تصریح کرد: آزمونهای بین المللی تیمز و پلز رهنمودهای خوبی به ما میدهد تا نقاط ضعف و قوت را بدانیم.
وی افزود: برای سال تحصیلی آینده کاغذ آماده شده است و کتابها در حال آماده سازی و چاپ است البته اگر تا ۲۵ فرودین حوزهها کتابها را حوزهها ندهند امکان آماده سازی کتاب درسی نداریم.
معاون سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی مرمت دارالفنون از دیگر اقداماتی است که با حمایت بخسهای غیردولتی در دستور کار بست و در بخش توسعه منابع مقدورات سازمان برای گشایش مشکلات و راهبندهای همکاران دارد که البته محدود است.
وی با اشاره به اینکه چشم انداز بودجه چشمگیر است، گفت:، اما باید ببینیم تخصیص اعتبار چگونه خواهد بود.
انتهای پیام /