غلامی گفت: رتبه‌بندی نشریات علمی در کلیه ارزشیابی‌ها به‌عنوان ملاک عمل لحاظ می‌شود.

بازنگری و ابلاغ آیین‌نامه نشریات علمی کشور در راستای سیاست‌های دولت تدبیر و امید مبنی بر تمرکززدایی/ حمایت بیشتر از نشریات علمی انجمن‌های علمی تخصصیبه گزارش  حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به تغییر آئین‌نامه نشریات علمی کشور گفت: آئین‌نامه نشریات علمی با هدف گزارش اختیارات دانشگاه‌ها و مراکز پژوهش و فناوری، انجمن‌های علمی و همچنین تقویت ناشران معتبر کشور و در راستای سیاست‌های دولت تدبیر و امید مبنی بر تمرکززدایی بازنگری و ابلاغ شد.

وی ادامه داد: در آئین‌نامه جدید سیاست‌ها، استانداردها، ضوابط کلی و شرایط تاسیس قید شده است و متقاضیان واجد شرایط انتشار نشریه می‌توانند بدون مراجعه به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برای اخذ مجوز، در چارچوب استاندارد‌ها و ضوابط اعلام شده نسبت به انتشار نشریه اقدام کنند.

وزیر علوم درخصوص نحوه ارزیابی مجلات نیز گفت: از این پس به جای صدور گواهی اعتبار علمی با عناوین «علمی-پژوهشی» یا «علمی-ترویجی» نشریات علمی اعم از آن‌هایی که تاکنون از کمیسیون نشریات علمی گواهی اعتبار علمی دریافت کرده‌اند و آن‌هایی که از این پس برای ضوابط جدید ایجاد می‌شوند، در صورت داشتن شرایط از طریق ثبت اطلاعات خود در سامانه نشریات، در فرایند ارزیابی سالانه قرار می‌گیرند. کمیسیون نشریات، آن‌ها را بر اساس شاخص‌ها ارزیابی و رتبه آن‌ها را در سامانه اعلام می‌کند. این رتبه در کلیه ارزشیابی‌ها ملاک عمل خواهد بود.

غلامی در پایان درباره نحوه حمایت از نشریات با توجه به ضوابط جدید اظهار داشت: بر اساس سیاست‌های جدید در این آئین‌نامه، نشریات علمی انجمن‌های علمی تخصصی یا نشریاتی که با مشارکت این انجمن‌ها منتشر می‌شوند، مورد حمایت بیشتری قرار خواهند گرفت.

انتهای پیام/

شیوه ارزیابی مجلات علمی

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار