به گزارش خبرنگار حوزه قرآن و عترت گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، ماه رمضان، ماه میهمانی خدا، ماه آرامش و صیقل روح و پاک سازی نفس است؛ ماهی که احساس سبکی تمام وجود روزه داران فرا میگیرد و هر لحظه آسمانی و آسمانیتر میشوند. حال و هوای عجیبی در فضای معنوی این ماه بزرگ الهی وجود دارد که توصیف آن بر زبان عاجز ما گویای مدح آن نیست؛ اما خادمان این ضیافت بزرگ هر ساله با فعالیتهای خود میهمان روزه داران هستند و یکی از این فعالیتها برگزاری نمایشگاه قرآن در ماه مبارک رمضان است.
نمایشگاه قرآن هر سال در مصلی تهران برگزار میشود؛ امسال نیز مانند سالهای گذشته از ۲۱ اردیبهشت تا ۴ خرداد ماه دایر است؛ یکی از بخشهای مهم این نمایشگاه عفاف و حجاب است که اهمیت بسیاری برای بازدید کنندگان دارد.
عفاف و حجاب در طبقه دوم نمایشگاه قرآن مصلی واقع شده و بازدید کنندگان زیادی دارد و در پرسش و پاسخ که خبرنگار ما از بازدیدکنندگان داشت درصدی بیشتر آنها از تنوع محصولات رضایت داشتند و تنها گلایه آنها از قیمتها بود که اعتقاد داشتند، پاسخگوی درآمد آنها نیست.
در گشت و گذارهایی که خبرنگار ما در نمایشگاه داشت پر بازدیدترین بخش مختص عفاف و حجاب بوده که رضایت مندی قابل توجهی از این بخش به چشم میخورد.
بر همین اساس اسدالله سلیمانی عضو هیئت مدیره و مدیر عامل انجمن فعالان تخصصی حوزه حجاب در گفتگو با خبرنگار حوزه قرآن و عترت گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان،با اشاره به اینکه بخش حجاب و عفاف نمایشگاه قرآن در مصلی تهران دارای ۱۵۵ غرفه است، اظهار کرد: ۹۵ درصد غرفه ها مختص تهران و ۵ درصد به استانهای دیگر شامل استان البرز، خراسان رضوی و اصفهان است.
وی ادامه داد: ما در گزینش نهایی اولویت دارا بودن جواز کسب ومعرفی از بنیاد ملی و یا عضو انجمن بودن را ملاک قرار دادیم، لذا هر کسی این شرایط را داشت تا تکمیل ظرفیت قبول کردیم در بررسیها انجام شده متقاضی شهرستانها محدود بودند و بخش عمده مشارکت کنندگان مختص شرکت کنندگان تهران ا ست.
سلیمانی با اشاره به اینکه نمایشگاه قرآن در سال ۹۸ درصد بیشتری نسبت به سالهای گذشته از تولیدات داخلی استفاده کرده است، تصریح کرد: انجمن در این نمایشگاه به عنوان مشاور حضور دارد و زمانی ما با معاونت قرآن همکاری را شروع کردیم که ثبت نام اولیه انجام شده بود و در ثبت نام حضوری تغییر چندانی نمیشد، اعمال کرد. ولی در عین حال با تلاش شبانه روزی هیئت مدیره که گاهی تا سحر هم طول میکشید سعی کردیم کسانی وارد نمایشگاه شوند که اولا تولید کننده باشند و ثانیا از تولید داخلی باشد. البته باید در نظر داشت که مواد اولیه محصولات حجاب خصوصا چادر ۹۰ درصد خارجی است، ولی دوخت آن در داخل انجام میشود بنده به جرئت عرض میکنم نمایشگاه امسال داخلیترین نمایشگاه از جهت تولیداست.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه سالهاست در کنار نمایشگاه قرآن یک بخش هم به عفاف و حجاب اختصاص یافته است و تولیدکنندگان به دلیل اینکه هیچ گونه سکوی فروش ندارند با استقبال در نمایشگاه شرکت میکنند، افزود: اهداف ما در این نمایشگاه بسط وگسترش فرهنگ حجاب، عرضه بدون واسطه محصولات، اطلاع از ذائقه مخاطب و ایجاد امکان خرید و انتخاب بهتر ومستقیم برای مصرف کننده است.
وی با اشاره به میزان موفقیت این بخش عنوان کرد: هر کار موفق نیاز به امکانات و برنامه ریزی دارد. شما وقتی به عنوان تولید کننده محصولات حجاب مواد اولیه مصرفی یک مرتبه به چهار برابر میرسد و چادری که به فرموده مقام معظم رهبری نماد ملی بانوی ایرانی است نه تنها برای دریافت ارز مورد نیاز خود اولویت ندارد حتی در کنار اجناسی مانند ملامین، کلاه گیس، سنجاق و دهها قلم از این دست قرار ندارد.
سلیمانی افزود: وقتی برای گرفتن یک غرفه در مصلی باید متری ۳۰۰ هزار تومان پرداخت کنید. خوب برای موفقیت در این شرایط باید ایثار کنید باید عاشق کارت باشی و الحمدالله این روحیه در همکاران وجود دارد و با گذشت از بیشتر سود خودشان یک عرضه بسیار موفق را رقم زدند. بنده فکر میکنم با توجه به مشکلات فوق بسیار موفق بودیم.
سلیمانی در خصوص میزان رضایت مندی و استقبال بازدید کنندگان از بخش عفاف و حجاب بیان کرد: با وجودی که اطلاع رسانی و تبلیغات نسبت به گذشته نزدیک به صفر است و راهروهای نمایشگاه بسیار عریض است الحمدالله ازدحام جمعیت بقدری است که گاهی تردد را مشکل میکند.
این مقام مسئول با اشاره به طرحهای اجرایی در بخش حجاب و عفاف نمایشگاه قرآن مصلی افزود: طرح نذر حجاب و طرح دوخت رایگان چادر که امسال بدون بودجه دولتی در حال انجام است و روزانه ۲۰۰ عدد چادر بانوان را آماده و با احترام تحویل میدهند؛ چادرهای خبرنگاری و دانشجویی بدون دریافت سود بازرگانی و با ۴۰ درصد ارزانتر از مشابه خود برای ترویج حجاب اجرایی به مراجعه کنندگان تحویل داده میشود.
وی با اشاره به اینکه در طرح تعویض چادر، چادرهای تعویضی بازیافت نمیشوند، اظهار کرد: چادرهای کهنه بازیافت نمیشوند، ولی تعدادی که قابل استفاده باشد به مراکز متقاضی اهدا میشود.
سلیمانی با اشاره به اینکه طرح نذر حجاب و تعویض چادر در طول سال نیز اجرا میشود، افزود: در طول سال در نمایندگیها و شرکتهایی که با ما همکاری دارند آماده خدمات رسانی به مردم گرامی برای دوخت رایگان چادر در هر پنج شنبه با ثبت نام قبلی هستیم.
این مقام مسئول در خصوص طرحهای سال ۹۸ نیز گفت: انجمن تولید کنندگان محصولات به دلیل طولانی شدن ثبت قانونی خود مقداری نسبت به اعلام برنامهها تعلل کرد، ولی بحمدالله با انجام ثبت نهایی انجمن به صورت ملی به زودی در یک نشست خبری برنامههای انجمن را براساس یک سند راهبردی که با تلاش همکاران تهیه شده به اطلاع خواهیم رساند.
انتهای پیام/