با حضور معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع آموزش‌وپرورش تفاهم‌نامه همکاری جشنواره ملی تجربیات موفق مدارس به امضا رسید.

به گزارش  حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، صبح امروز تفاهم‌نامه همکاری جشنواره ملی تجربیات موفق مدارس، بین علی الهیار ترکمن به نمایندگی از معاونت برنامه‌ریزی و توسعه منابع آموزش‌وپرورش، حمیدرضا عظمتی رئیس دانشگاه شهید رجایی و رئیس کارگروه اجرایی و همچنین رضوان حکیم زاده به نمایندگی از معاونت آموزش ابتدایی و به عنوان مسئول نظارت کیفی فعالیت، در ساختمان شهید رجائی به امضا رسید.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش‌وپرورش در این آئین اظهار کرد: قطعاً این جشنواره یکی از ابزار‌های کیفی سازی در نظام آموزشی خواهد بود لذا ارتقای کیفی جز اهداف آموزش‌وپرورش و مورد تأکید سند تحول است.

الهیار ترکمن افزود: در این معاونت هر کاری لازم باشد انجام می‌دهیم تا طرح‌های ارائه‌شده در این جشنواره اثر کیفی بر نظام تعلیم و تربیت کشور داشته باشد.

طراحی سامانه برای بارگذاری طرح‌های ارسالی از مدارس

رئیس دانشگاه تربیت دبیر شهید رجائی در این آئین با اشاره به تأکید وزیر آموزش‌وپرورش بر اجرای این جشنواره اظهارکرد: در ابتدای کار ممکن است نواقصی وجود داشته باشد، اما این موارد قابل‌رفع است لذا سامانه‌ای را در دانشگاه طراحی کردیم تا طرح‌های ارسالی از مدارس در آن بارگذاری شود.

وی تبلیغات تلویزیونی و ستادی این جشنواره را بسیار ضروری توصیف و عنوان کرد: مدیران کل آموزش‌وپرورش استان‌های باید مشارکت بیشتری داشته باشند، زیرا این حرکت، در نظام تعلیم و تربیت حرکتی ماندگار و بستری برای رقابت‌های علمی در آینده خواهد شد و اجرای این جشنواره، خلاقیت را که رکن رکین مدرسه است تقویت می‌کند.

معاون آموزش ابتدایی وزیرآموزش‌وپرورش در این جلسه گفت: جشنواره ملی تجربه‌های موفق مدارس، فرصت مغتنمی است که همه مدارس صرف‌نظر از موقعیت جغرافیایی می‌توانند از این طرح بهره‌مند شوند.

اجرای جشنواره تجربیات در دوره ابتدایی باعث خوشبختی است

رضوان حکیم زاده بیان کرد: جشنواره تجربیات موفق مدارس این فرصت را ایجاد می‌کند تا تجارب همه مدارس دیده شود و برای استفاده سایر مدارس به اشتراک گذاشته شود.

وی اضافه کرد: اجرای این جشنواره در دوره ابتدایی باعث خوشبختی است و همه باید تلاش کنیم تا منجر به افزایش کیفیت شود، لذا نظارت ما مشارکتی خواهد بود تا به‌صورت عملی سیاست مدرسه محوری را محقق سازیم.

مرتضی مجدفر دبیر این جشنواره اظهارکرد: این نخستین جشنواره ملی تجربه‌های موفق مدارس است و با تأکید وزیر آموزش و پرورش برگزار می‌شود لذا ابتدا دوره ابتدایی را به دلیل گستردگی و خلاقیت بیشتر و سپس دوره دوم متوسطه را به خاطر وجود موضوع حقوق شهروندی پوشش دادیم.

وی افزود: در سال ۹۷کلیات کار تأییدشده و کار‌های سخت‌افزاری این جشنواره بر عهده دانشگاه شهید رجایی قرارگرفته است لذا از اول اردیبهشت این جشنواره آغازشده و مدارس آثار و طرح‌ها را در سایت مربوطه ارسال کرده‌اند.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.