به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در این مطلب قصد داریم آموزش یک غذای خوشمزه ایرانی به نام لوبیا سبز نعناعی را به شما عزیزان آموزش دهیم.
مواد لازم:
لوبیا -۲۵۰ گرم
برگ نعناع - به میزان لازم
روغن زیتون - دوقاشق غذاخوری
نمک - به میزان لازم
طرز تهیه:
لوبیاها را با چیدن انتها و ابتدای زاید آنها پاک کرده و هرکدام را به دو قسمت تقسیم کنید.
یک قابلمه متوسط را تا نیمه پر از آب کنید و لوبیا را درون آن بریزید و به مدت ۱۰ الی ۱۲ دقیقه به خوبی بجوشانید. توجه کنید که باید بسته به جنس و تازگی لوبیاها از ۸ دقیقه به بعد آنها را چک کنید.
لوبیاها را از قابلمه خارج کرده و به ظرف دلخواه انتقال دهید. برای طعم دهی بهتر میتوانید کمی نمک به لوبیاها اضافه کنید. سپس نعناع له شده و روغن زیتون را نیز به آن اضافه کنید.
برای تیه این غذا بعتر از از لوبیا موم که نوع خاصی از لوبیا سبز بوده و بیشتر با رنگهای زرد یا بنفش در فصل تابستان یافت شده و طعمی تند و شیرین دارد، استفاده کنید.
منبع : خراسان
انتهای پیام/