به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران، دانهها مواد مغذی هستند که میتوانند سلامت بدن را تضمین و ویتامینهای مورد نیاز را تامین کنند، در این میان نقش برخی از دانههای مغذی بسیار پر رنگ است، زیرا خواص بیشماری دارند.
در اینجا به معرفی برخی از دانههای مقوی میپردازیم.
برنج در سفره غذایی تمام ایرانیها وجود دارد، این ماده غذایی سرشار از آنتی اکسیدان است و به دلیل وجود ویتامین زینک در آن، سلامت پوست، مو و ناخن تضمین میشود.
تخم کدو که به صورت بو داده و خام مورد استفاده قرار میگیرد برای تامین چربیهای ضروری بدن و همچنین به دست آوردن منیزیم مفید است، این ماده غذایی میتواند سلامت قلب را تضمین کند و به دلیل دارا بودن منیزیم قدرت عضلات را زیاد کند.
ویتامین c همراه با آنتی اکسیدانهای قوی در انار وجود دارد و یک فنجان کامل از دانههای این میوه تنها دارای ۱۳۰ کالری است، همین ویژگیها انار را به میان وعدهای مناسب تبدیل میکند.
تخم کتان سرشار از امگا ۳ است، این دانه گیاهی بهترین منبع فیبر به شمار میرود، تخم کتان سبب کاهش فشار خون میشود و در کاهش وزن تاثیر بسیاری دارد.
تخمه آفتابگردان سرشار از ویتامین E و چربیهای سالم است و اغلب پزشکان تغذیه توصیه میکنند که حتما روزی یک فنجان تخمه آفتابگردان در رژیم غذایی افراد گنجانده شود.
انتهای پیام/