معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای وزیر کشور گفت: همه با تلاش کنیم که در فرایند اجرای پروژه‌های بزرگ هیچ مشکلی برای سرمایه گذار ایجاد نشده و گام به گام با سرمایه گذاران حرکت کنیم.

گام به گام سرمایه گذاران حرکت کنیمبه گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان،، بابک دین پرست عصر امروز در ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان کرمان گفت: سال گذشته به استان‌ها اعلام کردیم که پروژه‌های بزرگ استان خود که دارای پیشرفت فیزیکی خوبی هستند، اما به دلیل مشکلاتی از جمله عدم هماهنگی و همکاری دستگاه‌های اجرایی در استان و خارج از اختیارات مدیران استانی بودن، به بهره برداری نرسیده اند را به وزارت کشور ارسال کنند.

وی با بیان این مطلب که در کل کشور ۹۳ طرح به وزارت کشور اعلام شد، اظهار داشت: ۴ طرح در سطح کشور با پیشرفت فیزیکی صد در صد داشتیم که به دلایلی به بهره برداری نرسیده بودند که یک هزار و ۳۱۸ میلیارد تومان میزان سرمایه‌ای بود که برای آن‌ها هزینه شده است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای وزیر کشور با اشاره به اینکه یکی از این پروژه‌ها کارخانه فولاد زرند ایرانیان (کک سازی شماره ۲) در استان کرمان بوده است، ابیان کرد: در استان کرمان دو پروژه با ۹۵ درصد پیشرفت فیزیکی نیز گزارش شده بود که رئیس جمهوری با تاکید ویژه‌ای بر حل مشکلات آن‌ها تاکید کردند.

دین پرست گفت: در شرایط تحریمی شدید باید ضمن رعایت تمامی قوانین جاری و محیط زیستی، به سرمایه‌های موجود خود توجه ویژه‌ای داشته باشیم.

وی افزود: اگر نظارت‌ها و مجوز‌ها در چارچوب مقررات باشد ودر صدور موافقت‌های اصولی دقت لازم را داشته باشیم از بروز بسیاری از مشکلات جلوگیری می‌شود.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کرمان نیزدراین نشست گفت: در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی در استان کرمان یک هزار و ۴۲۱ پروژه با بیش از ۲۱ هزار میلیارد تومان و بیش از ۱۷ هزار اشتغال ایجاد شده است.

 رودری افزود: در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی در استان کرمان طی سال ۱۳۹۴ شکل گیری ستاد اقتصاد مقاومتی استان و کمیته‌های ذیل آن و تداوم برنامه‌های سال قبل از جمله طرح مثلث توسعه و شهر اقتصاد مقاومتی انجام شد.

وی با اشاره به اینکه در سال ۱۳۹۵ تعریف ۴۱۱ پروژه اقتصاد مقاومتی، شکل گیری طرح مناطق هشتگانه استان و تداوم برنامه‌های سال قبل انجام شد، ادامه داد: در سال ۱۳۹۶ نیز ضمن تعریف ۴۴۹ پروژه اقتصاد مقاومتی، توسعه مشارکت‌ها با معین‌های اقتصادی و انعقاد تفاهم نامه عملیاتی انجام شده است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کرمان تصریح کرد: در سال ۱۳۹۷ تعریف ۲۹۴ پروژه اقتصاد مقاومتی و تعریف ۱۴ برنامه اجرایی انجام شده است.

رودری گفت: در سال جاری نیز در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی استان ۲۶۷ پروژه و ۱۱ برنامه اجرایی انجام شده است.

وی با اشاره به اینکه ارزیابی معین‌های اقتصادی استان کرمان انجام شده است، بیان کرد: تامین رشد پویا، بهبود شاخص‌های مقاومت اقتصادی و دستیابی به اهداف سند چشم انداز توسعه کشور سه اصل مهم در اقتصاد مقاومتی بوده که در استان کرمان به صورت ویژه مد نظر قرار گرفته اند.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کرمان گفت: وجه غالب اقتصاد مقاومتی، شناسایی و رفع شوک‌هایی است که در طول زمان ایجاد می‌شوند تا در راستای توسعه پایدار استان حرکت کنیم.

رودری با اشاره به این مطلب که تولید ناخالص داخلی استان در سال گذشته ۷۰ میلیارد تومان برآورد شده است، تاکید کرد: سهم استان کرمان از تولید در کشور ۳.۵ درصد است و نسبت تولید سرانه استان به کشور ۰.۸۵ است.

وی اظهار کرد: رتبه اقتصاد استان کرمان در بین ۳۱ استان کشور دهم است و متوسط نرخ رشد تولید ناخالص داخلی (GDP) نیز در رتبه نهم کشوری است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کرمان گفت: نرخ بیکاری در استان کرمان در سال گذشته ۱۱.۴ و نرخ تورم ۲۱.۶ درصد بوده است.

رودری یادآور شد: نرخ باسوادی استان کرمان ۸۵.۴ درصد، نرخ مشارکت اقتصادی استان ۳۹.۲ درصد، نرخ مشارکت اقتصادی بانوان استان ۱۶ درصد و نرخ بیکاری جوانان استان نیز ۲۷ درصد است.

وی با اشاره به اینکه شاخص توسعه نیروی انسانی استان کرمان ۷۱صدم و شاخص سرمایه اجتماعی استان ۱۲.۵ است، ادامه داد: شاخص امید به زندگی در استان کرمان ۷۲ سال و در کشور ۷۴ سال است.

در این جلسه مشکلات واحد‌های شرکت فولاد زرند ایرانیان، شرکت فولاد بوتیای ایرانیان، شرکت لاوان تابلو، گروه صنعتی قطعه گستر کرمان، و شرکت آلومینیوم هزار، معادن حتکن و داربیدخون، شرکت گروه صنعتی پلور سبز (واگن سازی زرند)، شرکت بین المللی تاپ اکو خاورمیانه و کرمان تابلو مورد بررسی قرار گرفت.

انتهای پیام/ح

موانع سرمایه گذاری را برطرف کنیم

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.