به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، دلمه قارچ با مرغ یا همان قارچ شکم پر از خوش مزهترین نوع دلمه میباشد، این غذا را میتوان در دسته پیش غذاها و یا فینگرفودها قرار داد. همچنین این غذا برای کودکان بسیار مناسب است. به دلیل داشتن قارچ و مرغ که از برترین مواد گروه پروتئینی محسوب میشوند، ارزش غذایی بسیاری را به خود اختصاص داده اند.
دلمه قارچ این قابلیت را دارد که بتوانید مواد اولیه آن را متناسب با سلیقه و ذائقه غذایی خود تغییر داده و مواد آن را کم و یا زیاد کنید. دلمه قارچ به دلیل طعم خوب و خواص فراوان بین کودکان به محبوبیت رسیده است. قارچ به دلیل داشتن ویتامین D بسیار در جلوگیری و شیوع سرطانها در بدن نقش دارد. به علاوه این ماده خوراکی مفید در درمان بیماریهایی از جمله دیابت، کم خونی و فشار خون و همچنین کاهش وزن مناسب، کنترل جذب مواد غذایی برای بدن و تقویت استخوانها اثر گذار میباشد. قارچها در انواع پلوها و خورشها توسط افراد به مصرف میرسند. مناسبترین روش مصرف قارچ در زمینه بهداشتی پخت آن ذکر شده است؛ چرا که با پختن و حتی بخارپز کردن قارچ به جای سرخ کردن میتوان بسیاری از خواص و ارزش این ماده را حفظ کرد. باید در تهیه قارچ از بازار برای این نوع غذا قارچهای متوسط، سفت و سالم را انتخاب کنید. توجه داشته باشید که قارچ استفاده شده در این دلمه از قارچهای خوراکی است و با قارچهای سمی و مضر که باید از آنها اجتناب کرد، تفاوت دارد.
از انواع دلمههای مشابه میتوان به دلمه بادمجان، دلمه فلفل دلمهای، دلمه پیاز، دلمه هویج و دلمه کاهو اشاره کرد.
گوشت گوسفند: ۵۰۰ گرم
لوبیا سبز: ۵۰۰ گرم
گوجه فرنگی: ۲ عدد
سیر رنده شده: ۲ حبه
پیاز:۱ عدد (ژولین شده)
آبغوره: ۲ قاشق سوپ خوری
رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق سوپ خوری
روغن سرخ کردنی: به مقدار لازم
نمک: به میزان لازم
فلفل سیاه: به میزان لازم
زردچوبه: به میزان لازم
آویشن: به میزان لازم
مراحل پخت
مرحله ۱
در اولین بخش از آشپزی گوشت را به قطعات مربع و مناسب خرد کنید.
مرحله ۲
سپس لوبیا سبز را نیز شسته و آنها را خرد کنید.
مرحله ۳
پیازها را به صورت خلال شده خرد کرده و آنها را درتابهای از روغن روی شعله بگذارید و به خوبی تفت دهید تا تغییر رنگ پیدا کنند.
مرحله ۴
بعد از طلایی شدن پیازها، گوشت و لوبیا سبز را درون تابه ریخته و به همراه پیاز تفت دهید.
مرحله ۵
سیر و گوجه فرنگی را بسیار ریز کرده و به مواد اضافه کنید.
مرحله ۶
در آخر نیز رب گوجه را روی مواد ریخته و به طور کامل هم بزنید و تفت دهید تا مواد رب را به خود جذب کنند.
مرحله ۷
مواد را در قابلمهای مناسب ریخته و چند پیمانه آب نیز اضافه کنید و روی حرارت بگذارید تا بپزند.
مرحله ۸
بعد از اینکه گوشت پخت ادویههای لازم و هر گیاه معطری که دوست دارید را به همراه آبغوره به مواد اضافه کنید تا طعم و عطر خوبی به خورش بدهند.
مرحله ۹
بگذارید مجدد خورش ۲۰ الی ۳۰ دقیقه دیگه روی حرارت ملایم بماند، سپس آن را سرو کرده و میل کنید.
منبع: غذالند
انتهای پیام/