به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، حسن فخرایی افزود: با هدف حفظ و بهبود سلامت جامعه، ایمنی مواد غذایی و کاهش بیماریهای مرتبط با مواد غذایی، به صورت مستمر در ساعات اداری و غیر اداری از واحدهای تهیه و توزیع مواد غذایی بازدید میشود که در همین زمینه در سه ماه نخست امسال، ۲۴۵ واحد صنفی متخلف به تعزیرات حکومتی معرفی شد که از این تعداد ۲۰ واحد بسته شد.
وی بیان کرد: واحدهای صنفی متخلف پس از تشکیل پرونده در مراجع قانونی در صورت بیتوجهی و برطرف نکردن نواقص بهداشتی، با دریافت اخطاریه و سپس تعطیلی محل کسب خود مواجه خواهند شد.
رئیس مرکز بهداشت شهرستان بوشهر یادآور شد: سامانه شکایات مردمی، پل ارتباطی بین مردم و حوزه سلامت بوده و شهروندان میتوانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی با شماره تلفن ۱۹۰ تماس بگیرند.
انتهای پیام/ک