علی خدایی عضو کارگری شورای عالی کار در گفتوگو با خبرنگار حوزه رفاه و تعاون گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، در رابطه با زمان برگزاری جلسات شورای عالی کار گفت: مطابق قانون شورای عالی کار و ماده ۱۶۷ و ۱۶۸ قانون کار، جلسات شورای عالی کار باید هر ماه یک بار برگزار شود، متاسفانه مدتی است این جلسات برگزار نشده است.
وی افزود: براساس آیین نامه شورای عالی کار اگر سه نفر از اعضای شورا درخواست تشکیل جلسه را داشته باشند باید جلسات فوق العاده کمتر از یک ماه تشکیل شود، اما نه تنها جلسات فوق العاده که گروه کارگری درخواست کرده، تشکیل نشده بلکه جلسات عادی هم تشکیل نشده است.
عضو کارگری شورای عالی کار گفت: دلیل اینکه چرا این جلسات تشکیل نمیشود و یا اینکه چه زمانی برگزار میشود، سوالاتی است که وزیر کار که ریاست شورای عالی کار را برعهده دارد و دبیر شورا باید پاسخ دهند.
خدایی در پاسخ به این سوال که کدام گروه از برگزاری جلسات جلوگیری میکند، گفت: گروه کارفرمایی نمیتواند از برگزاری جلسات جلوگیری کند و دعوت جلسات از سوی دولت انجام میشود و کوتاهی از دولت بوده است.
وی در پاسخ به این سوال که قدرت خرید کارگران به شدت کاهش پیدا کرده است، آیا راهکارهایی برای افزایش قدرت خرید کارگران دارید، بیان کرد: موضوع درخواست ما برای برگزاری جلسه شورای عالی کار موضوع معیشت کارگران است و عنوان درخواستی ما برای برگزاری جلسه " بررسی راهکارهایی برای افزایش قدرت خرید کارگران از طریق راهکارهایی غیر از افزایش مستقیم دستمزد است" و برای این موضوع برنامه و ایدههایی هم داریم که اگر گروه کارفرمایی و دولت با برگزاری جلسات موافقت کنند، آنها را مطرح خواهیم کرد.
عضو کارگری شورای عالی کار گفت: قطعا هر تصمیمی که برای بهبود معیشت کارگران گرفته شود بار مالی برای دولت و گروه کارفرمایی خواهد داشت و ممکن است از سوی این دو گروه مقاومت و پافشاری وجود داشته باشد، اما جلسات شورای عالی کار یک جلسه سه جانبه مذاکره است و تمام مصوبات در قالب مذاکره و چانه زنی به تصویب میرسد.
انتهای پیام/
یک گروه حقیقت یاب از مجلس بیاد وضعیت ما را بررسی کنه
دانشگاه در حال ورشکستگی هست ولی مسئولان هیچ فکری نمیکنند
سونامی دانشگاه آزاد در راه است مسئولان آماده باشید
36000 نفر پرسنل به همراه خانواده هایشان
و نزدیک به 24000 عضو هیات علمی با خانوادههایشان آماده خراب شدن بر سر نظام کار و تامین اجتماعی و دولت هستند
در صورتی که تمام زحمت و سختیهای کشور رو دوش کارگر مخصوصا بخشهای خصوصی
ولی دولتی ها هرچی بن خریده میدن به دولتی ها
تا کی قرار است به آموزش کشور بی بها نگاه کنیم.
تبعیض شغلی تاکی
به فکر کارگر نیستن ثروتمندان جیبای خودشون رو پر پول کننن بهترین ماشین خونه باغ ویلا داشته باشن ولی قشر ضیعیف کارگر از صبح تا شب کار کنه تا بتونه خرج ناچیزی در بیاره
یه جوووون که بخواد ازدواج کنه از همچیز بزنه ساده برگزار کنه جشنشونو یا مسافرت برن برگردن بیان یه خونه اجاره کنننن مشکلات جهیزیه دخترا این جفتشون سرهم 200ملیییون پول میخواد که ندارن میگم
باید تک تک هر فرد ایرانی رفاه اسایش داشته باشن که متاسفانه ندارن
لطفا خبرنگاران محترم از مسئولین پیگیر فعال شدن جلسات ماهیانه بشن تا مشکلات و حقوق کارگران محترم پیگیری بشه
استرس اینکه قراردادم تموم بشه دوباره قرارداد میبندن یا نه آدمو داغون میکنه،امنیت شغلی یک کارگر تضمین نشه تو این وضعیت دیگه مشکل هزاران برابر میشه
خالی میشه بعدش هیچ بدوتا بدو
قشم کارگر تو رو ب نابودیست
آخه یکی نیست بررسی کنه بگه با درآمد یک و نیم ملیون میشه زنده بمونی یا زندگی کنی ....