۷ مرداد ماه بود که رستم پور مدیرکل دفتر تنظیم مقررات سازمان امور مالیاتی از مهلت ثبت نام جامعه علوم پزشکی برای ثبت و دریافت پایانه فروشگاهی یا کارتخوان خاص خبر داد.
رستم پور گفت: به موجب بند (ی) تبصره (۶) قانون بودجه سال ۱۳۹۸ و تبصره (۲) ماده (۱۶۹) قانون مالیاتهای مستقیم، کلیه صاحبان حرف و مشاغل پزشکی، پیراپزشکی، داروسازی و دامپزشکی که مجوز فعالیت آنها توسط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، سازمان نظام پزشکی ایران و یا سازمان نظام دامپزشکی و سازمان دامپزشکی ایران صادر میشود، مکلفند در چهارچوب آییننامه تبصره (۲) ماده (۱۶۹) قانون مالیاتهای مستقیم نسبت به نصب، راه اندازی و استفاده از پایانه فروشگاهی از ابتدای سال ۱۳۹۸ اقدام کنند.
مدیرکل سازمان مالیاتی با اشاره به رفع ابهامات قانونی الزام نصب کارتخوان در مطب پزشکان، گفت: بر اساس قانون پزشکان و سایر اصناف مکلف اند از پایانههای فروشگاهی استفاده کنند، اما کارتخوانهای مخصوصی در مطبها نصب خواهد شد که مجهز به حافظه مالیاتی بوده و امکان تقلب و فرار مالیاتی به کلی محدود شده است.
مدیرکل دفتر تنظیم مقررات سازمان امور مالیاتی گفت: در کارتخوانهایی که برای مشاغل درمانی و پزشکی در نظر گرفته شده، بر اساس نرم افزار خاصی نام پزشک و مرکز درمانی درج و رسیدی ارائه میشود که متفاوت است و بارکد مشخصی دارد.
وی افزود: با اسکن این بارکد با گوشیهای هوشمند میتوان تاریخ، نام پزشک، مرکز درمانی و مبلغ صورتحساب را مشاهده کرد و از اصالت دستگاه کارتخوان مطلع شد که این دستگاه تحت رصد مراجع نظارتی از جمله سازمان امور مالیاتی قرار دارد.
بیشتر بخوانید: طرح موضوع فرار مالیاتی پزشکان جنبه سیاسی دارد/ برخی سر قبری گریه میکنند که هیچ جنازهای در آن نیست
رئیس کل سازمان نظام پزشکی درباره نصب کارتخوان در مطب پزشکان گفت: باید توجه کرد که در قانون بودجه ۹۸، جامعه پزشکی ملزم به نصب پایانههای فروشگاهی در مطب شدهاند. ما به قانون پایبند هستیم و معتقدیم که هر قانونی باید از مسیر درست اجرا شود. نظرمان این است که همکارانمان در راستای تسهیل کار بیماران از کارتخوان استفاده کنند، اما آنچه مورد اعتراضمان بوده، این است که این موضوع باید برای همه صنوف اجرا شود و جدا کردن یک صنف و تبعیض قائل شدن برای او درست نیست.
جهانگیری معاون فنی و نظارت سازمان نظام پزشکی در گفتوگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان درباره مقاومت پزشکان در برابر نصب کارتخوان در مطب گفت: مقاومتی از سوی جامعه پزشکی برای نصب کارتخوان وجود ندارد چراکه قانون مصوب شده، اما الزامات زیرساختی آن فراهم نیست و بانک مرکزی و بانکهای عامل شرایط را برای نصب کارتخوان در مطب پزشکان ایجاد کنند.
وی اظهار کرد: پس از این مصوبه، ۱۲ تا ۳۶ درصد رشد استفاده از کارتخوان را در حرف پزشکی شاهد بودیم و جامعه پزشکی به تدریج استفاده از کارتخوان را عملی خواهند کرد.
گلعلیزاده ادامه داد: از آنجایی که بحث الزام پزشکان به نصب کارتخوان در مطبهایشان در بودجه آمده، مستمسکی شده برای هجمههایی که اخیرا بر جامعه پزشکی وارد میآورند. بهطوریکه میبینیم بعضا مصاحبهها و صحبتهایی با لحن و ادبیات بسیار بد مطرح میشود. باید پرسید چرا جامعه پزشکی را به این صورت زیر ذرهبین قرار دادهاند؟، در حالی که در قانون مالیات مستقیم، مالیات تمام اصناف مشخص شده است، بنابراین اینکه چرا جامعه پزشکی را مستثنی کردند جای تامل دارد.
جهانگیری درباره اعتراض انجمنها و رؤسای نظام پزشکی به تفاهمنامهای که سازمان نظام پزشکی با سازمان امور مالیاتی منعقد کرده است، گفت: اعتراضهایی صورت گرفته که ناشی از تبعیض بین جامعه پزشکی و سایر صنفهاست، این اعتراض ها کاملا به حق بوده و در این اعتراضها از ما درخواستهایی شده است که آنها را به مراجع قانونی اعلام میکنیم.
او ادامه داد: وقتی عدهای فعالیت میکنند و در قانون برای یک قشر خاص تبعیض قائل میشوند، این جای اعتراض دارد و جامعه پزشکی اعتراض به حق قانونی خود را اعلام کرده است.
معاون فنی و نظارت سازمان نظام پزشکی تأکید کرد: پزشکان به نصب کارتخوان اعتراض نمیکنند و نباید این موضوع را به مقاومت در برابر نصب کارتخوان در مطب مرتبط دانست؛ بلکه جامعه پزشکی این موضوع را عنوان میکنند که قانون باید برای همه صنفها باشد و ما نیز به عنوان نظام پزشکی به اینکه قانون فقط برای قشر پزشکی اجرایی میشود، اعتراض داریم.
جهانگیری ادامه داد: حل برخی مسائل و رویههای اصلاح آن زمانبر است و نباید توجه به حاشیهها، اصل موضوع را زیر سوال ببرد. جامعه پزشکی عزم خود را برای شفاف سازی جزم کرده و مطالبه نظام پزشکی و جامعه پزشکی این است که دولت این موضوع را برای همه صنوف اجرایی کند.
جهانگیری گفت: نصب صندوقهای فروشگاهی برای پزشکان هزینهای ندارد و آن دسته از پزشکانی که کارتخوان دارند می توانند از کارتخوانهای فعال خود استفاده کنند. همچنین، پزشکانی که کارتخوان دارند باید در بانکهای عامل کارتخوان دریافت کنند و هیچ هزینهای از پزشک اخذ نمیشود، شرکتها هزینه کارتخوان را از تراکنشهای مالی برداشت میکنند.
معاون فنی و نظارت سازمان نظام پزشکی گفت: ۱۸ ماه است که مطالبات جامعه پزشکی پرداخت نشده است، دولت باید شفاف کند که چرا مطالبات جامعه پزشکی پرداخت نمیشود، ما امروز این اعتقاد را داریم که بهترین راه نجات از هجمهها شفاف سازی است و مطالبه جامعه پزشکی این است که نباید بین صنوف تبعیض قائل شد. اگر جامعه پزشکی برای نصب کارتخوان در مطب پزشکان مقاومت نشان میداد شاهد رشد ۱۲ تا ۳۶ درصدی در استفاده از کارتخوان نبودیم.
وی ادامه داد: پزشکان یکی از منظمترین گروههای شغلی در کشورمان محسوب میشوند و اکثر قریب به اتفاق آنها مالیات خود را به موقع پرداخت میکنند.
گلعلیزاده بیان کرد: کمیسیون بهداشت مجلس چند وقتی است که پیگیر مسئله مالیات جامعه پزشکی است و به طور کلی شاید در حدود ۵ درصد از افراد شاغل در حوزه پزشکی مالیاتهای خود را سر موقع پرداخت نکنند.
نایب رئیس اول شورایعالی نظام پزشکی در باره الزام پزشکان به نصب کارتخوان در مطب هایشان گفت: نگرانی من از این بابت است که نکند مافیایی با عنوان مافیای ورود دستگاه کارتخوان پشت پرده باشد و برخی افراد هم به صورت ناخواسته وارد این بازی شده باشند.
عزتاله گلعلیزاده با بیان این مطلب افزود: حتما کسانی هستند که کارتخوان وارد کشور کردند. اگر اینطور نیست چه اشکال دارد که شرکتهایی که کارتخوان وارد کشور کردهاند، معرفی و مشخص شود که منتسب به چه کسانی هستند تا حداقل این شبهه برطرف شود.
وی افزود: این روزها انواع و اقسام سلطانها را میبینیم حال اگر سلطانی پشت پرده بوده که دستگاه کارتخوان وارد کشور کرده است و به اشکال مختلف فشار وارد میکند تا جامعه پزشکی را تحت فشار قرار دهند، معرفی و مشخص شود که چرا و به چه شکلی و به چه میزان کارتخوان وارد کشور کردهاند، اگر چنین نیست این شرکتها را اعلام کنند تا حداقل خیالمان راحت شود که مافیایی پشت این موضوع نیست.
علی قربانی عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان درباره فرار مالیاتی پزشکان گفت: اینکه نصب کارتخوان در تمام مکانها جهت رفاه مردم و حرکت به سمت دولت الکترونیک بوده حرف درستی است و کسی مخالف این موضوع نیست اما به طور کلی من تعجب میکنم که چرا فضای عمومی را آنقدر بر علیه جامعه پزشکی آلوده کردهاند، فرار مالیاتی ممکن است در تمام مشاغل از جمله جامعه پزشکی نیز وجود داشته باشد.
وی افزود: ما به دنبال فرار مالیاتی پزشکان هستیم، در صورتی که فردی از راه صادرات و واردات مبالغ زیادی بدهی مالیاتی دارد و کسی دنبال آن نمیرود.
قربانی بیان کرد: من مخالف اخذ مالیات از جامعه پزشکی به هیچ عنوان نیستم بلکه معتقدم اگر قرار است کارتخوان در مطب پزشکان نصب شود، چرا در دفتر وکلا الزام به استفاده از کارتخوان وجود ندارد؟
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی وزارت بهداشت ادامه داد: اگر در مطب پزشکان کارتخوان وجود داشته باشد باز هم کارتخوان ابزاری برای تشخیص مالیات محسوب نمیشود.
تقوینژاد با اشاره به قانون نصب پایانه فروشگاهی گفت: قانون پایانه فروشگاهی موجب میشود که سازمان امور مالیاتی ظرف ۲۴ ماه اصناف را به نصب پایانه فروشگاهی ملزم کند البته باید دانست پوز بانکی با پایانه فروشگاهی متفاوت است اما در نهایت این دو با هم ترکیب خواهند شد.
مدیرکل دفتر تنظیم مقررات سازمان امور مالیاتی با بیان اینکه، مشاغل پزشکی بایستی تا ۳۰ مرداد برای ثبت درخواست به درگاه سازمان امور مالیاتی کشور مراجعه کنند، گفت: پیش بینی میشود از ابتدای مهر صاحبان مشاغل پزشکی به پایانههای فروشگاهی و کارتخوانهای مورد تایید سازمان مالیاتی مجهز شوند.
رستم پور با بیان اینکه از فراخوانهای مربوطه به صاحبان مشاغل پزشکی ارسال شده است، گفت: سازمان مالیاتی حدود ۴ ماه برای هماهنگی با بانک مرکزی جهت پیدا کردن یک راه حل مشترک در پیاده سازی این طرح تلاش کرده است.
مدیرکل دفتر تنظیم مقررات سازمان امور مالیاتی با اشاره به اینکه، مشاغل پزشکی که از کارتخوان بانکی استفاده نکنند مشمول جریمه خواهند شد، گفت: کسانی که از این دستگاهها استفاده نکنند ۲ درصد درآمد حاصل از فروش خدمت سالیانه آنها مشمول جریمه خواهد شد و پزشکانی که به این سیستم مجهز شوند دو سال ۱۰ درصد مالیات ابراز شده آنها بخشیده خواهد شد.
هادی خانی مدیرکل بازرسی و مبارزه با فرار مالیاتی سازمان امور مالیاتی درباره شکایت بیماران در نبود کارتخوان در مطب پزشکان گفت: مردم اگر به مطب پزشکی مراجعه کردند و آن مطب دستگاه کارتخوان نداشت، موضوع را به ستاد خبری سازمان امور مالیاتی به شماره ۰۲۱۳۵۰۱۹ اعلام کنند و سازمان امور مالیاتی علاوه بر جریمه غیر قابل بخشش، این نوع عدم همکاری ها را فرار مالیاتی محسوب و با آنها برخورد قانونی می کند.
نایب رئیس اول شورایعالی نظام پزشکی با اشاره به مباحث مطرح شده درباره پلمپ مطبهای فاقد کارتخوان گفت: در این زمینه به حقوق عامه استناد شده است، اما وقتی یک صنفی پروانه و نظام صنفی دارد، به این صورت برخورد کردن و حتی گفتن این جملات درست نیست. تهدید کردن کار خوبی نیست. به هر حال از نظر قانونی روال برخورد برای اصنافی که پروانه کسب دارند، مشخص است و در خصوص صنف پزشکی مشخص کرده اند، کمیسیون سه نفرهای با حضور نمایندگان تعزیرات، دانشگاه و سازمان نظام پزشکی مباحث و تخلفات را مطرح و بررسی کنند.
امید است با نصب کارتخوان مردم کمتر با مشکل رو به رو شوند و قائله نصب کارتخوانهای خاص در مطب پزشکان و فرار مالیاتی بالاخره به پایان رسد، هجمهها از بین رود و شاهد تخلفات کمتری در زمینه دریافت وجه اضافی از بیماران باشیم.
انتهای پیام/
گزارش از هانیه جلیل نژاد
عجبا بر فرض همه پزشکا کارت خوان نصب کردن و 9 درصد مالیات دادن .... خوب تا اینجاشو فهمیدم ولی بعدش نفهمیدم این 9 درصد به هزینه ویزیت اضافه خواهد شد یا از درآمد مربوط به دکتر کسر میشه؟
ولی یه حسی بهم میگی اضافه میشه به پول ویزیت و از بیمار گرفته میشه بالاخره تو ایرانیم و مسبوق به سابقه
خب اینه که همه میبینن اگرم میخوان درس بخونن باید برن توبحث درمان و پشت سرش حقوق بالا خودش میاد.....
دوما استرس شدیدی در کار ما وجود دارد و مسئولیت فوت بیمار انقدر زیاد است که واقعا ارزشش را ندارد ... ما تقریبا شب و روز هیچ تفریحی نداریم و من به شخصه کارمندی ساده با ماهی 5 میلیون تومان را به این درامدهای زیاد ترجیح میدهم... چون پزشکی به استرسش واقعا نمی ارزد
به امید اون روز.
مشکل هم نصب کارتخوان نیست، برخلاف جو خبرها.
ایراد به دو موضوع هست
1. نصب کارتخوان های خاص که اداره مالیات میگه (وارد کننده خاص داره). اجبار شده نصب این مدل کارت خوان، علی رغم داشتن مدل های دیگه.
2. ثبت اون در اداره دارایی، فقط پزشکان ملزم شدند. اعتراض به اینه که همه صنوف رو ملزم کنید ما هم انجام می دیم.
اون بزرگوارانی که قراره از این موضوع واردات این مدل کارتخوان سود ببرند خوب خبر سازی کردند و امثال شما هم کم نیستند که بدون بررسی بلافاصله همراهی کردند.
در مورد اول تشخیص وارداتی بودن اون نوع دستگاه کارتخوان و یا در صورت وارداتی بودنش
بررسی وجود رانت و انحصار در واردات این کالا بر عهده مراجع ذیصلاحه و نه پزشکان ، نهایتا پزشکان می توانند درخواست و گزارشی به این مراجع برای پیگیری ارسال کنند، ولی این توجیه نپذیرفتن دستگاه نمیشه .کارت ملی هوشمند هم وارداتی بود و بیشتر مردم ثبت نام کردند .
در مورد دوم هم خب امکان اجرای خیلی از امور به صورت یکپارچه و یکمرتبه وجود نداره و باید مرحله به مرحله همه افراد را زیر پوشش طرح قرار داد و بالاخره باید از یه جا و یه قشری کار را شروع کرد وگرنه که هیچوقت این کار اجرایی نخواهد شد و همیشه روی زمین میمونه و همه بهانه می کنند چرا ما اول باشیم . اگر پزشکان فرار مالیاتی ندارند به جای بهانه جویی و ایجاد اختلال در کار، نهایت همکاری را با اداره مالیات بکنند تا این اداره هم هر چه سریعتر مرحله بعدی کار و تحت پوشش قرار دادن شغل های دیگه را شروع کنه .
این موضوع سپرده شده به اهلش و تا مشخص شدن موضوع همکاران پزشک اعلام کردند که برای دریافت این نوع دست نگه می دارند (اکثرشون مثل من همین الان کارت خوان های دیگه و البته با نام مطب و درمانگاه دارند).
برای موضوع دوم هم قطعا هر کاری از یه جا باید شروع بشه، اما نه با توهین و جو سازی. میشه درخواست مودبانه داشت، میشه هم درصد کمی دزد در هر صنف رو (گویا اداره دارایی خودشون رقم 2% فرار مالیاتی رو برای این صنف تایید کرده که حتی تا ده برابر اینهم اعلام می کردند، باز انصاف نبود خبرها همه پزشکان رو مورد هجمه قرار بدن) به همه نسبت داد. اما در صورت دوم انتظار همکاری داوطلبانه هم نباید داشت.
دوم اینکه باید دید اداره مالیات چند ساله که داره به پزشکان در مورد استفاده از کارت خوان و شفاف سازی درآمد به پزشکان اطالاع رسانی و درخواست میده و با بی توجهی پزشکان مواجه شده تا اینکه کار به اینجا رسیده که بخواد برخورد جدی بکنه ،اگه همین دو سه ماه اخیر باشه(که البته نبوده و چند ساله که پیگیره)اونوقت ادعا در مورد توهین شدن به پزشکان قابل پذیرشه ، وگرنه که پزشکان به عموم مردم و به ویژه مالیات دهندگان(از جمله حقوق بگیرانی که پیش از دریافت حقوق مالیاتش کسر میشه) توهین و بی احترامی کردند .
سوم در مورد کارت خوان های موجود ، خودم به شخصه همین دو ماه پیش برای پدرم به پزشک متخصص مراجعه کردم که هنگام درخواست پرداخت ویزیت با کارت، منشی چنان اخمی کرد و گفت دستگاه خراب است که من گفتم الان است که با لگد ما را از مطب بیرون بیاندازد ، به همه مراجعه کنندگان همین مورد را می گفت ، جالب اینکه نیم ساعت بعد منشی مطب کناری آمد و با همان تنها کارتخوان خراب کارت کشید و به جایش پول نقد گرفت . دیگه نتیجه گیریش با خودتون .
شما برو بپرس تو همین آمریکا، بیمار چقدر حق داره در مورد داروی تجویزی توسط پزشک نظر بده و بدتر از اون، پزشک رو تحت فشار بگذاره. اصلا هیچ چیز بهت نمی گن و دارو هم به راحتی در اختیارت قرار نمی گیره.
اصلا یکی از ایرادات ایران اینه که تعرفه ویزیت اونقدر پایینه که برای هر مشکل جزئی میرن سراغ پزشک و بعد میگن پزشک کمه! بگذریم از اونایی که لیست دارو میارن با دفترچه و طلبکارانه درخواست نوشتن اونها رو دارند، چون مجموعا براشون ارزون تر در میاد. حالا شما بگو برای اون دردی که تو میگی اینا خیلی زیاده، توهین هم میشنوی که ویزیت دادم، موظفی بنویسی. اونقدر زیاد هم هستند که خسته میشی از مقاومت و اعصاب خوردیش!
من كه درحيرتم از اين موضوع كه به شكاف طبقاتى عمق وحشتناكى ميدهد ودرست خلاف اجراى عدالت اقتصادى هم هست !!!
از اون یک میلیون و نیم شاید سیصد تومن گیر ما دندانپزشکان برسد
مطمئننا راه های دیگه ای هم برای کسب روزی هست. بهتر از برخی از این جماعت ناشکر :)
اینکه درآمدش بالاست (البته با حساب کتاب شما) خوبه خودت گفتی بالای 100 بیمار اونم اطفال با همه سختی و حساسیتش رو ویزیت می کنه. خوب می تونید برید پیش یه پزشک دیگه، چرا اینو انتخاب کردید؟
اگه اعتقاد داری، خودت که با این نظر سطحی و بی تحقیق (و اثرات احتمالی اون رو برخی افراد) آخرتت خراب کردی!
از 10 سالگی تا 30 سالگی که احتمالا شما مشغول عشق و حال بودی، اینا داشتن صبح تا شب مطالعه می کردند و آموزش می دیدن. حتما یه عده می گن ما هم درس خوندیم! لطفا وجدانتون رو به کار بندازید و یادتون بیاد برای قبول شدن (و بعدش که البته احتمالا بی خبرید) اینا چطور باید درس می خوندن.
ببینید پزشکان چه چپاولی از ملت میکنند که اینقدر مالیاتش میشود.
خداییش چرا برای مالیات ندادن اینقدر بقیه را ساده فرض کرده اید؟؟؟؟؟؟
پاسخ هاتون رو بخونید! همین جواب ها کافیه تا نشون بده پزشکان قشر خاصی هستند که مورد توجهند، الان حالتون خوبه، بیمار که شدید ببینید باز هم حاضرید اینطور حرف بزنید یا اینکه به پزشکتون می گید "البته شما اینطور نیستید ها :)"
منتی ندارم، 15 ساله دارم طبابت می کنم و 10 تا 40 درصد بیمارانم رو رایگان ویزیت می کنم، تقریبا تمام همکارانی که میشناسم هم اینطور هستند. شما چقدر رایگان از هنرت برای خلق الله خرج می کنی که فریادت بلنده؟
120 بیمار در روز می دیدم و اولین شاکی خودم بودم، اما بیمارستان دولتی بود و اجبار که بیمارستان پول لازم داره، اگه نمی تونید برید بیرون کس دیگه ای بیاد که می تونه 120 بیمار رو ببینه!
البته اسفند 96 قراردادم رو دیگه با هیچ بیمارستان دولتی تمدید نکردم و آخرین پرداختی دولت بابت قرارداد اون سالم، خرداد 98 پرداخت شد با این عنوان "کارانه آبان ماه 96" (حدود 19 ماه بعد انجام کار، اونم با این اوضاع تورم مملکت). کدوم یکی از شما حاضرید با یک تا دو سال تاخیر دستمزدتون رو بگیرید_نکته اینکه امثال من که استخدام نیستیم قراردادهامون تفاهم نامه ایه و کل مبلغ دستمزد به عنوان کارانه و با حداقل 18 ماه تاخیر پرداخت میشه_.
اتفاقا صحبت افزایش سهمیه پذیرش پزشک بود و البته همه اش فرافکنی دولت و سیاست گذارانی هست که با طرح فلج تحول سلامت مشکلات عمده ای ایجاد کردند که حالا که زیرش موندن دنبال کسی می گردن تقصیرها رو بندازن گردنش...
علت نرفتن پزشکان به مناطق محروم زیاده خواهی نیست، درخواست اونها فقط پرداخت به موقع بوده و هست. حالا ظرفیت زیاد هم بشه باز فرقی نمیکنه فقط باعث میشه کیفیت آموزش پایین بیاد و امثال من که کار تولیدی و تجاری غیر پزشکی هم شروع کردند و البته درآمدش بیشتر و کم زحمت تر از طبابت هست از دایره طبابت خارج و یا حداقل ساعات کمتری رو به طبابت می پردازند که خودش ضرر محسوب میشه برای هزینه هایی که صرف آموزش ما شده. حالا یه دلقکی مثل مجید حسینی (حتما دنبال کنید و در آینده ببینید که به هر قیمتی حاضره مقامی بدست بیاره)، حرف های پر از تناقضی داره و سودش رو در این دیده که فریادش رو بلند کنه در مورد رسوندن جامعه به یک فاجعه که سلامت کشور رو هدف گرفته. و قطعا از این طرح ها مردم جامعه بیشتر از پزشک جماعت ضرر می کنند (از ما گفتن بود).
در پایان پیشنهادم به برخی دوستانی که نظر میدن اینه که جوگیر نشید و مثل بچه های دبستانی که حسادت همدیگه رو می کنند، کورکورانه و چشم بسته نظر ندید. هر کاری منافع و زحماتی داره که خوب مثل هم نیستند، حتی در یک شغل هم شرایط فرد با فرد متفاوته. شاد باشید و به جای تخریب جایگاه دیگران، جای خودتون رو پیدا کنید.
جهت اطلاع من از سن 13 سالگی هم کار می کردم و هم درس می خوندم، هیچ سهمیه ای نداشتم و در دوران دانشجویی هم سال های اول کارگری ساختمان می کردم و پذیرش هتل ها و مهمانخانه ها، بعدتر شروع به کارهای تخصصی مثل ترجمه و کمک در نوشتن پایان نامه کردم. اینها رو گفتم که فکر نکنید یارو بچه پولدار بوده و حالا از شکم سیری حرف می زنه.
امیدوارم نظرم منتشر بشه.
مطب هایی هستند چند کارت خوان دارن و هرکدام مال فلان میوه فروش و... به اونها هم رسیدگی کنید
بعد شما پزشکان مثل ما کارگرها مالیات بدهید از بقیه هم کم کم گرفته میشه این که اعتراض نداره
و در اخر شماره تلفنی برای شکایات اعلام بنمایید
باید اجباری بشه
بارک الله به شما که با یک نظر برای همه رای صادر کردی.
در کل دنیا اعتبار یک اقتصاد دان از کل پزشکان بیشتر است
من پزشک هستم و این همه هجمه به پزشکان بطور عام بسیار به دور از انصاف هست
بسیاری از دوستان رو میشناسم که مالیات بالای پنجاه میلیون میدند و جراح هم نیستند و طبق قانون مالیات پرداخت می کنند
تعداد بسیار اندکی از جراحان با دریافت هزینه های بالا کل جامعه پزشکی رو بدنام کردند و اتفاقا جامعه پزشکی هم دنبال شفاف سازی مالیات هست
در سال۹۳ از دوست متخصص داخلی که مطب هم نزده و فقط تو مراکزدولتی و عمومی کار کرده بود۷۳ میلیون تومان مالیات دریافت کردند
اکثریت پزشکان با بیمه ها قرارداد دارند و بیمه ها اطلاعات تعداد بیمار رو به اداره مالیات میفرستند و بر این اساس حتی گاها مبالغ بیشتر از واقعیت روبرای پزشکان تعیین میکنند
برابری در برابر قانون باید شامل همه اصناف بشه
من خودم خانم ارایشگری رو شاهد بودم که سر مالیات ۲۵۰ هزارتومانی خودش با رییس اداره مالیات بحث میکرد
کدام یک از شماها از هزینه های ارایش بی اطلاعید!!!؟
به امید روزی که شفافیت در تمام لایه های جامعه نهادینه بشه
توی ایران با هزینه این ملت تحصیل میکنند و بعد که همین ملت مریض میشوند برای درمانشان جیب شان را خالی میکنند و برای اینکه بازارشان کساد نشود جلوی آموزش پزشکی را گرفته اند و هر سال ظرفیت رشته پزشکی آب میرود و در نهایت با استدلالهای صد من یک غاز از دادن مالیات فرار میکنند در حالیکه تکبر و نخوت در جوابهایشان موج میزند چاره در آنستکه مثل زمانهای قدیم از کشورهای دیگر پزشک آورده تا ضمن کاهش شدید ویزیت دکان ایتها که سلامت مردم را گرو گرقته اند تخنه شود
نمی دانند ! بلکه این فرهنگ در بسیاری از آنها نهادینه شده که در اکثر امور پزشکی با بیمار خود صحبت نمی کنند !!! چون خود را «تافته جدا بافته» می دانند!!!! و.....
کسی منکر تلاش بقیه نیست دادا، اما یه پزشک تا زمانی که طبابت می کنه باید مطالعه زیاد داشته باشه تا کمتر اشتباه کنه، چون برخلاف خیلی کارها هر بیمار جدید یه معمای جدیده که اگه مطالعه کافی (چه مطالب قبل و چه مسائل جدید) نداشته باشی، ... رشته ای از بیرون شیک، اما پر اضطراب برای پزشک. خیلی از پزشکان همین که کسب و کار جدیدی راه میندازن، به شدت از ساعات کار طبابتشون کم می کنند.
چند جایزه نوبل برده اند؟ هیچی
دادا جوگیر نشو. نوبل نگرفتند، بقیه چندتا گرفتن؟
برو آمار مقالات قابل استناد پزشکان ایران در سطح جهانی رو با بقیه رشته ها مقایسه کن یکم حساب دستت بیاد ؛)