نگهداری مواد غذایی نکاتی دارد که هر خانم خانه داری برای جلوگیری از فساد باید بداند.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  خانم‌ها دوست دارند بیشتر مواد غذایی را در منزل داشته باشند تا بتوانند با سلیقه و در اسرع وقت غذای مورد علاقه خانواده ودستور دست پختی تازه را آماده کنند. خرید و نگهداری مواد غذایی در یخچال، فریزر یا بیرون از آن قواعد خاص خودش را دارد که هر چه بیشتر رعایت کنید، ماندگاری مواد غذایی بیشتر وامکان دستیابی به آن آسان‌تر خواهد بود. با ما همراه شوید تا این نکات را به شما بگوییم.


تخم مرغ: تخم مرغ‌ها را در جعبه کاغذی اصلی آن و در محلی خنک نگهداری کنید.

پنیر: پنیر را در کاغذی نازک و مومی بپیچید و آن را درون کیسه پلاستیکی بگذارید و در کیسه را نبندید. حتما پنیر را در یخچال نگهداری کنید.

شیر: شیر را در دمای مناسب در عقب‌ترین قسمت یخچال نگهداری کنید تا با هوای گرم تماس نداشته باشد.

غذا: باقی مانده غذا را باید سریع سرد کنید. غذا را داخل چند ظرف با عمق کم نگهداری کنید تا زودتر سرد شود.

حبوبات: حبوبات خشک را از رطوبت، نور مستقیم آفتاب یا نور و گرمای زیاد دور کنید. قرار دادن حبوبات در ظرف‌های پلاستیکی یا شیشه‌ای در بسته و اضافه کردن مقداری نمک بهترین حالت برای نگهداری حبوبات است.

برنج: جایی که برنج را در آن انبار می‌کنید باید خشک و خنک و به دور از آفتاب باشد. بهتر است برنج‌های خود را در سطل‌های پلاستیکی نگهداری نکنید. می‌توانید لابه لای برنج، نمک یا حبه‌های سیر قرار دهید. اگر برنج شپشک زد، پارچه بزرگ و تمیزی را زیر نور آفتاب و در محلی دور از گرد و خاک پهن کنید و برنج را روی آن بریزید.

گوشت: باید به سرعت آن را در یخچال گذاشت. در مرحله پاک کردن و برش دادن گوشت به قطعات کوچک تر، ابتدا باید دست ها، چاقو و تخته برش گوشت را با آب گرم و ماده شوینده با دقت بشوییم و سپس در مدت زمان کوتاهی گوشت را برش دهیم. گوشت نباید در مرحله قبل از انجماد بیش از دو ساعت در دمای اتاق قرار بگیرد. در دمای منهای ۱۸ درجه سانتی گراد در فریزر‌های خانگی می‌توان گوشت را به مدت شش ماه نگهداری کرد، اما هر چه این زمان کوتاه‌تر باشد، کیفیت گوشت بهتر خواهد بود.

«مارتا استوارت» مدیر انجمن خانه‌داری مارتا و سردبیر مجله خانه‌داری living، نکات زیر را پیشنهاد می‌کند:

* همیشه در یخچال دو بخش متفاوت را به غذا‌های خام و پخته اختصاص دهید و از قرار دادن دو نوع غذا در کنار هم بپرهیزید. این کار مانع از فساد غذای پخته شده می‌شود.

* هرگز سبزی‌ها را در کنار انواع گوشت‌ها قرار ندهید. گاهی ممکن است آلودگی‌ها و باکتری‌های موجود در سبزی موجب فاسد شدن گوشت شود.
* گوشت قرمز، مرغ و ماهی را درون کیسه پلاستیکی یا درون یک بشقاب قرار دهید تا آب آن روی موادغذایی دیگر نریزد و موجب فساد و آلودگی خوراکی‌ها نشود.

منبع:خراسان

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.