یک محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت: شربت هل به علت وجود ویتامین C می‌تواند سرماخوردگی، گلو درد، برونشیت و آسم را رفع ‌کند.

حیدر عظمایی، محقق و پژوهشگر طب سنتی در گفت‌وگو با خبرنگار  حوزه کلینیک  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره خواص شربت هل اظهار کرد: شربت هل یکی از شربت‌های خوش طعم و مفید است که حاوی انواع ویتامین‌های A ، C ، E ، گروه ویتامین‌های B شامل  B۱، B۲، B۳، B۶ ، کربوهیدرات، سدیم، پتاسیم، کلسیم، مس، فسفر، منیزیم، منگنز، روی (زینک)، آهن، اسید فولیک، فیبر، پروتئین، رزین و زینجیبرن است.

او ادامه داد: این شربت ضد نفخ و بادشکن است و تاثیر چشمگیری در رفع بوی بد دهان دارد همچنین این شربت به افزایش دمای بدن در فصول سرد سال کمک می‌کند و نقشی موثر در تقویت عمومی بدن دارد.

شربتی برای درمان سکسکه/ با شربت حل از سرماخوردگی‌های پاییزی دور بمانید

این محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت:  این شربت عوارضی مثل اختلالات  هضم ناقص غذا، عفونت‌های معده، لثه، سینوس‌ها و گلو دارد، بوی ناشی از مصرف سیر و پیاز و غیره  را رفع می‌کند. شربت هل خاصیت چربی‌سوزی دارد و به کاهش وزن کمک می‌کند همچنین نقش موثری در افزایش قدرت باروری در مردان و تقویت سیستم قلبی و عروقی دارد.


بیشتر بخوانید: شربتی که آرامش را به شما بازمی‌گرداند


نقش شربت هل بر بهبود بینایی

عظمایی با اشاره به تاثیر این شربت بر بهبود بینایی تاکید کرد: شربت هل به علت وجود ویتامین C فراوان می‌تواند سرماخوردگی، گلو درد، برونشیت و آسم را رفع ‌کند، این شربت آرام‌بخش است بنابراین می‌تواند اضطراب، استرس و افسردگی را از بین ببرد؛ همچنین این شربت تاثیر چشمگیری در رفع عفونت مجاری ادراری، التهاب مثانه و اسپاسم عضلات دارد.

شربتی برای درمان سکسکه/ با شربت حل از سرماخوردگی‌های پاییزی دور بمانید

این محقق و پژوهشگر طب سنتی  تصریح کرد: ویتامین‌های A ، C و E موجود در این شربت باعث ایجاد خاصیت آنتی‌اکسیدانی در آن شده و سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند، همچنین این شربت تاثیر زیادی بر رفع حالت تهوع، سکسکه و روماتیسم، دفع سموم از بدن، کنترل دیابت نوع ۲، تقویت حافظه و جلوگیری از ابتلای افراد به آلزایمر دارد.


پاسخ به سوالات پزشکی را اینجا بخوانید


او با تاکید بر منع مصرف این شربت برای زنان باردار گفت: برای تهیه شربت هل به یک لیتر عرق هل، نیم لیتر عرق زنجبیل، ۳۵ گرم دانه‌ نیم‌کوب شده هل و۵۰۰ گرم عسل احتیاج دارید؛ کافی‌ است عرقیات را با هم مخلوط و دانه‌های نیم‌کوب شده هل را به آن  اضافه کنید؛ بعد از پنج ساعت  محلول به دست آمده را برای پنج دقیقه در حرارت ملایم بجوشانید و بعد از متعادل شدن دمای مخلوط، عسل را به آن اضافه کنید.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۸
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۵۸ ۲۷ شهريور ۱۳۹۸
کاش میشد به جای عرق هل با جوشوندش شربتو درس کرد
Iran (Islamic Republic of)
مهدی
۱۶:۰۵ ۲۵ شهريور ۱۳۹۸
ممنوم امتحان کردم جواب داده شماهم امتحان کنین باتشکر
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۱۴ ۲۴ شهريور ۱۳۹۸
ممنونم بسیار مفید بود
Iran (Islamic Republic of)
اخوان گیلانی
۱۶:۳۸ ۲۴ شهريور ۱۳۹۸
سپاسگزارم
بسیارعالی بود
اگر مقدار و دفعات مصرف در روز و همچنین تا چه زمانی مصرف شود را نیز بفرمایند بسیار کاربردی تر خواهد بود.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۱۱ ۲۴ شهريور ۱۳۹۸
ممنونم عالی عالی بود
Iran (Islamic Republic of)
طلوع
۰۷:۳۷ ۲۴ شهريور ۱۳۹۸
سلام.ممنون از مطلبتون،،
یه قسمتی رو متوجه نشدم،،شربت هل باعث عفونت معده و لثه میشه؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۶:۵۷ ۲۴ شهريور ۱۳۹۸
قیمتشو آدم ببینه کلا نامید میشه
Iran (Islamic Republic of)
شعله
۰۶:۳۷ ۲۴ شهريور ۱۳۹۸
عالییبی
آخرین اخبار