او ادامه داد: یکی از اقداماتی که ما در مجموعه کارهای خود قرار دادیم بکارگیری و معرفی این توانایی است؛ پیش از این هم همکاریهایی داشتیم، اما امروزه این تبادلات به صورت سیستماتیک و حساب شده شده است.
منطقی با اشاره تفاهمنامهای که ظهر امروز بین معاونت علمی و وزارت دفاع امضا شد گفت: یکی از موضوعات مهمی که پیش از این هم سازمان در آن زمینه فعالیت داشت، اما کم کمرنگ بود موضوع سنجش از راه دور است، باید اهمیت و توجه بیشتری برای این بخش قائل شویم و از مجموعه سازمان به عنوانی مرجع اطلاعاتی برای فعالیت شرکتهای دانشبنیان بهره ببریم تا نیازمندیهای کشور رفع شود.
دبیر ستاد توسعه فناوریهای حوزه فضایی و حملونقل پیشرفته معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تصریح کرد: بخش ژئوماتیک یکی از بخشهای پایهای در زمینه هوشمندسازی در بخشهای جادهای و دریایی است و بدون شک این همکاری میتواند تاثیر چشمگیری بر این موضوع داشته باشد.
او بیان کرد: یکی از قسمتهایی که میتوان آن را خیلی سریع توسعه مجموعه سنجش از راه دور است و این تفاهمنامه بستر خوبی برای این فعالیت آغاز میکند؛ این یک تخصص بینالمللی است و میتواند به کشور کمک کند. امیدواریم که سازمان جغرافیایی بیشتر شناخته شود و ارتباط ان با سایر بخشهای کشور گسترش پیدا کند؛ این تفاهمنامه نباید با یک برگ کاغذ خلاصه شود و باید جنبه عملیاتی پیدا کند.
منطقی یادآوری کرد: تمام این برنامهها تنها درصدی از ظرفیتهای این سازمان را به کار میگیرد و امیدواریم به مرور زمان بتوانیم بیش از گذشته از این ظرفیتها استفاده کنیم.
انتهای پیام/