رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ باید‌ها و نباید‌های سرویس‌های مدارس را تشریح کرد و از برخورد جدی پلیس با تخلفات سرویس‌های مدارس خبر داد.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،سردار محمدرضا مهماندار، درباره ویژگی‌های سرویس مدارس در پایتخت اظهار کرد: برای آنکه راننده‌ای بتواند به عنوان سرویس مدرسه فعالیت کند خود و خودرویش باید دارای شرایطی باشد از جمله اینکه خود فرد باید حتما دارای گواهی‌نامه پایه ۳ بوده که دو سال از دریافت آن گذشته باشد، همچنین باید ۲۳ سال تمام داشته باشد. همچنین راننده باید دارای سوء پیشینه بوده و شرایطش برای فعالیت به عنوان راننده سرویس مدرسه تأیید شود.

شروط پلیس برای سرویس مدارس؛ از شرط تأهل تا نشستن روی صندلی جلو

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ در مورد شرط تأهل رانندگان سرویس‌های مدارس نیز گفت: اگر راننده مرد باشد باید متأهل باشد، اما شرطی برای تأهل رانندگان زن وجود ندارد.

مهماندار در مورد شرایط خودرو نیز گفت: معاینه فنی معتبر شرط اصلی خودرو‌هایی است که به عنوان سرویس مدارس فعالیت می‌کنند. اگر خودرو و راننده‌ای تمام شرایط گفته شده را داشت برچسب سرویس مدرسه دریافت کرده و می‌تواند به عنوان سرویس مدارس فعالیت کند.

مهماندار در مورد شرایط معاینه فنی خودرو‌های سرویس مدرسه نیز گفت: علاوه بر تاکسی‌ها، خودرو‌های شخصی نیز می‌توانند به عنوان سرویس مدرسه فعالیت کنند، اما باید توجه داشته باشند که هر مقرراتی که در مورد خودرو‌های عمومی وجود دارد برای این خودرو‌ها نیز لحاظ شده بنابراین باید هر شش ماه یک بار معاینه فنی دریافت کنند.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ در مورد خودرو‌های فاقد معاینه فنی و سرویس‌های فاقد برچسب مدارس نیز گفت: برابر قانون خودرو‌های فاقد برچسب سرویس مدارس ۳۰ هزار تومان جریمه خواهند شد علاوه بر آن اگر مهلت معاینه فنی نیز به اتمام رسیده باشد و مرتکب دیگر تخلفات شده باشند جریمه مذکور را نیز برایشان صادر خواهند کرد، اما نداشتن برچسب ۳۰ هزار تومان جریمه دارد.

مهماندار با بیان اینکه تاکنون حدود یک سوم از سرویس‌های مورد نیاز مدارس برچسب خود را دریافت کردند که پیش‌بینی می‌شود تا ۱۵ مهرماه اکثریت آن‌ها برچسب خود را دریافت کنند، گفت: هدف پلیس از سخت‌گیری و نظارت بر سرویس‌های مدارس حفظ ایمنی و جان دانش‌آموزان است که البته مدیران مدارس و والدین نیز باید حساسیت‌های کافی را داشته باشند.

ممنوعیت سوار کردن دانش‌آموزان زیر ۱۲ سال روی صندلی جلو

مهماندار در مورد سوار کردن دانش‌آموزان کمتر از ۱۲ سال روی صندلی جلو خودرو خاطر نشان کرد: طبق قانون ظرفیت خودرو‌های سواری چهار نفر و ظرفیت ون‌ها و میدل‌باس‌ها نیز مشخص است. در تمامی این موارد سوار کردن دانش‌آموزان کمتر از ۱۲ سال روی صندلی جلو ممنوع و در صورت مشاهده پلیس با آن برخورد خواهد کرد. همچنین اگر خودرویی بیشتر از ظرفیت مجاز خود اقدام به سوار کردن دانش‌آموزان کند پلیس با آن برخورد می‌کند.

منبع: ایسنا

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.