به گفته کارشناسان سه فضانورد درتاریخ ۳ اکتبر سال میلادی جاری با اتمام ماموریتشان در فضا به زمین باز خواهند گشت.
به طور معمول در ایستگاه فضایی بین المللی حدود ۳ تا ۶ فضانورد حضور دارند، البته امکان هدایت و کنترل تجهیزات بدون وجود خدمه انسانی وجود دارد.
آخرین بار در تاریخ ۲۵ سپتامبر سال میلادی جاری سه فضانورد با استفاده از کپسول فضایی Soyuz MS-۱۵ وارد ایستگاه فضایی بین المللی شدند.
بیشترین آمار فضانوردان در فضا
بنا بر آمارها بیشترین تعداد فضانوردان حاضر در ایستگاه فضایی بین المللی تاکنون حدود ۱۳ نفر بوده است که این اتفاق در سال ۲۰۰۹ روی داده است. آخرین بار که ۹ فضانورد در ایستگاه فضایی حضور داشته اند به سال ۲۰۱۵ میلادی باز میگردد.
ساخت ایستگاه فضایی بین المللی سالها به طول انجامیده است و کارشناسان قطعههای مختلف بدنه ایستگاه فضایی را در طول سالها به تدریج در فضا به هم متصل کرده اند.
در این ماموریت برای اولین بار فضانوردی از کشور امارات متحده عربی به نام هزا المنصوری Hazzaa Al Mansoori به فضا سفر کرده است. این فضانورد پیشتر خلبان هواپیماهای جنگی درکشور امارات بوده است.
در ایستگاه فضایی بین المللی به دلیل محدودیت و نبود اکسیژن در فضا، تولید این ماده حیاتی برای زنده ماندن انسانها با استفاده از نوعی فرآیند به نام الکترولیز که در آن دو اتم هیدروژن از طریق یک جریان الکتریکی از اکسیژن جدا میشوند از آب تولید میشود.
فضانوردان به چه زبانی باید تسلط داشته باشند؟
درجه حرارت درون ایستگاه فضایی بین المللی حدود ۲۲ درجه سانتی گراد است و معمولاً درجه حرارت درونی آن مطابق با خواسته و سلیقه فضانوردان تنظیم میشود.
تمامی فضانوردانی که به ایستگاه فضایی سفر میکنند باید به دو زبان انگلیسی و روسی تسلط کامل داشته باشند، به ویژه زبان روسی، زیرا نقل و انتقال فضانوردان با استفاده از کپسول فضایی سایوز روسی انجام میشود.
قرار است این فضانورد آزمایشهایی برای بررسی وضعیت استخوانهای بدن انسان، ترکیب بدن و سیستم غدد درون ریز بدن انجام دهد.
ماموریت این فضانورد حدود ۸ روز در ایستگاه فضایی بین المللی به طول میانجامد و از جمله کارهای او در فضا تهیه خوراک عربی برای فضانوردان مستقر در ایستگاه فضایی بین المللی است.
منبع:Space
انتهای پیام/
رکورد حضور فضانوردان در ایستگاه فضایی بین المللی