به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، وفا صدقی مدیر کنترل سیستم پروژه ماهواره پیام امیرکبیر در مراسم افتتاحیه هفته جهانی فضا که صبح امروز در وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات برگزار شد، گفت: از سال ۸۶ ساخت مدل پروازی ماهواره را شروع کردیم و پس از سالها توانستیم مدل پروازی را ارائه کنیم اما مشکل از جایی شروع شد که ما این ماهواره پروازی را برای پرتابگرهای خارجی آماده کردیم.
وی ادامه داد: ناامید نشدیم و در همین دوران با همکاری پژوهشکده زیرسیستمهای ماهواره ناهید ۱ را بررسی کردیم و کسانی به ما میگفتند که پس از پایان مدل مهندسی، پروژه را به اتمام برسانید و به همین دلیل تیم ۶۲ نفره ما کاهش یافت و تعداد هم تیمیهای من به انگشتان دست رسید.
صدقی گفت: تا اینکه پرتابگر سیمرغ به بلوغ رسید و ما براساس آن الزامات را طراحی کردیم و بر اساس آن توانستیم در سال ۹۷ مدل پروازی را آماده کنیم.
وی گفت: بالاخره ماهواره پیام برای پرواز آماده شد و در سایت پرتاب نیز تجربههای خوبی داشتیم و توانستیم ماهواره را کپسوله کنیم و داخل فیرینگ قرار دهیم.
صدقی گفت: بامداد ۲۵ دی ماه همه چیز برای پرتاب آماده بود و وقتی شنیدیم ماهواره پیام در حال سقوط است ناراحت شدیم ولی این ماهواره برد توان الکتریکی، برد جی پی اسش روشن شد و داده هایی را به زمین ارسال کرد.
وی خاطرنشان کرد: ما از تجربه ماهواره پیام، پیامهای زیادی را برای حوزه فضایی داریم و تیمی هستیم که میتوانیم پیشرو فناوری باشیم.
منبع: فارس
انتهای پیام/