شهرداری برخی از مناطق پایتخت بار هزینه بهسازی و ترمیم پیاده راه را بر دوش شهروندان می‌گذارند.

زهرا صدر اعظم نوری رئیس کمیسیون سلامت محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره الزام شهرداری تهران به بهسازی پیاده راه و انتقاد برخی از شهروندان مبنی بر توجه نداشتن مدیریت شهری به این موضوع و ارجاع آن به خود شهروندان گفت: بهسازی معابر شهری و ارائه انواع خدمات شهری بر عهده شهرداری مناطق است.

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران افزود: باید به این نکته آگاه باشیم که معابر و پیاده راه‌هایی که نیاز به بهسازی دارند باید کار مرمت و بازسازی آن از سوی شهرداری منطقه انجام شود، اما شهروندان نیز در زمان ساخت و ساز موظف هستند که معبر جلوی سازه خود را ترمیم و یا نوسازی کنند.

نوری در پاسخ به این سوال که آیا شهرداری تهران می‌تواند با ادعای کسری بودجه بهسازی معابر و پیاده راه‌های پایتخت را به شهروندان محول کند، تصریح کرد: داشتن منابع کافی شرط ارائه خدمات هرچه بهتر به شهروندان است و اگر در بودجه مالی شهرداری‌های مناطق محدودیت داشته باشد طبیعی است که کیفیت خدمات ارائه شده کاهش پیدا می‌کند.

او ادامه داد: اعتبارات شهرداری مناطق برای بهسازی معابر به‌صورت سالانه تخصیص پیدا می‌کند، اما باید توجه داشت که میزان اعتبارات تخصیصی با حجم تقاضای موجود در پایتخت همخوانی ندارد.

در ادامه اصغر عطایی مدیر کل خدمات شهری شهرداری تهران در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، در پاسخ به این سوال که آیا مدیریت شهری می‌تواند به دلیل محدودیت بودجه بهسازی معابر پایتخت را به شهروندان محول کند گفت: وظیفه مرمت و بازسازی معابر پایتخت از جمله پیاده راه‌ها بر عهده شهرداری مناطق تهران است، اما باید به این نکته توجه کرد اگر تخریب پیاده راه از سوی مالکی به صورت نقطه‌ای انجام شود وظیفه ترمیم آن بر عهده خود مالک است.

مدیر کل خدمات شهری شهرداری تهران افزود: برخی از شهروندان شاید تمایل داشته باشند که پیاده راه آن‌ها کیفیتی دو چندان با مصالح عالی داشته باشد که انجام آن نیز از ید شهرداری مناطق تهران خارج است.


بیشتر بخوانید: گزارشی از عملکرد مدیریت شهری در ارائه خدمت‌رسانی به زائران اربعین 


عطایی در پاسخ به این سوال که آیا شهرداری مناطق با کمبود بودجه در حوزه بهسازی معابر پایتخت دست و پنجه نرم می‌کنند یا خیر، گفت: شهرداری تهران همواره برای بهسازی معابر و پیاده راه‌های پایتخت بودجه دارد.

او در واکنش به این موضوع که گاهی برخی حفاری‌ها از سوی پیمانکار شرکت‌ها انجام می‌شود و شهرداری منطقه ترمیم معبر را بر عهده نمی‌گیرد، گفت: در قرار داد‌های فی ما بین شرکت‌های حفار و شهرداری به ۲ شکل ترمیم خرابی‌ها انجام می‌شود که نوع اول آن به این شکل است که هزینه ترمیم معبر از سوی پیمانکار  به حساب شهرداری واریز می‌شود و سپس کار ترمیم معبر از سوی شهرداری منطقه آغاز می‌شود و در شکل دوم خود پیمانکار ترمیم معبر را پس از پایان عملیات حفاری را بر عهده می‌گیرد.

مدیر کل خدکات شهری شهرداری تهران تاکید کرد: شهرداری مناطق به ترمیم و بهسازی پیاده راه‌ها موظف هستند.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار