رضایی گفت: در حال حاضر ۸۰ درصد از بیماری‌های نقص ایمنی در دنیا و ایران ناشناخته است.

خبر ۲۲ شب/ناشناخته بودن ۸۰ درصد از بیماری‌های نقص ایمنی / کسب بیش از ۴۰۰ نوع عارضه ژنتیکی در دنیا /نیما رضایی استاد ایمونولوژی دانشگاه علوم پزشکی تهران و عضو انجمن ایمونولوژی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: هنگامی که سیستم دفاعی بدن دچار مشکل و نقصی می‌شود بیماری نقص ایمنی در افراد بروز پیدا می‌کند که عارضه نقص دفاعی اولیه ژنتیکی و امروزه بیش از ۴۰۰ نوع بیماری ژنتیکی در جهان شناخته شده است.

استاد ایمونولوژی دانشگاه علوم پزشکی تهران تأکید کرد: اگر سیستم دفاعی بدن بیش از حد فعالیت داشته باشد بیماری ازدیاد حساسیت در افراد ایجاد می‌شود که با تشخیص و درمان به موقع بیماری نقص ایمنی افراد برطرف می‌شود.

عارضه نقص ایمنی ثانویه باعث بروز عفونت های مختلف

او ادامه داد: هنگامی که سیستم دفاعی بدن کیفیتش کاهش پیدا می‌کند افراد، مستعد عفونت‌های مزمن مانند انواع سرطان‌ها می‌شوند که در هنگام شیوع عارضه نقص ایمنی ثانویه، عفونت‌های دیگری در افراد بروز پیدا می‌کند.

رضایی بیان کرد: در حال حاضر بیش از ۴ بیماری عفونت گوش و مشکلات سینوزیت مزمن در افراد بروز پیدا می‌کند و متأسفانه در ایران و دنیا بیش از ۸۰ درصد از بیماری‌های نقص اولیه شناخته نمی‌شود و با توجه به ازدواج‌های فامیلی، عارضه نقص ایمنی که جنبه وراثتی و ژنتیکی دارد بیشتر بروز پیدا می‌کند.


بیشتر بخوانید: مسمومیت غذایی کشنده‌ای که باید آن را جدی بگیرید


استاد ایمونولوژی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: در حال حاضر آمار دقیقی در زمینه میزان فوت افراد ناشی از بیماری‌های نقص ایمنی وجود ندارد، اما متأسفانه ازدواج‌های فامیلی تأثیر منفی زیادی در پیدایش این عارضه دارد.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.