شناسایی دانش آموزان مستعد خوزستان در جشنواره استعدادیابی ورزش

نخستین جشنواره استعدادیابی ورزش خوزستان در ۱۰ رشته ورزشی عصر جمعه در ورزشگاه تختی اهواز برگزار گردید.

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، نخستین جشنواره استعدادیابی ورزش خوزستان با حضور بیش از یکهزار و ۵۰۰ دانش آموز دختر و پسر خوزستانی در ۱۰ رشته ورزشی عصر جمعه در ورزشگاه تختی اهواز برگزار شد.

این جشنواره در رشته‌های دو و میدانی، والیبال، ژیمناستیک، وزنه برداری، کشتی، هندبال، بسکتبال، بدمینتون، هاکی، فریزبی و تکواندو برگزار شد و دانش آموزان مستعد شناسایی شدند.

ابراهیم نصیری معاون امور توسعه ورزش اداره کل ورزش و جوانان خوزستان گفت: امیدوارم با برنامه ریزی کمیته استعدادیابی هیات‌های ورزشی مختلف، بتوانیم آینده ورزش خوزستان را تضمین کنیم.

او بیان داشت: حدود ۵۰۰ دانش آموز دختر و یک هزار و ۱۰۰ دانش آموز پسر در رده سنی ۶ تا ۱۲ سال امروز در نوبت صبح و عصر به فعالیت در رشته‌های مختلف ورزشی پرداختند که نفرات برجسته و مستعد شناسایی و در ادامه آموزش‌های لازم به آن‌ها داده می‌شود.

نصیری با اشاره به اینکه قصد داریم در طول سال چندین دوره از این جشنواره‌ها در استان خوزستان برگزار کنیم اظهار داشت: در مرحله اول با دانش آموزان مدارس غیردولتی آغاز کردیم و جشنوار‌های بعدی را با استفاده از نیرو‌های بسیج مساجد و مدارس دیگر دنبال می‌کنیم. قصد داریم در یک سال، ۴ تا ۵ جشنواره استعدادیابی برگزار کنیم.

این مقام مسئول تصریح کرد: برگزاری جشنواره‌های ورزشی کمک شایانی به معرفی رشته‌ها و از همه مهم‌تر توسعه و ارتقای ورزش همگانی دارند البته برنامه ریزی مستمر برای برگزاری مداوم این نوع برنامه‌ها باید به عنوان یک اصل پذیرفته شود.

معاون امور توسعه ورزش اداره کل ورزش و جوانان خوزستان فعالیت همه جانبه در استان را برای توسعه ورزشی ضروری دانست و ادامه داد: استعدادیابی و ایجاد زمینه مناسب برای پیشرفت ورزشکاران بر عهده هیات‌های استانی است و در این زمینه برپایی رخداد‌های خانوادگی و انگیزه بخش اهمیت دارد.

ابراهیم نصیری با بیان اینکه اجرای برنامه‌های ورزشی مانند فستیوال و جشنواره، نقش بهتری از حیث تربیتی ایفا می‌کند، اظهار داشت: چنین برنامه‌هایی نه تنها شادی و نشاط را برای فرد به همراه دارد بلکه سبب پیوند بیشتر اعضای خانواده و تشویق بیشتر مردم به ورزش می‌شود.

او با اشاره به اینکه توسعه ورزش همگانی در جامعه آسیب‌های اجتماعی را کاهش می‌دهد و همچنین سبب می‌شود مردم نسبت به یکدیگر احساس رضایت داشته باشند، بیان کرد: دستگاه‌های اجرایی باید رویکرد جدی در امر ورزش همگانی داشته باشند، زیرا سلامت جسمانی و روحیه شهروندان بسیار مهم است.

نصیری با اشاره به اینکه جوانان و نوجوانان از جمله اقشاری بوده که انرژی و هیجان زیادی در درون خود دارند افزود: لازم است این هیجانات به شکل نهادینه و ساختارمند کنترل شود، ایجاد روحیه ورزشی و نشاط در این قشر که آینده این مرز و بوم را می‌سازند، می‌تواند موجب کاهش بسیاری از آسیب‌های اجتماعی شود.

انتهای پیام/گ

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.