به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه،محمدابراهیم اعلمی آل آقا رئیس دانشگاه رازی کرمانشاه گفت : در حال حاضر یکی از شاخصهای توسعه آموزش عالی تعداد دانشجویان در ۱۰۰ هزار نفر است و از نظر مقایسه با دیگر استانها تعداد دانشجویان استان زیر میانگین کشور و در مجموع توسعه یافتگی کمتر است.
او با بیان اینکه اهتمام در این زمینه وجود داشته است، اما مشکلات زمان جنگ و .. سبب ایجاد این شرایط شده، گفت : توسعه یافتگی دانشگاههای دولتی نظیر رازی، علوم پزشکی و صنعتی با میانگین کشوری برابر است حتی در مواردی هم بیشتر است.
رئیس دانشگاه رازی کرمانشاه گفت: در حوزه دانشگاههای پیام نور، علمی کاربردی، غیرانتفاعی و آزاد توسعه آموزش عالی کمتری وجود دارد از آن جهت انتظار است مسئولین استان و نمایندگان کمک کنند پوشش این کاستیهای در بخشهای دیگر است از طریق دانشگاه دولتی انجام شود.
اعلمی آل آقا با بیان اینکه در زمینه شاخصهای توسعه عالی در سطح تحصیلات تکمیلی دانشگاههای رازی و علوم پزشکی جلودار هستند، افزود: در بخشهای تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد هم از نظر حوزه دانشجویی توسعه یافتگی دارد، اما از نظر حوزه هیئت علمی متناسب با آن توسعه مدنظر شرایط مناسب را ندارد.
او با اشاره به اینکه در دانشگاه رازی بیش از ۳۰ هیئت علمی و استاد تمام و ۱۱۵ دانشیار داریم، گفت: همچنین ۹۰ درصد امور اساتید ارتقا یافته دانشگاههای استان در حوزه غیرپزشکی در دانشگاه رازی مشغول هستند و در این دانشگاه اساتیدی مطرح در جهان اسلام و فضای بین الملل نظیر پروفسور خدایی و شمسی پور داریم.
رئیس دانشگاه رازی کرمانشاه با تصریح اینکه در برخی رشتههای مهندسی نظیر شیمی در ردههای ۵۰۰ تا ۶۰۰ دنیا هستیم، گفت: میانگین کلی دانشگاه رازی در ردههای دنیا با سیستمهای رنکینگ ۱۱۰۰ تا ۱۲۰۰ است و دانشگاه تهران رنکینگ ۴۰۰ تا ۵۰۰ را دارد.
این مسئول گفت: دانشگاه رازی کرمانشاه با برخی دانشگاهها نظیر دانشگاه اصفهان که قدمت بیشتری دارد از نظر سیستم رنکینگ برابری میکند.
او با اشاره به اینکه دانشگاه رازی بزرگترین دانشگاه منطقه غرب است، گفت: طی آخرین ارزیابی انجام شده ۶۵۰ مقاله آی اس آی داشته ایم که خروجی پژوهشی همکاران تحصیلات تکمیلی است.
اعلمی افزود: در زمینههای پژوهشی متناسب با استانداردهای بین الملل تلاشهایی انجام شده است و تعداد مقالات مذکور چاپ شده است، ولی با این وجود خلا موجود این است.
رئیس دانشگاه رازی کرمانشاه گفت: این پژوهشها در مسیر نیازهای جامعه و همکاری بیشتر با ارگانهای مختلف نیست تا این اساتید بتوانند بر روی نیازهای تحقیقاتی کار کنند و در این زمینه نیاز است از فضای دیگری تبیین مساله انجام شود .
انتهای پیام/د