در این مطلب طرز تهیه بوقلمون شکم پر مجلسی را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، برای پخت بوقلمون دستورات متفاوتی وجود دارد، اما قدیمی‌ترین دستورات پخت بوقلمون بدون فر می‌باشد که این بستگی به سلیقه افراد دارد.

بوقلمون شکم پر مجلسی + طرز تهیه

مواد لازم برای بوقلمون:
بوقلمون ۱ عدد
کره ۲۰۰ گرم
روغن زیتون به مقدار لازم
لیمو ۲ عدد
آب لیمو به مقدار لازم
سیر ۳ الی ۴ حبه
جعفری خرد شده مقداری

 

طرز تهیه :

ابتدا کره را با جعفری خرد شده، سیر له شده یا رنده شده، پوست لیمو رنده شده، مقداری آب لیمو، روغن زیتون و نمک و فلفل به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

داخل شکم بوقلمون را نمک و فلفل بریزید.

۲ عدد پیاز را ۴ قسمت کنید، یک عدد لیمو ۴ قسمت شده و چند عدد برگ بو را داخل شکم بوقلمون بگذارید. با دستتان پوست سینه مرغ و اطراف آن را از گوشتشان جدا کنید سپس مواد کره را که آماده کردید به زیرپوست بوقلمون بمالید و پخش کنید و بقیه‌ی آن را هم روی پوست بوقلمون بمالید و بگذارید در یخچال به مدت یک شب بماند.

سپس روزی که می‌خواهید بوقلمون را درست کنید یک مقدار روغن زیتون روی بوقلمون بریزید و در فر بگذارید با درجه حرارت ۲۲۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۰ دقیقه بپزد و سپس از فر بیرون آورید و روی بوقلمون را با بیکن بوقلمون بپوشانید برای اینکه گوشت بوقلمون خشک نشود هر یک ساعت یک بار از فر بیرون بیاورید و آب بوقلمون را روی آن بریزید و دوباره در فر بگذارید به مدت ۲ ساعت و نیم با درجه حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت بپزد.

 

نکته:

بستگی به کوچک و بزرگی بوقلمون دارد اگر بزرگ باشد زمان بیشتری برای پختن بوقلمون می‌خواهید.

 

بوقلمون شکم پر مجلسی + طرز تهیه

 

مواد لازم پخت بوقلمون شکم پر:
بوقلمون ۱ عدد حدود ۳ تا ۳.۵ کیلوگرم
سیب درختی کوچک ۱.۵ کیلو
ماکارونی پخته شده ریز ۲۵۰ گرم
کره ۲۵۰ گرم
آبلیمو ۱ استکان
شکر ۲ قاشق سوپخوری
سبزی معطر (نعناع- ترخان- جعفری) یک دسته
سیر ۱ یا ۲ حبه
نمک و فلفل به مقدار لازم
آلو برقانی ۵۰۰ گرم

 

طرز تهیه بوقلمون شکم پر:

بوقلمون را به دقت تمیز کنید و بشوئید. داخل شکم آن کمی نمک و فلفل بپاشید. بعد ماکارونی را در آب و نمک بجوشانید تا کاملا نرم شود. آنگاه ۸ عدد از سیب‌های یک اندازه و سالم را کنار بگذارید و بقیه را پوست بکنید و ریز خرد کنید. سپس یک سوم از کره را درظرفی می‌ریزیم و روی آتش بگذارید.

بعد از اینکه کره آب شد، سیب‌های خرد شده را در کره کمی سرخ کنید و ماکارونی را به آن اضافه کنید و هم بزنید. بعد از مدت کمی از روی آتش بردارید. شکر را در ظرف کوچکی بریزید و روی آتش ملایم بگذارید و مرتب هم بزنید تا طلائی شود. آن گاه نصف استکان آب جوش داخل شکر کارامل شده بریزید و بگذارید چند جوش بزند تا ذرات شکر کارامل شده کاملا حل شود.

سپس نصف از این شربت را با مایه سیب و ماکارونی مخلوط کنید و سه تا چهار قاشق آبلیمو و نمک و فلفل به آن بزنید و داخل شکم بوقلمون را با این مواد پر کنید و آن را بدوزید.

بقیه کره را در ظرفی بریزید و روی آتش بگذارید. داغ که شد، اطراف بوقلمون را در این روغن سرخ کنید و دو لیوان آب بریزید. سبزی معطر، چند حبه سیر، دو عدد هویج خرد شده و بقیه سیب‌ها را داخل ظرف بوقلمون بریزید.

حرارت را ملایم کنید و می‌گذارید بوقلمون بپزد در صورتی که با این مقدار آب نپخت، یک لیوان دیگر آب اضافه کنید تا کاملاً بپزد. در اواخر طبخ سیب‌های درسته و آلو برقانی را کنار بوقلمون بریزید تا آن‌ها بپزند، ولی له نشوند.

دسته سبزی معطر را از ظرف خارج کنید. بعد کمی نمک، فلفل، بقیه شربت کارامل و آب لیمو را داخل بوقلمون بریزید و بگذارید چند جوش بزند. برای اینکه سس بوقلمون کمی غلیظ‌تر شود، یک قاشق سوپخوری سر خالی آرد را در ۵۰ گرم کره کمی سرخ کنید و نصف لیوان آب به تدریج داخل آرد سرخ شده بریزید و مرتب هم بزنید.

زمانی که آرد کاملا صاف شد، این سس را داخل بوقلمون بریزید و بگذارید چند جوش بزند. سپس سس را از صافی عبور بدهید و بوقلمون را در دیس بگذارید و نخ زیر شکم آن را جدا کنید. سیب‌های درسته پخته و آلو برقانی را دور بوقلمون بچینید و فاصله‌های سیب‌ها را با جعفری تزیین کنید و کمی از سس بوقلمون را که صاف کنید و روی بوقلمون بریزید.

 

منبع:  بیتوته

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.