در سه ماهه پائیز امسال، ۲۰ واحد صنفی شامل مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در شیراز تعطیل شد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، مسعود قنبریان کارشناس مسئول بهداشت محیط مرکز بهداشت شهدای والفجر اظهار کرد: در سه ماه پاییز امسال، با دستور مقام قضایی از فعالیت ۲۰ واحد صنفی شامل ۳ کارگاه تولید لبنیات و بستنی، ۳ کافی شاپ، ۴ رستوران و بیرون بر، سه ساندویچ فروشی، ۲ سفره خانه، یک آشپزخانه، یک کارگاه قنادی، ۲ نانوایی و یک مرغ فروشی به علت رعایت نکردن موازین بهداشتی و توجه نکردن به اخطار‌های بازرسان بهداشتی، جلوگیری شد.

او، از متصدیان مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی خواست تا نسبت به رعایت ضوابط بهداشتی اهتمام بیشتری ورزیده و با بازرسان بهداشت محیط همکاری لازم را داشته باشند.

او توصیه کرد: شهروندان از خرید مواد غذایی از محل‌های غیرمجاز خودداری کرده و در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی، مراتب را به کارشناسان سامانه تلفنی ۱۹۰ گزارش دهند تا در سریع‌ترین زمان پیگیری و اقدامات قانونی انجام شود.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار