شریفی‌مقدم گفت: به دلیل آنکه حقوق پرستاران هیچ تغییری نمی‌کند، اجرا یا حذف طرح قاصدک تفاوتی به حال آن‌ها ندارد.

محمد شریفی مقدم دبیرکل خانه پرستار ایران در گفت‌وگو با خبرنگارحوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به مشکلات معیشتی پرستاران، اظهار کرد: پرستاران در صف مقدم مواجهه با بیماری‌ها و رسیدگی به مراجعه کنندگان در مراکز درمانی قرار دارند، اما متأسفانه به دلیل وضعیت نامناسب معیشتی برای گذراندن زندگی باید چند شیفت در طول روز کار کنند.

او ادامه داد: پرستاری حرفه‌ای سخت، پر از استرس و طاقت فرسا است، اما متأسفانه هیچ وقت طرح‌هایی مانند تعرفه گذاری خدمات پرستاری برایشان اجرا نشده است.

دبیرکل خانه پرستار ایران تأکید کرد: مسئولان ارشد حوزه سلامت از حذف طرح قاصدک به عنوان یک خبر خوش خبر داده‌اند که باید بگویم اگر طرح قاصدک حذف یا اجرایی شود، هیچ تفاوتی به حال پرستاران ندارد، زیرا میزان دریافتی پرستاران پایین است و فرقی نمی‌کند که اضافه کار  از کارانه جدا یا یکی باشد.

شریفی مقدم بیان کرد: در حال حاضر بین ۱۰ تا ۱۵ هزار نفر از پرستاران مشمول قانون کار هستند و در بیمارستان‌های دولتی و حتی خصوصی مشغول به ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به مراجعه کنندگان هستند.

تلاش اندک وزارت بهداشت در زمینه افزایش حقوق پرستاران

او ادامه داد: در حال حاضر تشکل‌های کارگری برای افزایش حقوق کارگران تلاش‌های زیادی را انجام می‌دهند، اما متأسفانه مدیران بالادستی تلاش موثری برای افزایش حقوق پرستاران و بهبود وضعیت معیشتی آن‌ها انجام نمی‌دهد.

دبیرکل خانه پرستار ایران گفت: بیشتر پرستاران مشمول قانون کار بوده به همین دلیل حقوقشان در سال آینده بیش از ۱۰ تا ۱۵ درصد افزایش پیدا نمی‌کند و به طور کلی مسئله معیشتی پرستاران هیچ ارتباطی با حذف یا اجرا شدن طرح قاصدک و دیگر طرح‌ها ندارد.


بیشتر بخوانید: کمبود ۱۵۰ هزار پرستار در کشور


شریفی مقدم یادآوری کرد: متأسفانه قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری که از سال ۸۶ در مجلس به تصویب رسیده، اجرایی نشده است و تلاشی در خصوص اجرای آن از سوی مدیران حوزه سلامت تا به امروز انجام نگرفته است.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار