به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز ، مهدی اعیان منش مدیر جهاد کشاورزی استهبان با اشاره به تولید سالانه ۶۳ تن گوشت انواع ماهیان در این شهرستان گفت: از مجموع انواع گوشت تولیدی ۲۱ تن مربوط به ماهیان گرمابی کپور و آمور است و ۴۲ تن مربوط به انواع ماهیان خاویاری شامل فیل، شیپ و ازون برون است.
او، بیان کرد: پرورش ماهی در استخرهای کشاورزی، یک روش برای بهره وری بیشتر از منابع آب به شمار میرود و کشاورزان میتوانند هم زمان با آبیاری زمینهای خود در کنار آن به پرورش ماهی مشغول شوند و علاوه بر تولید و اشتغال زایی و غنی سازی آب کشاورزی به سود بالایی نیز برسند.
اعیان منش تصریح کرد: انتظار میرود با راه اندازی مزرعه توزیع بچه ماهی، استقبال کشاورزان و پرورش دهندگان ماهی افزایش یابد و دغدغهای برای تهیه بچه ماهی وجود نداشته باشد.
انتهای پیام/ت