به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، همانطور که میدانید، شپله گیاهی بوتهای است که در شهرهای غربی کشور از جمله کرمانشاه و همدان و... میروید.
این گیاه دارای خاصیتهای زیادی است از جمله در درمان دردهای مفاصل و کاهش چربی خون موثر میباشد. با بخش مربا و ترشی سایت آکسان پلاس همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه ترشی شپله به شرح زیر است:
شپله
نمک
سرکه
تهیه ترشی شپله
برای تهیه ترشی شپله، شپله را شسته و دم آنرا گرفته ودر آب جوشیده سرد شده نمک بریزید به مدت ۵ الی ۶ روز شپله را در آن ریخته و طی این مدت هر روز آب نمک آنرا عوض و در یخجال نگه داری کنید وپس از آن شپله را از آب نمک خارج کرده و با آب روی حرارت گذاشته و وقتی به جوش آمد آب آنرا دور بریزید و مجدداْ یک بار دیگر اینکار را تکرار تا تلخی شپله گرفته شود دقت کنید زیادنجوشد، چون ترشی شپله شما نرم میشود. شپله را بعد ازجوشیدن روی صافی بریزید تا آبش برود یک ساعتی صبر کرده و شپلهها را در شیشه مخصوص ترشی ریخته و روی آن سرکه بریزید وچنانچه دوست داشتید کمی هم نمک اضافه کنید و در آنرا محکم کرده و در جای خنک ویا در یخچال نگهداری کنید بعد از بیست الی یکماه ترشی آماده میشود.
شپله گیاهی بوتهای است که در شهرهای غربی کشور از جمله کرمانشاه و همدان و... میروید. این گیاه دارای خاصیت زیادی است از جمله در درمان دردهای مفاصل و کاهش چربی خون موثر میباشد وضد تشنج و اسپاسم میباشد. به عنوان تحریککننده و محافظ کبد میباشد و باعث بهبود عملکرد کبد میشود.
آموزش آشپزی؛ از سوسیس خانگی و کیک گل سرخ تا تهدیگ آردی و مُفطح + تصاویر
دانستنیها؛ از خطرناکترین اسباببازیها تا سلطان گواهینامه!
خانهداری؛ از رفع بوی بد خانه تا دفع پشههای ریز گلدانها
منبع: آکسان پلاس
انتهای پیام/
در استان های خوزستان و بوشهر بهش میگن لگجی