محمد رضا حاجی حیدری متخصص طب سنتی در گفتوگو با خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره فواید کدو گفت: طبع کدو در طب سنتی ایران سرد وتر بوده و همه انواع کدو مانند کدو خورشتی و حلوایی دارای مزاج سرد وتر هستند. کدو یکی از سبزیجات مفید برای درمان بیماری هاست و خواص فراوانی نیز برای زنان باردار و کودکان دارد.
او افزود: کدو حلوایی برای بیماریهای تنفسی، پاکسازی رودهها یا کلیهها و سرماخوردگی مخصوصا سرفههای خشک و مزمن به صورت بخار مورد استفاده قرار میگیرد. میتوان کدو سبز را با کمی دارچین و نعناع، آب پز کرد و روزی یک بار میل کرد.
بیشتر بخوانید: خواص آب کدو حلوایی در یک نگاه/ دفع مواد سمی از سیستم کلیوی به کمک آب کدوحلوایی
حاجی حیدری تصریح کرد: مصرف خرد شده کدو با سرکه برای کاهش تب بسیار مفید است.
این متخصص طب سنتی درباره تاثیر مصرف کدو بر کاهش اشتها گفت: مصرف کدو عطش و اشتها را کاهش میدهد. چکاندن روغن کدو در بینی برای برطرف کردن بی خوابی بسیار مفید است.
او افزود: مصرف مغز تخم کدو برای سرفه، کاهش التهابات دستگاه ادراری، مثانه و پروستات مفید بوده و خوردن آب کدو برای بعضی سردردها یا به اصطلاح سردردهای گرم مفید است.
بیشتر بخوانید: با این خورشت خوشمزه، خوش اخلاق شوید
حاجی حیدری اظهار کرد: مصرف کدو برای افرادی که دائما مجبور به نوشیدن آب هستند بسیار مفید است چراکه رطوبت معده را افزایش میدهد.
این متخصص طب سنتی افزود: خوردن آب کدو با عسل برای درمان یبوست مفید است؛ با توجه به اینکه طبع کدو سرد وتر بوده، مصرف آن برای گرم مزاجان و صفراوی مزاجان بسیار مناسب و مفید است، ولی برای سرد مزاجان مانند بلغمی مزاجان و سوداوی مناسب نخواهد بود.
انتهای پیام/