به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در ادامه به دو روش دانه کردن انار میپردازیم. با ما همراه باشید.
مواد اولیه
انار – چاقو – ظرف پرآب – آبکش – قاشق
روش اول:
گام ۱
ابتدا یک انار رسیده برداشته آن را با آب سرد بشویید.
گام ۲
به کمک چاقوی نوک تیز دو برش به شکل بعلاوه روی انار ایجاد کنید.
گام ۳
و سر آن را برش دهید.
گام ۴
سپس آن را داخل ظرف پر از آب سرد حدود ۵ دقیقه بگذارید.
گام ۵
سپس به کمک دست انار را همانطور که درون آب قرار دارد، از هم باز کرده و به آرامی به تکههای کوچکتر درآورید. در این روش دانههای انار زیر آب یعنی ته کاسه قرار میگیرند.
گام ۶
پوسته انار را کناری گذاشته و سپس یک آبکش برداشته و به کمک آن دانههای انار را به دام بیاندازید
روش دوم:
گام ۷
ابتدا انار را به کمک چاقو به دو نیم کرده
گام ۸
به کمک یک قاشق غذا خوری در حالی که آن را وارونه به سمت کاسه نگه داشته اید به آن ضربه بزنید.
خب حالا شما بگویید کدام روش برایتان دلپذیرتر بوده است.
منبع: ایران ناز
انتهای پیام/