به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، شاید شنا در رودخانه یا دریاچه بسیار لذتبخش باشد، اما نباید فراموش کنید که امنیت شما نباید فدای هیجان و خوشگذرانی لحظهای شود. قبل از هر چیز باید در مورد جایی که میخواهید در آن ماهیگیری یا قایقرانی کنید یا حتی تنی به آب بزنید، اطلاعات کامل را کسب نمایید، زیرا هر دریاچه و رودی امن نیست و نباید گول ظاهر آرام و منظره زیبای دریاچه را بخورید!
در این مطلب با خطرناکترین آبهای جهان آشنا شوید و فراموش نکنید که اگر گذرتان به این دریاچهها و رودخانهها افتاد حتما تا حد امکان از آنها فاصله بگیرید.
گذرگاه درِیک در آمریکا
گذرگاه دریک (The Drake Passage) پهنه آبی بزرگی است که در امریکا واقع شده و سابقا مسیر همیشگی مردم در هنگام سفر از سواحل شرقی به غربی بوده است؛ یعنی قبل از احداث کانال پاناما که در محل تلاقی اقیانوس اطلس و اقیانوس آرام واقع شده است. این آبها به دلیل شرایط جوی غیرقابل پیشبینی مشهور هستند و طوفانهایش به مقیاس ۱۲ هم رسیده است.
رودخانههای ژوهانسبورگ در آفریقای جنوبی
این سری رودخانهها اولین جای دنیا هستند که باکتری ای-کولی (E. coli) از آنجا نشات گرفته است. گفته میشود میزان باکتریهای این رودخانهها ۲۴۰ برابر بیشتر از چیزی است که برای سلامت بدن انسان نرمال در نظر گرفته میشود.
ریو تینتو در اسپانیا
رودخانه ریو تینتو (Rio Tinto) با وجود این که خیلی کوچک به نظر میرسد، اما خیلی هم خطرناک است و ممکن است با اولین نگاه فورا متوجه شوید که اوضاع این رودخانه چندان هم رو به راه نیست. به دلیل فعالیت معدنهای مختلف اطراف آن، این آبها سالهاست که به آهن محلول در آب آلوده شدهاند و برای بدن انسان بیش از انداه اسیدی هستند.
رودخانه پوتوماک در امتداد سواحل میانه اقیانوس اطلس در امریکا
با این که رودخانه پوتوماک (Potomac) به کایاکسواری و قایقرانی در آن بسیار شهرت دارد، اما این چیزی نیست که احتمالا خیلی از شما باور داشته باشید، زیرا در آبهای این رودخانه مرگهای بسیار وحشتناک و متعددی رخ داده است. قویترین جریانهای آب که در زیر آب رخ میدهند و نامرئی هستند، بسیار مرگبار و خطرناکند.
رودخانه سیتاروم در اندونزی
رودخانه سیتاروم (Citarum) در جاکارتای اندونزی واقع شده است. این رودخانه از کوهستانها سرچشمه میگیرد، به دریای جاوا سرازیر میشود و در مسیر خود، انبوهی از زباله و ضایعات را به حرکت درمیآورد. اینجا یکی از آلودهترین و کثیفترین رودخانههای دنیاست، زیرا میلیونها نفر و صدها کارخانه زبالههای خود را به این رودخانه میریزند. این رودخانه به دلیل وجود همین زبالهها و مواد شیمیایی موجود بسیار مرگبار معرفی شده است.
رودخانه استرید در انگلستان
رودخانه استرید (The Strid) را با نام وارف (Wharfe) هم میشناسند و ظاهر خیلی خوشایند و زیبایی دارد که جریانهای باریک آب صخرههایی که با خزه پوشیده شدهاند را احاطه کرده است. با وجود این که این رودخانه بسیار زیباست و منظره چشمنوازی دارد، قسمتی از آن که استرید نام دارد خیلی خطرناک است و آبهای عمیق و جریانهای قوی دارد. اگر فردی وارد این آبها شود، نرخ مرگ و میر با ورود به این رودخانه ۱۰۰ درصد است.
رودخانه آمازون در برزیل
اصلا جای تعجب نیست که رودخانه مشهور آمازون در امریکای جنوبی به عنوان یکی از خطرناکترین آبهای دنیا شناخته شود. علاوه بر وجود مار آناکوندا، ماهی خطرناک پیرانا، مارماهی و باکتریهای گوشتخوار، یک گونه ماهی کوچک به نام کاندیرو نیز در این آبها دیده شده است که وارد منافذ و سوراخهای بدن شما میشود و بلافاصله شروع به خوردن گوشت شما میکند.
رودخانه فوکوشیما در ژاپن
اگر دلتان بخواهد در سواحل ژاپن به ماهیگیری بپردازید یا هوس شنا کردن به سرتان بزند، باید از منطقه فوکوشیما دوری کنید. اینجا همان جایی است که کارخانه هستهای فوکوشیما داییچی در اثر سونامی عظیم سال ۲۰۱۱ تخریب و وارد آبها شد. آبهای رادیواکتیو همچنان تا امروز هم در این آبها ادامه داشته است.
دریاچه کاراچای در روسیه
دریاچه کاراچای (Lake Karachay) به دلیل وجود ضایعات و زبالههای کارخانه تولیدات هستهای مایاک بسیار خطرناک شده است. این کارخانه با مواد رادیواکتیوی کار میکرد که در طول دوران جنگ سرد استفاده میشد. دریاچه کاراچای آنقدر مرگآور است که اگر فردی فقط ۶۰ دقیقه در کنار آن بایستد میمیرد.
دریاچه جوشان در دومینیکا
دریاچه جوشان، همان طور که از نامش پیداست، دریاچهای است که در آن آبهای بسیار داغی جریان دارد که دمای آن به حدود ۹۲ درجه سانتیگراد میرسد؛ یعنی دمایی که پوست بدن انسان را میکَند. به یاد داشته باشید که این دما در حاشیه رودخانه تا این حد اندازهگیری شده است. به این معنی که قطعا میتواند در اواسط دریاچه دمای بالاتر و بدتری داشته باشد.
ماجرای نجات یک زن از مخمصه بزرگ توسط مژده لواسانی
خودکشی معلم ۴۰ ساله در غم مرگ سیاستمدار مشهور!
۱۰ سطح آلوده؛ پس از تماس با این سطوح دست خود را بشویید!
بروز علائم کمتر یائسگی با این روش
دکوراسیون بهاری خانه؛ راههایی ساده و جذاب برای فصل نو
لگیمات شیرینی خوشمزه و پرطرفدار عربی + طرز تهیه
نکاتی که در مورد سیستم ترمز خودرو باید بدانید
این گیاهان، منبع پروتئین هستند
چرا نباید بادکنکها را در آسمان رها کنیم؟!
موهای زاید پشت لب را با یک ادویه محو کنید + روش
صاعقهزدگی و آسیبهای پوستی شگفتانگیزی که میتواند ایجاد کند + تصاویر
هنرمندان و بازیگران ایرانی از چه اسمهایی برای فرزندانشان استفاده کردهاند؟
از آش رشته خوشمزه تا مرغ با سس کاری خامهای برای عصرانه + طرز تهیه
ساعت رولکسی که پرسپولیس نباید به دست میبست!
روشهای طبیعی برای نرم و مرطوب شدن موها
این مرد با سر واژگونش خبرساز شد! + تصاویر
آموزش آشپزی؛ از بریانی اصفهان و کوفته هلو شیرازی تا یک آش محلی خوشمزه + طرز تهیه
صدای پای بهار در زمستان بهبهان + تصاویر
چگونه سیستم ایمنی بدنمان را تقویت کنیم؟
کرونا به ریاست جمهوری ترامپ پایان میدهد؟
عجایب آفرینش یک عنصر میان آیات الهی/ اشاره به اعجازهای علمی آهن در قرآن
آقای جوان! این روزهای سخت هم میگذرد
پیچشهای عجیب دنیای فوتبال/ همه خارجیهایی که مثل استوکس رفتند و دیگر نیامدند
نظر روانشناسان آمریکایی درباره ترامپ
فیالکا؛ راز روسی که سال ۲۰۱۹ فاش شد! + تصاویر
حکم جالب قاضی ایرانی برای یک مجرم در بحبوحه کرونا + سند
اطلاعاتی کمتر شنیده شده از قرارگاه زیستی نیروی زمینی سپاه/ از هدف تشکیل تا ماموریت اعضای آن
لیگ برتر در بلاتکلیفی کامل/ بازیها تعطیل شد، تمرینها نه!
برای رنگ کردن خانه این ۴ نکته را در نظر داشته باشید
خوب دفاع کنیم، در پرونده ویلموتس برنده میشویم
خداحافظی زودهنگام «علاوی» با صندلی داغ نخستوزیری
کرونا روی دستمزد کارگران چه تاثیری داشت؟
ترامپ در چند قدمی ورود به شهر گربهها
هدایت پروژه نفوذ و ابتذال در شیعیان از لندن/ از توهین به مذاهب اسلامی تا سوءاستفادههای کرونایی
۱۰ تصویر تاریخی و نایاب از بیگانگان و موجودات فضایی
وضعیت آچمز اپوزیسیون / وقتی ضدانقلاب چارهای جز اتهام زنی ندارد!
توافق صلح ترامپ و طالبان چگونه رویای دیرینه افغانستان را متلاشی خواهد کرد!؟
چرا کاهش ترافیک هم آلودگی هوای تهران را کم نکرد؟
منبع: روزیاتو
انتهای پیام/
خواهشاً تمیز نگه داشتن محیط زیست رو جدی بگیریم