به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، یک آزمایش شش ماهه انجام شد که طی آن ۴۴ بیمار بالای ۶۰ سال که از مشکلات عروق پاها رنج میبرد، سه بار در روز کاکائو نوشیدند. در گروه دیگر، مردم نوشیدنیهای دیگری نوشیدند.
معلوم شد که بیمارانی که کاکائو مصرف میکردند، نه تنها به کاهش گرفتگی، ضعف، سفتی و سایر ناراحتیهای پاهای خود دست یافتند، بلکه بهتر و راحت تر، شروع به راه رفتن کردند.
پزشکان بر این باورند که اپیکاتچین موجود در کاکائو میتواند باعث افزایش فعالیت میتوکندری و تقویت عضلات پا شود.
محصولات کاکائو سرشار از مواد شیمیایی به نام فلاونولها هستند. تاثیر آنها به این دلیل است که میتوانند به کاهش فشار خون کمک کنند که فشار خون بالا یک عامل شناخته شدهی خطرناک برای بیماریهای قلبی عروقی است. اعتقاد بر این است که توانایی و خواص فلاونولها در کاهش فشار خون با گسترش رگهای خونی به دلیل اکسید نیتریک همراه است.
در یک مطالعه، ۱، ۸۰۴ بزرگسال، عمدتا سالم، روزانه ۳۰ تا ۱۲۱۸ میلی گرم فلاونول در محصولات کاکائو دریافت کرده اند. تجزیه و تحلیل نشان داد که کاهش فشار خون، اما از نظر آماری قابل توجه در فشار خون (سیستولیک و دیاستولیک) - RT ۱.۸ میلی متر است. این میتواند یک افزودنی خوب برای درمان اصلی فشار خون بالا باشد.
آترواسکلروز یک بیماری مزمن است که در آن باریک شدن لومن شریانها و وخامت جریان خون مشاهده میشود. در نتیجه، خون رسانی به سلولها و بافتهای بدن مختل میشود. پزشکان یادآوری میکنند که آترواسکلروز یکی از عوامل خطرناک بیماریهای قلبی عروقی است.
همچنین به طور گستردهای شناخته شده است که بیماری قلبی عروقی شایعترین علت مرگ در بیشتر کشورها است.
منبع: سیارک
انتهای پیام/